کاهش 13 سانتی متری تراز آب دریاچه ارومیه+نمودار
تراز سطح آب دریاچه ارومیه نسبت به دوم خرداد ۱۳ سانتی متر کاهش یافت.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ،همانطور که پیش بینی می شد همزمان باغ گرم شدن هوا، کاهش میزان بارندگی ها و افزایش تبخیر، تراز سطح آب دریاچه ارومیه از ابتدای خردادماه سال جاری رو کاهش نهاد.
پس از آنکه تراز سطح آب دریاجه در روز دوم خرداد به بالاترین سطح در سه سال اخیر یعنی به ۱۲۷۱٫۱۵ متر از سطح دریا رسید، تراز سطح آب دریاچه رو به کاهش نهاده و در روز چهارم خرداد به ۱۲۷۱/۱۳ و در روز هفتم خردادماه به ۱۲۷۱/۱۱ و نهایتا در روز بیست و پنج خرداد نیز به ۱۲۷۱/۰۲ متر از سطح دریا رسید.
تراز سطح آب دریاچه ارومیه نسبت به روز مشابه در دو سال قبل (بیست و پنجم خردادماه ۹۳ و ۹۴) به ترتیب ۴۵ و ۵۶ سانتی متر افزایش نشان می دهد.
البته همانطور که در نمودار زیر نیز مشخص است تراز سطح آب دریاچه ارومیه در سال های اخیر همواره از اواخر خردادماه به دلیل افزایش دمای هوا و کاهش بارندگی ها رو به کاهش نهاده و مجددا از اواخر آبان ماه سیر صعودی نشان می دهد.
براساس گزارش دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران،اما مقایسه سطح آب دریاچه نسبت به سال های قبل نشان می هد که وضعیت درپاچه نسبت به دوره های مشاهبه در سالهای کذشته بسیار بهتر است.
انتهای خبر/
پس از آنکه تراز سطح آب دریاجه در روز دوم خرداد به بالاترین سطح در سه سال اخیر یعنی به ۱۲۷۱٫۱۵ متر از سطح دریا رسید، تراز سطح آب دریاچه رو به کاهش نهاده و در روز چهارم خرداد به ۱۲۷۱/۱۳ و در روز هفتم خردادماه به ۱۲۷۱/۱۱ و نهایتا در روز بیست و پنج خرداد نیز به ۱۲۷۱/۰۲ متر از سطح دریا رسید.
تراز سطح آب دریاچه ارومیه نسبت به روز مشابه در دو سال قبل (بیست و پنجم خردادماه ۹۳ و ۹۴) به ترتیب ۴۵ و ۵۶ سانتی متر افزایش نشان می دهد.
البته همانطور که در نمودار زیر نیز مشخص است تراز سطح آب دریاچه ارومیه در سال های اخیر همواره از اواخر خردادماه به دلیل افزایش دمای هوا و کاهش بارندگی ها رو به کاهش نهاده و مجددا از اواخر آبان ماه سیر صعودی نشان می دهد.
براساس گزارش دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران،اما مقایسه سطح آب دریاچه نسبت به سال های قبل نشان می هد که وضعیت درپاچه نسبت به دوره های مشاهبه در سالهای کذشته بسیار بهتر است.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *