برای اعزام پزشکان ایرانی به سوریه محدودیت داریم
محمد رئیسزاده با بیان اینکه تیم های بهداری رزمی بسیج جامعه پزشکی مرتبا در مکان های درگیر منطقه مستقر هستند تاکید کرد: به لحاظ تعداد داوطلبین و همچنین تخصص های مربوطه با هیچگونه کمبودی مواجه نیستیم و در تمام مناطقی که به ما اعلام شده، تا کنون حضور پررنگ و تاثیرگذاری داشته ایم.
خبرگزاری میزان -
محمد رئیسزاده مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به اعزام نیروهای بسیج جامعه پزشکی به مناطق درگیر در سوریه، اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که در تمامی مناطق درگیر که مردم مظلوم و مسلمان هدف حمله وحشیانه دست پرورده های غرب و آل سعود هستند، تاسیسات زیربنایی بهداشت و درمان مختل شده و شبکه های بهداشتی و درمانی از هم گسیخته و در بسیاری از مکان ها نیز کادر درمانی مهاجرت کرده اند و مردم آن مناطق به شدت نیازمند خدمات درمانی هستند.
وی افزود: در وضعیت کنونی تکلیف ما این است که به درخواست مردم مناطق درگیر با تروریست ها، به آنها خدمات درمانی و بهداشتی ارائه دهیم و با توجه به نیازها و درخواستهای آنها، اکیپ های بهداشتی و درمانی را در آنجا مستقر کنیم.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی ادامه داد: اکیپ های اعزامی سازمان بسیج جامعه پزشکی هم به مردم عادی خدمات ارائه می دهند و هم نیازهای رزمندگان جبهه مقاومت را تامین می کنند و بدین شکل حضور آنان در مناطق درگیر، حضوری دو منظوره است.
رئیس زاده در ادامه با بیان اینکه بدین شکل نیست که با هر گروه مستشاری که عازم سوریه و عراق می شوند اکیپ پزشکی نیز اعزام شود گفت: تیم های بهداشتی و درمانی بسیج جامعه پزشکی تنها در مناطق خاصی که به ما اعلام می شود حضور پیدا می کنند.
وی همچنین دایره اعزام بسیجیان جامعه پزشکی به مناطق درگیر با گروهک های تروریستی را در رده های پیراپزشک و پرستار تا رشته های تخصصی و فوق تخصصی دانست و عنوان کرد: در دو سه سال اخیر که بسیج جامعه پزشکی این اقدام را انجام داده، شور و اشتیاقی مثال زدنی در جامعه پزشکی برای حضور در مناطق درگیر و کمک به مردم مظلوم و مسلمان ایجاد شده است.
مسئول بسیج جامعه پزشکی در ادامه گفت: خدمت رسانی جهادی وار در مناطق محروم داخل کشور، یکی از وظایف اصلی سازمان بسیج جامعه پزشکی است و در شرایط خاص کنونی با توجه به توان و تخصص فنی بالایی که بسیجیان جامعه پزشکی دارند، به مردم سایر کشورهای اسلامی نیز خدمات بهداشتی و درمانی ارئه می شود.
رئیس زاده با بیان اینکه تیم های بهداری رزمی بسیج جامعه پزشکی مرتبا در مکان های درگیر منطقه مستقر هستند تاکید کرد: به لحاظ تعداد داوطلبین و همچنین تخصص های مربوطه با هیچگونه کمبودی مواجه نیستیم و در تمام مناطقی که به ما اعلام شده، تا کنون حضور پررنگ و تاثیرگذاری داشته ایم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در همه جبهه های درگیری منطقه نیاز به حضور پزشکان بسیج جامعه پزشکی نیست عنوان کرد: حجم عظیمی از پزشکان داوطلب برای اعزام به جبهه های مقاومت جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی اعلام آمادگی کرده اند و ما لیست آنها را داریم.
مسئول بسیج جامعه پزشکی با بیان اینکه بنا به نیاز و البته به سختی به سوریه نیرو اعزام می کنیم و اینگونه نیست که فیلتر اعزام پزشکان باز و گسترده باشد گفت: تعداد داوطلبان بسیار زیاد است اما پزشکانی هم که می خواهند به جمع این داوطلبین بپیوندند،می توانند به سازمان های بسیج جامعه پزشکی در استان ها و کانون های مربوطه مراجعه کرده و آمادگی خود را اعلام کنند.
رئیس زاده در پایان با بیان اینکه روحیه جهادی، تخصصی و آمادگی فنی پزشکان ما در حال حاضر به مراتب بیش از دوران دفاع مقدس است گفت: ظرفیت ما برای اعزام پزشکان بسیجی به سوریه محدود است و می دانیم که اگر یک فراخوان عمومی در این زمینه اعلام شود، حجم گسترده ای از جامعه پزشکی ما با سلایق مختلف، آمادگی خود را اعلام خواهند کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *