نوشیدن قهوه عامل کاهش خطر ابتلا به سیروز کبدی
بررسی های اخیر محققین ارتباط بین مصرف مداوم قهوه را با کاهش خطر ابتلا به سیروز کبدی نشان می دهد.
خبرگزاری میزان -
طبق این تحلیل ها، رابطه دوز مصرف بین نوشیدن قهوه و سیروز کبدی وجود دارد، به طوریکه به ازای افزایش تعداد فنجان های قهوه نوشیده شده، ریسک این بیماری هم کمتر می شود.
به گفته محققان، دو فنجان قهوه اضافی در روز با کاهش ۴۴ درصدی خطر ابتلا به سیروز کبدی و در حدود ۵۰ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری مرتبط است.
به گزارش گروه فضای مجازی ، محققان دانشگاه ساوتامپتون بریتانیا در بررسی های اخیر خود دریافتند نوشیدن
روزانه قهوه با کاهش خطر ابتلا به سیروز کبدی مرتبط است و نوشیدن دو فنجان
قهوه بیشتر در یک روز تقریباً خطر مرگ ناشی از بیماری را نصف می کند.
این
محققان با تحلیل و آنالیز داده های بدست آمده از ۹ مطالعه بلندمدت که شامل
نیم میلیون زن و مرد از شش کشور جهان بود به این نتیجه دست یافتند.
آنها دریافتند افزایش مصرف قهوه متعاقباً منجر به کاهش خطر ابتلا به سیروز کبدی می شود.
طبق این تحلیل ها، رابطه دوز مصرف بین نوشیدن قهوه و سیروز کبدی وجود دارد، به طوریکه به ازای افزایش تعداد فنجان های قهوه نوشیده شده، ریسک این بیماری هم کمتر می شود.
به گفته محققان، دو فنجان قهوه اضافی در روز با کاهش ۴۴ درصدی خطر ابتلا به سیروز کبدی و در حدود ۵۰ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری مرتبط است.
سیروز کبدی می تواند بیماری کشنده ایی باشد چراکه موجب افزایش خطر بروز نارسایی کبد و سرطان می شود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *