افزایش خطر مرگ با مصرف روغن های گیاهی
مردم معتقدند غذاهایی که با روغن های گیاهی پخته شود، در مقایسه با دیگر غذاها سالم تر است ولی تازه ترین تحقیقات با رد این اعتقاد حاکی است که روغن های گیاهی خطراتی را برای بدن انسان به خصوص قلب در پی دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، این تحقیقات نشان می دهد که روغن آفتابگردان، ذرت و دیگر روغن های گیاهی در حرارت بالا مواد سمی از خود ترشح می کنند که درصد ابتلا به سرطان و دیگر بیماری ها را افزاش می دهد.
مواد سمی 20 برابری روغن گیاهی
پخت و پز با روغن گیاهی به مدت 20 دقیقه 20 برابر مواد سمی تولید می کند. بسیاری از مردم از سال ها پیش معتقدند که روغن های گیاهی از روغن حیوانی بهتر است ولی شواهد و دلایل علمی جدید نشان می دهد که لبنیات عملاً از ابتلا به بیماری های قلب و دیابت نوع دوم جلوگیری می کند و متأسفانه بسیاری از مردم از شیر پُرچرب و روغن حیوانی دوری می کنند زیرا معتقدند که این نوع لبنیات برای سلامتی آنها مضر است.
روغن گیاهی خطر مرگ را افزایش می دهد
تحقیقاتی دیگر که روزنامه دیلی میل انگلستان آن را منتشر کرده است، نشان می دهد که هر چند مصرف روغن های گیاهی باعث کاهش سطح کلسترول در خون می شود ولی هیچ دلیل و مدرکی که حاکی از مفید بودن این روغن ها برای قلب باشد، وجود ندارد بلکه بر عکس چنین روغن هایی باعث افزایش خطر مرگ برای مصرف کنندگان می شود.
غذاها را با روغن حیوانی بپزید
یکی از محققان می گوید: من توصیه می کنم که مردم روغن سرد زیتون را روی غذاهای خود بریزند تا از مواد این روغن استفاده کنند ولی غذاهای خود را باید با روغن حیوانی بپزند.
روغن های گیاهی هنگام پخت و پز، مواد شیمیائی ترشح می کند که این مواد باعث ابتلا به بیماری های قلبی و سرطانی می شود. مصرف روغن سرد زیتون باعث طول عمر و افزایش درصد سلامتی می شود ولی اگر این روغن داغ شود، خواص مفید خود را از دست می دهد و برای سلامتی مضر است زیرا شروع به ترشح مواد شیمیایی می کند.
خودداری از پختن غذا با روغن زیتون
کارشناسان تغذیه پیوسته به مردم درباره پختن غذاهای خود با روغن زیتون هشدار می دهند و می گویند که ضرر روغن آفتابگردان کمتر از ضرر روغن زیتون است زیرا در برابر حرارت مقاومتر است و در مقایسه با روغن زیتون مواد سمی کمتری ترشح می کند.
روغن آفتاب گردان 20 برابر خطرناک تر از روغن های دیگر
به گزارش روزنامه دیلی میل، مارتین گروتْوِلد استاد شیمی خاطرنشان کرد: ماپی برده ایم که روغن های غیراشباع شده همچون روغن های ذرت و آفتابگردان مقدار زیادی ماده الدهید (aldehyd) تولید می کنند و این برای ما عجیب بود زیرا معتقد بودیم که روغن آفتابرگردان بسیار سالم است ولی معلوم شد که روغن آفتابگردان هنگام داغ شدن به روغنی مضر تبدیل می شود و مواد مضری همچون الدهید که عامل سرطان، نارسایی قلبی و آلزایمر است، ترشح می کند و 20 برابر خطرناک تر از روغن های دیگر است.
روغن های گیاهی اگر داغ نشوند برای سلامتی مفید هستند
روغن های گیاهی اگر داغ نشوند، برای سلامتی مفید هستند زیرا سطح کلسترول بدن را کاهش می دهند و درصد ابتلای به سکته مغزی را کم می کنند.
نگهداری نادرست روغن ها نیز کار اشتباهی است زیرا باعث تولید مواد سمی در داخل این روغن ها می شود لذا روغن ها باید در محلی تاریک و دور از نور خورشید نگهداری شود تا نور خورشید باعث تولید مواد شیمیایی در روغن ها نشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
مواد سمی 20 برابری روغن گیاهی
پخت و پز با روغن گیاهی به مدت 20 دقیقه 20 برابر مواد سمی تولید می کند. بسیاری از مردم از سال ها پیش معتقدند که روغن های گیاهی از روغن حیوانی بهتر است ولی شواهد و دلایل علمی جدید نشان می دهد که لبنیات عملاً از ابتلا به بیماری های قلب و دیابت نوع دوم جلوگیری می کند و متأسفانه بسیاری از مردم از شیر پُرچرب و روغن حیوانی دوری می کنند زیرا معتقدند که این نوع لبنیات برای سلامتی آنها مضر است.
روغن گیاهی خطر مرگ را افزایش می دهد
تحقیقاتی دیگر که روزنامه دیلی میل انگلستان آن را منتشر کرده است، نشان می دهد که هر چند مصرف روغن های گیاهی باعث کاهش سطح کلسترول در خون می شود ولی هیچ دلیل و مدرکی که حاکی از مفید بودن این روغن ها برای قلب باشد، وجود ندارد بلکه بر عکس چنین روغن هایی باعث افزایش خطر مرگ برای مصرف کنندگان می شود.
غذاها را با روغن حیوانی بپزید
یکی از محققان می گوید: من توصیه می کنم که مردم روغن سرد زیتون را روی غذاهای خود بریزند تا از مواد این روغن استفاده کنند ولی غذاهای خود را باید با روغن حیوانی بپزند.
روغن های گیاهی هنگام پخت و پز، مواد شیمیائی ترشح می کند که این مواد باعث ابتلا به بیماری های قلبی و سرطانی می شود. مصرف روغن سرد زیتون باعث طول عمر و افزایش درصد سلامتی می شود ولی اگر این روغن داغ شود، خواص مفید خود را از دست می دهد و برای سلامتی مضر است زیرا شروع به ترشح مواد شیمیایی می کند.
خودداری از پختن غذا با روغن زیتون
کارشناسان تغذیه پیوسته به مردم درباره پختن غذاهای خود با روغن زیتون هشدار می دهند و می گویند که ضرر روغن آفتابگردان کمتر از ضرر روغن زیتون است زیرا در برابر حرارت مقاومتر است و در مقایسه با روغن زیتون مواد سمی کمتری ترشح می کند.
روغن آفتاب گردان 20 برابر خطرناک تر از روغن های دیگر
به گزارش روزنامه دیلی میل، مارتین گروتْوِلد استاد شیمی خاطرنشان کرد: ماپی برده ایم که روغن های غیراشباع شده همچون روغن های ذرت و آفتابگردان مقدار زیادی ماده الدهید (aldehyd) تولید می کنند و این برای ما عجیب بود زیرا معتقد بودیم که روغن آفتابرگردان بسیار سالم است ولی معلوم شد که روغن آفتابگردان هنگام داغ شدن به روغنی مضر تبدیل می شود و مواد مضری همچون الدهید که عامل سرطان، نارسایی قلبی و آلزایمر است، ترشح می کند و 20 برابر خطرناک تر از روغن های دیگر است.
روغن های گیاهی اگر داغ نشوند برای سلامتی مفید هستند
روغن های گیاهی اگر داغ نشوند، برای سلامتی مفید هستند زیرا سطح کلسترول بدن را کاهش می دهند و درصد ابتلای به سکته مغزی را کم می کنند.
نگهداری نادرست روغن ها نیز کار اشتباهی است زیرا باعث تولید مواد سمی در داخل این روغن ها می شود لذا روغن ها باید در محلی تاریک و دور از نور خورشید نگهداری شود تا نور خورشید باعث تولید مواد شیمیایی در روغن ها نشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *