ماه رمضان فست فود نخورید/ ماست و لیمو بخورید تشنه نشوید
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: افراد روزه دار به هیچ وجه در طول ماه مبارک رمضان فست فود و غذاهای آماده نخورند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ،فریبا کوهدانی دکترای تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تغذیه در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: بهتر است هیچکدام از وعده های غذایی در این ماه حذف نشود و سه وعده غذایی کماکان حفظ شود.
وی ادامه داد: برای برنامه ریزی تغذیه ای در ماه مبارک باید به شرایط فردی توجه شود. ممکن است نتوان برای همه افراد رژیم غذایی یکسانی را در نظر گرفت.
این دکتر تغذیه بر لزوم خوردن سحری تاکید کرد و گفت: همه متخصصان اتفاق نظر دارند که هیچ کدام از وعده ها، به ویژه وعده سحری نباید حذف شود. سحری به شکلی می تواند جایگزین وعده نهار شود و اصلی ترین وعده غذایی است که فرد روزه دار باید به آن توجه کند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: باید به دریافت سبزیجات و میوه جات و مایعات کافی در وعده سحر توجه داشته باشیم.
وی با اشاره به میزان مصرف مایعات در ماه رمضان، گفت: نوع مایعات مصرفی می تواند در کاهش احساس تشنگی در فرد موثر باشد. افراد باید 8 تا 12 لیوان مایعات در فاصله وعده افطار تا سحری بنوشند.
کوهدانی به افراد چایی خور توصیه کرد: اگر به چایی علاقه دارید، حتما چای کم رنگ بخورید چرا که چای به علت داشتن کافئین، فرد را طی روزه داری دچار تشنگی می کند.
به گفته وی مصرف ماست توسط روزه داران باید از نوع کم چرب آن بوده و نمک به ماست اضافه نشود.
این استاد دانشگاه بر لزوم عدم مصرف فست فود تاکید کرد و گفت: استفاده از غذاهای آماده را بدلیل افزودنی ها و میزان نمک و ادویه بالا توصیه نمی کنم. مصرف سوسیس ،کالباس و گوشت های فراوری شده در وعده سحری مشکل دارد چرا که ادویه و نمک زیادی داشته و غذای مناسبی در وعده سحری نیست. همچنین افراد سعی کنند از غذای پر چرب در وعده سحری استفاده نکنند، غذاهای سرخ کرده و چرب در برخی افراد مشکلات گوارشی را ایجاد می کنند و همچنین حس تشنگی را بیشتر می کند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: از مصرف زیاد گوشت و حبوبات در سحری اجتناب شود چرا که هضم این مواد در بدن آب زیادی لازم دارد و فرد طی روزه داری دچار تشنگی می شود. همچنین برای کنترل تشنگی در طی روز می توان از لیمو ترش در سحری استفاده کرد.
وی ادامه داد: برای برنامه ریزی تغذیه ای در ماه مبارک باید به شرایط فردی توجه شود. ممکن است نتوان برای همه افراد رژیم غذایی یکسانی را در نظر گرفت.
این دکتر تغذیه بر لزوم خوردن سحری تاکید کرد و گفت: همه متخصصان اتفاق نظر دارند که هیچ کدام از وعده ها، به ویژه وعده سحری نباید حذف شود. سحری به شکلی می تواند جایگزین وعده نهار شود و اصلی ترین وعده غذایی است که فرد روزه دار باید به آن توجه کند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: باید به دریافت سبزیجات و میوه جات و مایعات کافی در وعده سحر توجه داشته باشیم.
وی با اشاره به میزان مصرف مایعات در ماه رمضان، گفت: نوع مایعات مصرفی می تواند در کاهش احساس تشنگی در فرد موثر باشد. افراد باید 8 تا 12 لیوان مایعات در فاصله وعده افطار تا سحری بنوشند.
کوهدانی به افراد چایی خور توصیه کرد: اگر به چایی علاقه دارید، حتما چای کم رنگ بخورید چرا که چای به علت داشتن کافئین، فرد را طی روزه داری دچار تشنگی می کند.
به گفته وی مصرف ماست توسط روزه داران باید از نوع کم چرب آن بوده و نمک به ماست اضافه نشود.
این استاد دانشگاه بر لزوم عدم مصرف فست فود تاکید کرد و گفت: استفاده از غذاهای آماده را بدلیل افزودنی ها و میزان نمک و ادویه بالا توصیه نمی کنم. مصرف سوسیس ،کالباس و گوشت های فراوری شده در وعده سحری مشکل دارد چرا که ادویه و نمک زیادی داشته و غذای مناسبی در وعده سحری نیست. همچنین افراد سعی کنند از غذای پر چرب در وعده سحری استفاده نکنند، غذاهای سرخ کرده و چرب در برخی افراد مشکلات گوارشی را ایجاد می کنند و همچنین حس تشنگی را بیشتر می کند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: از مصرف زیاد گوشت و حبوبات در سحری اجتناب شود چرا که هضم این مواد در بدن آب زیادی لازم دارد و فرد طی روزه داری دچار تشنگی می شود. همچنین برای کنترل تشنگی در طی روز می توان از لیمو ترش در سحری استفاده کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *