ایران و عراق تجارب خوبی در زمینه تبادل تجارب و برگزاری دورههای آموزشی مشترک دارند
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: ایران و عراق با توجه به تجاربی که در زمینه مبارزه با فسادهای مالی و پولشویی دارند، روابط خوبی خصوصاً در زمینه تبادل تجارب، اطلاعات و برگزاری دورههای آموزشی مشترک دارند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، ناصر سراج پیش از ظهر امروز در دیدار با سفیر عراق در تهران با اشاره به روابط تهران و بغداد گفت: خوشبختانه روابط سیاسی بین ایران و عراق عالی است و امیدواریم بتوانیم روابط قضایی و آمبودزمانی بین دو کشور را نیز ارتقا ببخشیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به برنامه آینده انعقاد تفاهمنامه همکاری میان سازمان بازرسی کل کشور ایران و کمیسیون درستکاری و مبارزه با فساد عراق گفت: طی روزهای آینده سازمان بازرسی کل کشور میزبان رئیس کمیسیون درستکاری و مبارزه با فساد عراق است که طی این سفر، با حضور معاون اول قوه قضائیه ایران تفاهمنامه همکاری بین دو کشور منعقد میشود که امیدواریم با امضای این تفاهمنامه دو کشور به اهداف از پیش تعیینشده در راستای مبارزه با فساد و بازگرداندن اموال ناشی از فساد موفقتر عمل کنند.
وی ادامه داد: طی سفر رئیس کمیسیون درستکاری و مبارزه با فساد عراق به تهران از ایشان خواهیم خواست در آمبودزمان آسیایی عضویت پیداکرده تا مطالبات این کمیسیون را بهتر پیگیری کنند.
بر اساس گفتههای رئیس سازمان بازرسی کل کشور، الیاسری رئیس کمیسیون درستکاری و مبارزه با فساد عراق طی سفر به تهران ضمن ملاقات با مقامات قضایی کشورمان و انعقاد تفاهمنامه همکاری با سازمان بازرسی کل کشور، طی یک دوره آموزشی در مشهد تجارب کشورش در زمینه مبارزه با فساد را با ادارات کل بازرسی استانهای زیرمجموعه منطقه رضویه ارائه خواهد کرد.
سراج در ادامه با بیان اینکه یکی از تبعات جنگ فساد است افزود: معمولاً در کشورهایی که وارد جنگهای طولانی میشوند افراد سودجو و فرصتطلب، موقعیت را مغتنم شمرده و مرتکب فسادهای مختلف میشوند. کشور ایران 8 سال دچار جنگ تحمیلی بود که طی این 8 سال خسارات زیادی از جمله فساد متوجه کشورمان شد. یا 35 سال است که عراق دچار جنگ با اجنبی، گروههای تروریستی مثل داعش و غیره است که خسارات فوقالعاده سنگینی به این کشور مسلمان و شیعه وارد آمده است.
وی با اشاره به اقدامات دولت عراق در راستای مبارزه با فساد گفت: انشاءالله با اقدامات خوبی که نخستوزیر عراق زمینه آن را فراهم کرده و نشانههای پیروزی در عراق دیده میشود، کشور عراق از شر تروریست و داعش خلاص خواهد شد.
سراج در ادامه روابط ایران و عراق در زمینه مبارزه با فساد را مورد تأکید قرار داد و گفت: ایران و عراق با توجه به تجاربی که در زمینه مبارزه با فسادهای مالی و پولشویی دارند، روابط خوبی خصوصاً در زمینه تبادل تجارب، اطلاعات و برگزاری دورههای آموزشی مشترک دارند که باید ارتقاء یابد.
وی با اشاره به عضویت ایران در هیأت مدیره انجمن آمبودزمان آسیایی بهعنوان بازرسکل و آمبودزمان بینالمللی گفت: تقریباً در اکثر مذاکراتی که با نمایندگان آمبودزمان کشورهای مختلف راجع به استرداد اموال ناشی از فساد و اموال مسروقه داشتهام، یکی از مثالهایی که مطرح کردهام، یغمای اموال عمومی و حتی آثار باستانی کشور عراق بود. تلاش سازمان بازرسی در نشستهای بینالمللی این بوده تا با همکاری کشورهای بینالمللی و آسیایی اموال مسروقه و به یغما رفته به کشورهای مبدأ بازگردانده شود.
سراج با اشاره به سخنرانی در اجلاس انجمن بینالمللی مسئولین مبارزه با فساد در مسکو افزود: در این سخنرانی که در حضور نمایندگان بیش از 130 کشور جهان صورت گرفت، از تابعیت مضاعف انتقاد کرده و آن را مسیری برای سرقت اموال عمومی کشورها به کشورهای پیشرفته دانستم. متأسفانه کشورهای غربی در رابطه با پولشویی شعارهای پرطمطراق زیادی مطرح کرده و حتی کشورها را مجبور میکنند قوانین مدنظر آنان را در مجلسشان تدوین و تصویب کنند ولی شاهد افزایش پناهندگی متهمین پولشویی و غارتکنندگان اموال کشورها به کشورهای غربی هستیم و این موضوع از سوی غربیها مورد استقبال قرار میگیرند. اعلام کردهام اگر کشورهای غربی به متهمین فساد مالی و پولشویی پناهندگی یا تابعیت مضاعف نداده و اجازه سپردهگذاری به پولهای این افراد در بانکهای خود ندهند، قطعاً افراد فاسد جرأت ارتکاب فساد نکرده و یا این معضل به حد زیادی کاهش پیدا میکند.
وی ادامه داد: پیشنهاد بنده برای عدم اعطای تابعیت مضاعف به مرتکبین فساد تقریباً مورد استقبال اکثر کشورهای حاضر در اجلاس مسکو قرار گرفت و روسیه و چین وعده دادند همکاری کنند تا این افراد فاسد که به هر ترتیب از کشورهای مبدأ خارج شدند بازگردانده شده و اموال مسروقه به کشور مبدأ برگردد.
در ادامه این نشست راجح الموسوی سفیر کشور عراق در تهران با بیان اینکه دو کشور ایران و عراق برادر هستند افزود: قطعاً به خاطر همین احساس برادرانه است که سازمان بازرسی ایران از عراق خواسته به عضویت آمبودزمان آسیایی در بیاید. چراکه ایران و عراق برادر هستند و نسبت به منافع یکدیگر حساس و میخواهند منافع همدیگر را تأمین کنند.
وی با بیان اینکه ایران و عراق روابط مستحکم و برادرانه خوبی دارند، خاطرنشان کرد: در حقیقت نظارت و درستکاری نقش بزرگی در هر جامعهای ایفا میکند. هر جامعهای نیاز به درستکاری و مراقبت از حرکت مردم و مسئولان دارد. به خاطر همین هم خداوند متعادل بهشت و جهنم را خلق کرده است. بشر نیز در همین راستا قوانینی را تشریح کرده تا بتواند افراد نادرست را مجازات کرده و منافع ملت و جامعه را پاسداری کند.
سفیر کشور عراق در تهران منشأ تمام مصائب عراق و منطقه را صدام دانست و گفت: بهخوبی خاطرمان است که چگونه ابتدای پیروزی انقلاب ایران، کشورهای ابرقدرت و بزرگ صدام را وادار کردند که به نظام جدید جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام عظیمشان؛ امام خمینی حمله کرده و فکر میکردند میتوانند این نظام نوپا را سرنگون کنند. اما همگان دیدند جمهوری اسلامی ایران پیروز شد و این نظام نوپای اسلامی پایدار ماند و صدام شکست خورد. صدام بعد از شکستش در ایران متأسفانه عبرت نگرفته و وارد کویت شد و کویت را اشغال کرد؛ درحالیکه نمیدانست که این نقشه و طرح استکبار بزرگ علیه منطقه است. استکبار صدام را تحریک کردند کویت را اشغال کند تا خودشان منطقه را اشغال کنند. اگر صدام واقعاً مزدور نبود، بلافاصله از کویت عقبنشینی میکرد، ولی ازآنجاییکه مزدور بود در کویت ماند تا آمریکا وارد منطقه شده و پایگاههای خود در منطقه را توسعه ببخشد.
وی با بیان اینکه اشغال کویت توسط صدام بهترین هدیه به آمریکا بود افزود: آنان 10 سال داشتند نقشه میکشیدند تا راه ورود به خلیجفارس را پیدا کنند و اشغال کویت بزرگترین هدیه صدام به آمریکا بود.
سفیر عراق در تهران با بیان اینکه در واقع غربیها هستند که سازنده تروریستها و تروریزم در جهان هستند افزود: غرب داعش را بهمنظور استیلا در منطقه ایجاد کرد. آنان فکر میکنند میتوانند از طریق داعش به اهداف خودشان در منطقه برسند. اینها از جنگ عراق و ایران عبرت نگرفته و باز ایران را به مدت 10 سال محاصره اقتصادی کردند.
عبود الموسوی با اشاره به دوگانگی شعار و عملکرد غرب گفت: آنان در حالی مدعی هستند که مرکز حقوق بشر در جهان هستند که ملت ایران که میخواهد به حق خودش برسد را مورد محاصره قرار دادند. اما ایران برای بار دیگر یک پیروزی تاریخی به دست آورد و ثابت کرد که یک قدرت و یک کشور بزرگ در منطقه است. من بهعنوان یک شهروند مسلمان، بلکه بهعنوان یک شیعه افتخار میکنم که ایران توانست یک الگوی واقعی از مدیریت کشور توسط شیعیان ارائه کند.
وی ادامه داد: صدام بعد از پیروزی انقلاب همیشه انتقاد میکرد و میگفت روحانیون در ایران نمیتوانند کاری از پیش ببرند. ای کاش الآن صدام از قبرش بیرون بیاید و ببیند که روحانیون تهران و قم چه کشور قوی و عظیمی ساختهاند.
سفیر عراق در تهران تصریح کرد: بههرحال عراق در حال جنگ علیه داعش و همزمان در حال جنگ علیه فساد، قاچاق و پولشویی و انواع فساد اقتصادی دیگر است. قطعاً جنگ جنبههای مختلف دارد. اما هنگامیکه دولتها ضعیف شده و مشغول کارهای بزرگ دیگر میشوند، برخی معضلات مثل افزایش جرم و فساد در کشور ظاهر میشود.
عبود الموسوی غرب را حامی اصلی تروریست و داعش دانست و گفت: عراق کشور بزرگی است. اما شاهدیم که بهرغم آنکه همه انبارهای خود را برای مبارزه با داعش باز کرده و هزینه میکنیم، اما باز داعش کار خود را میکند که این نشاندهنده حامیان و پشتیبانان قوی داعش است. همه میدانیم که ترکیه و کشورهای خلیجفارس منبع حمایت از تروریسم در منطقه هستند.
وی با اشاره به ملاقات اخیرش با نماینده سازمان ملل در تهران گفت: در این دیدار به ایشان گفتم که شما بهعنوان سازمان ملل و همه کشورهای جهان باید از ایران تشکر کنیم. اگر ایران نبود، یک فروپاشی عظیمی در منطقه اتفاق میافتاد. ما قطعاً ایستادگی ایران و حمایتش از عراق را فراموش نخواهیم کرد. کل جهان هم نباید این حمایت و ایستادگی ایران در کنار عراق را فراموش کند. ما همیشه میگوییم که اگر مرجعیت و مردم عراق و حمایت ایران از مردم عراق نبود، قطعاً دیوار عراق فرو میپاشید و اگر دیوار عراق فرو بپاشد قطعاً دیوار همه کشورهای منطقه عربستان، کویت، اردن، بحرین و. . . نیز فرو میپاشد. در آن صورت سازمان ملل با یک مشکل بسیار بزرگی در منطقه بسیار حساس خلیجفارس مواجه خواهد شد. من به نماینده سازمان ملل در تهران گفتم چرا حقیقت را آنطور که میبینید منعکس نمیکنید. با ایران میجنگید چون میدانید در برابر طرحهای شوم و کثیف غرب در منطقه ایستادگی میکند.
وی با اشاره به دلسوزیهای مقام معظم رهبری درباره ملت عراق گفت: مقام معظم رهبری برای وحدت ملت عراق و کشور عراق دلسوخته بودند. ایشان تصریح کردند که چگونه آمریکا به خود جرأت میدهد که علناً درباره تجزیه عراق سخن بگوید؟!
وی در پایان از افزایش همکاریهای ایران و عراق در زمینه مبارزه با فساد استقبال کرد و گفت: فساد مشکل بزرگی است که عراق نیز درگیر آن است.
عبود الموسوی از امضاء یادداشت تفاهم همکاری میان ایران و عراق استقبال کرد و گفت: معتقدم این تفاهمنامه جزیی از روابط استراتژیک بین دو کشور قلمداد میشود.
وی ادامه داد: سفارت عراق در خدمت این تفاهمنامه است و هر گونه پیشنهادی که مطرح شود، فعالانه استقبال کرده و زمینه اجرای آن را پیگیری میکنیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به برنامه آینده انعقاد تفاهمنامه همکاری میان سازمان بازرسی کل کشور ایران و کمیسیون درستکاری و مبارزه با فساد عراق گفت: طی روزهای آینده سازمان بازرسی کل کشور میزبان رئیس کمیسیون درستکاری و مبارزه با فساد عراق است که طی این سفر، با حضور معاون اول قوه قضائیه ایران تفاهمنامه همکاری بین دو کشور منعقد میشود که امیدواریم با امضای این تفاهمنامه دو کشور به اهداف از پیش تعیینشده در راستای مبارزه با فساد و بازگرداندن اموال ناشی از فساد موفقتر عمل کنند.
وی ادامه داد: طی سفر رئیس کمیسیون درستکاری و مبارزه با فساد عراق به تهران از ایشان خواهیم خواست در آمبودزمان آسیایی عضویت پیداکرده تا مطالبات این کمیسیون را بهتر پیگیری کنند.
بر اساس گفتههای رئیس سازمان بازرسی کل کشور، الیاسری رئیس کمیسیون درستکاری و مبارزه با فساد عراق طی سفر به تهران ضمن ملاقات با مقامات قضایی کشورمان و انعقاد تفاهمنامه همکاری با سازمان بازرسی کل کشور، طی یک دوره آموزشی در مشهد تجارب کشورش در زمینه مبارزه با فساد را با ادارات کل بازرسی استانهای زیرمجموعه منطقه رضویه ارائه خواهد کرد.
سراج در ادامه با بیان اینکه یکی از تبعات جنگ فساد است افزود: معمولاً در کشورهایی که وارد جنگهای طولانی میشوند افراد سودجو و فرصتطلب، موقعیت را مغتنم شمرده و مرتکب فسادهای مختلف میشوند. کشور ایران 8 سال دچار جنگ تحمیلی بود که طی این 8 سال خسارات زیادی از جمله فساد متوجه کشورمان شد. یا 35 سال است که عراق دچار جنگ با اجنبی، گروههای تروریستی مثل داعش و غیره است که خسارات فوقالعاده سنگینی به این کشور مسلمان و شیعه وارد آمده است.
وی با اشاره به اقدامات دولت عراق در راستای مبارزه با فساد گفت: انشاءالله با اقدامات خوبی که نخستوزیر عراق زمینه آن را فراهم کرده و نشانههای پیروزی در عراق دیده میشود، کشور عراق از شر تروریست و داعش خلاص خواهد شد.
سراج در ادامه روابط ایران و عراق در زمینه مبارزه با فساد را مورد تأکید قرار داد و گفت: ایران و عراق با توجه به تجاربی که در زمینه مبارزه با فسادهای مالی و پولشویی دارند، روابط خوبی خصوصاً در زمینه تبادل تجارب، اطلاعات و برگزاری دورههای آموزشی مشترک دارند که باید ارتقاء یابد.
وی با اشاره به عضویت ایران در هیأت مدیره انجمن آمبودزمان آسیایی بهعنوان بازرسکل و آمبودزمان بینالمللی گفت: تقریباً در اکثر مذاکراتی که با نمایندگان آمبودزمان کشورهای مختلف راجع به استرداد اموال ناشی از فساد و اموال مسروقه داشتهام، یکی از مثالهایی که مطرح کردهام، یغمای اموال عمومی و حتی آثار باستانی کشور عراق بود. تلاش سازمان بازرسی در نشستهای بینالمللی این بوده تا با همکاری کشورهای بینالمللی و آسیایی اموال مسروقه و به یغما رفته به کشورهای مبدأ بازگردانده شود.
سراج با اشاره به سخنرانی در اجلاس انجمن بینالمللی مسئولین مبارزه با فساد در مسکو افزود: در این سخنرانی که در حضور نمایندگان بیش از 130 کشور جهان صورت گرفت، از تابعیت مضاعف انتقاد کرده و آن را مسیری برای سرقت اموال عمومی کشورها به کشورهای پیشرفته دانستم. متأسفانه کشورهای غربی در رابطه با پولشویی شعارهای پرطمطراق زیادی مطرح کرده و حتی کشورها را مجبور میکنند قوانین مدنظر آنان را در مجلسشان تدوین و تصویب کنند ولی شاهد افزایش پناهندگی متهمین پولشویی و غارتکنندگان اموال کشورها به کشورهای غربی هستیم و این موضوع از سوی غربیها مورد استقبال قرار میگیرند. اعلام کردهام اگر کشورهای غربی به متهمین فساد مالی و پولشویی پناهندگی یا تابعیت مضاعف نداده و اجازه سپردهگذاری به پولهای این افراد در بانکهای خود ندهند، قطعاً افراد فاسد جرأت ارتکاب فساد نکرده و یا این معضل به حد زیادی کاهش پیدا میکند.
وی ادامه داد: پیشنهاد بنده برای عدم اعطای تابعیت مضاعف به مرتکبین فساد تقریباً مورد استقبال اکثر کشورهای حاضر در اجلاس مسکو قرار گرفت و روسیه و چین وعده دادند همکاری کنند تا این افراد فاسد که به هر ترتیب از کشورهای مبدأ خارج شدند بازگردانده شده و اموال مسروقه به کشور مبدأ برگردد.
در ادامه این نشست راجح الموسوی سفیر کشور عراق در تهران با بیان اینکه دو کشور ایران و عراق برادر هستند افزود: قطعاً به خاطر همین احساس برادرانه است که سازمان بازرسی ایران از عراق خواسته به عضویت آمبودزمان آسیایی در بیاید. چراکه ایران و عراق برادر هستند و نسبت به منافع یکدیگر حساس و میخواهند منافع همدیگر را تأمین کنند.
وی با بیان اینکه ایران و عراق روابط مستحکم و برادرانه خوبی دارند، خاطرنشان کرد: در حقیقت نظارت و درستکاری نقش بزرگی در هر جامعهای ایفا میکند. هر جامعهای نیاز به درستکاری و مراقبت از حرکت مردم و مسئولان دارد. به خاطر همین هم خداوند متعادل بهشت و جهنم را خلق کرده است. بشر نیز در همین راستا قوانینی را تشریح کرده تا بتواند افراد نادرست را مجازات کرده و منافع ملت و جامعه را پاسداری کند.
سفیر کشور عراق در تهران منشأ تمام مصائب عراق و منطقه را صدام دانست و گفت: بهخوبی خاطرمان است که چگونه ابتدای پیروزی انقلاب ایران، کشورهای ابرقدرت و بزرگ صدام را وادار کردند که به نظام جدید جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام عظیمشان؛ امام خمینی حمله کرده و فکر میکردند میتوانند این نظام نوپا را سرنگون کنند. اما همگان دیدند جمهوری اسلامی ایران پیروز شد و این نظام نوپای اسلامی پایدار ماند و صدام شکست خورد. صدام بعد از شکستش در ایران متأسفانه عبرت نگرفته و وارد کویت شد و کویت را اشغال کرد؛ درحالیکه نمیدانست که این نقشه و طرح استکبار بزرگ علیه منطقه است. استکبار صدام را تحریک کردند کویت را اشغال کند تا خودشان منطقه را اشغال کنند. اگر صدام واقعاً مزدور نبود، بلافاصله از کویت عقبنشینی میکرد، ولی ازآنجاییکه مزدور بود در کویت ماند تا آمریکا وارد منطقه شده و پایگاههای خود در منطقه را توسعه ببخشد.
وی با بیان اینکه اشغال کویت توسط صدام بهترین هدیه به آمریکا بود افزود: آنان 10 سال داشتند نقشه میکشیدند تا راه ورود به خلیجفارس را پیدا کنند و اشغال کویت بزرگترین هدیه صدام به آمریکا بود.
سفیر عراق در تهران با بیان اینکه در واقع غربیها هستند که سازنده تروریستها و تروریزم در جهان هستند افزود: غرب داعش را بهمنظور استیلا در منطقه ایجاد کرد. آنان فکر میکنند میتوانند از طریق داعش به اهداف خودشان در منطقه برسند. اینها از جنگ عراق و ایران عبرت نگرفته و باز ایران را به مدت 10 سال محاصره اقتصادی کردند.
عبود الموسوی با اشاره به دوگانگی شعار و عملکرد غرب گفت: آنان در حالی مدعی هستند که مرکز حقوق بشر در جهان هستند که ملت ایران که میخواهد به حق خودش برسد را مورد محاصره قرار دادند. اما ایران برای بار دیگر یک پیروزی تاریخی به دست آورد و ثابت کرد که یک قدرت و یک کشور بزرگ در منطقه است. من بهعنوان یک شهروند مسلمان، بلکه بهعنوان یک شیعه افتخار میکنم که ایران توانست یک الگوی واقعی از مدیریت کشور توسط شیعیان ارائه کند.
وی ادامه داد: صدام بعد از پیروزی انقلاب همیشه انتقاد میکرد و میگفت روحانیون در ایران نمیتوانند کاری از پیش ببرند. ای کاش الآن صدام از قبرش بیرون بیاید و ببیند که روحانیون تهران و قم چه کشور قوی و عظیمی ساختهاند.
سفیر عراق در تهران تصریح کرد: بههرحال عراق در حال جنگ علیه داعش و همزمان در حال جنگ علیه فساد، قاچاق و پولشویی و انواع فساد اقتصادی دیگر است. قطعاً جنگ جنبههای مختلف دارد. اما هنگامیکه دولتها ضعیف شده و مشغول کارهای بزرگ دیگر میشوند، برخی معضلات مثل افزایش جرم و فساد در کشور ظاهر میشود.
عبود الموسوی غرب را حامی اصلی تروریست و داعش دانست و گفت: عراق کشور بزرگی است. اما شاهدیم که بهرغم آنکه همه انبارهای خود را برای مبارزه با داعش باز کرده و هزینه میکنیم، اما باز داعش کار خود را میکند که این نشاندهنده حامیان و پشتیبانان قوی داعش است. همه میدانیم که ترکیه و کشورهای خلیجفارس منبع حمایت از تروریسم در منطقه هستند.
وی با اشاره به ملاقات اخیرش با نماینده سازمان ملل در تهران گفت: در این دیدار به ایشان گفتم که شما بهعنوان سازمان ملل و همه کشورهای جهان باید از ایران تشکر کنیم. اگر ایران نبود، یک فروپاشی عظیمی در منطقه اتفاق میافتاد. ما قطعاً ایستادگی ایران و حمایتش از عراق را فراموش نخواهیم کرد. کل جهان هم نباید این حمایت و ایستادگی ایران در کنار عراق را فراموش کند. ما همیشه میگوییم که اگر مرجعیت و مردم عراق و حمایت ایران از مردم عراق نبود، قطعاً دیوار عراق فرو میپاشید و اگر دیوار عراق فرو بپاشد قطعاً دیوار همه کشورهای منطقه عربستان، کویت، اردن، بحرین و. . . نیز فرو میپاشد. در آن صورت سازمان ملل با یک مشکل بسیار بزرگی در منطقه بسیار حساس خلیجفارس مواجه خواهد شد. من به نماینده سازمان ملل در تهران گفتم چرا حقیقت را آنطور که میبینید منعکس نمیکنید. با ایران میجنگید چون میدانید در برابر طرحهای شوم و کثیف غرب در منطقه ایستادگی میکند.
وی با اشاره به دلسوزیهای مقام معظم رهبری درباره ملت عراق گفت: مقام معظم رهبری برای وحدت ملت عراق و کشور عراق دلسوخته بودند. ایشان تصریح کردند که چگونه آمریکا به خود جرأت میدهد که علناً درباره تجزیه عراق سخن بگوید؟!
وی در پایان از افزایش همکاریهای ایران و عراق در زمینه مبارزه با فساد استقبال کرد و گفت: فساد مشکل بزرگی است که عراق نیز درگیر آن است.
عبود الموسوی از امضاء یادداشت تفاهم همکاری میان ایران و عراق استقبال کرد و گفت: معتقدم این تفاهمنامه جزیی از روابط استراتژیک بین دو کشور قلمداد میشود.
وی ادامه داد: سفارت عراق در خدمت این تفاهمنامه است و هر گونه پیشنهادی که مطرح شود، فعالانه استقبال کرده و زمینه اجرای آن را پیگیری میکنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *