اسرائیل سه بار قصد حمله نظامی به ایران داشت/ باید رعب در دشمن ایجاد کرد که خیال حمله نکند/هنوز بسیاری منتظر آمدن آمریکا هستند
فرمانده اسبق سپاه گفت: پس از جنگ تاکنون اسرائیلی ها سه بار قصد حمله به ایران را داشتند و حتی هواپیماهای آنها با همین هدف بر روی باند پرواز مستقر شده بودند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دو سیما افزود: در 26 شهریور سال 1364 حضرت امام(ره) حکمی صادر کردند که سپاه پاسداران به سه نیروی زمینی، دریایی و هوایی مجهز شود که تا قبل از آن چنین نیروی نداشت به همین مناسبت هر ساله مراسمی برگزار می شود.
وی گفت: از آن تاریخ به این طرف هر ساله به همین مناسبت مراسمی با حضور فرماندهان سپاه برگزار می شود و آن ها قبلا با حضرت امام راحل دیدار می کردند و پس از ایشان با مقام معظم رهبری دیدار می کنند و برای یکسال آینده خود خطوط اصلی راهبردی را از زبان امامشان می شنوند و بر اساس آن برای دفاع و امنیت کشور در آینده برنامه ریزی می کنند.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: امام راحل فرمودند بعد از جنگ، بیشترین توجه خود را به بازسازی نیروهای مسلح معطوف کنیم و به فکر دفاع همه جانبه باشیم.
سردار رضایی با تاکید بر اینکه امنیت کنونی در کشورمان به هیچ وجه متکی به قدرت های بین المللی نیست، گفت: آمریکا پیش از انقلاب می توانست به شاهان و حاکمان ایران با ندادن تسلیحات فشار بیاورد و آن ها را تسلیم کند زیرا همه امنیت ایران وابسته به قدرت های بین المللی به ویژه آمریکا بود.
وی افزود: اکنون بزرگترین قدرت در منطقه خاورمیانه و جنوب غربی آسیا هستیم و این قدرت چه در داخل و چه بیرون از ایران کاملا حس می شود.
رضایی ادامه داد: تجهیزات دفاعی را خودمان طراحی و تولید می کنیم و سازمان دهی دفاعی ما متکی بر دانش داخلی و تولید ماست و آن را به بیرون هم صادر کردیم.
وی اضافه کرد: علت اینکه حزب الله لبنان روی پای خود ایستاده است و علت اینکه تکفیری ها در عراق و سوریه نمی توانند موفق شوند مربوط به دانش و مهارت و فنونی است که در دوران انقلاب و دفاع مقدس به آن جا منتقل کردیم.
سردار رضایی گفت: این امنیت و اقتدار متکی بر چند عنصر از جمله ایمان است که نمونه آن را در شهادت طلبی مدافعان حرم می بینیم.
وی، عنصر دوم را فکر، ابتکار، خلاقیت و نوآوری بیان و اضافه کرد: این عنصر در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موج می زند.
رضایی با اشاره به اینکه سومین عنصر هم تجهیزات است و نباید از پیشرفت های روز عقب بمانیم، گفت: موشک های قبلی ما حدود 300 کیلومتر برد با ضریب خطای حدود 150 متر بود اما اکنون برد موشک های ما حدود 2 هزار کیلومتر با ضریب خطای زیر 5 متر است.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران افزود: اکنون در مقایسه با 5 سال پیش موشک ها را با یک دهم هزینه تولید می کنیم یعنی در ساخت موشک 90 درصد صرفه جویی کردیم.
سردار رضایی گفت: امروزه امنیت فقط در عرصه سخت افزاری نیست بلکه ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی ، دفاعی، نظامی هم دارد.
وی با اشاره به اینکه باید از انسجام ملی برخوردار باشیم گفت: برخی ها انتقاد می کنند که چرا این قدر نیروی نظامی داریم و باید آن را کاهش دهیم.
رضایی افزود: هر وقت خبرهای این چنینی زیاد می شود به یاد یک سال قبل از آغاز جنگ می افتم که دولت موقت آقای مهندس بازرگان اشتباهات بسیار بزرگ و راهبردی را انجام داد و بسیاری از قراردادهای نظامی را از جمله قرارداد اف 16 را با آمریکایی ها، قرارداد ناو را با ایتالیا و همچنین آلمان و انگلیس به صورت یک طرفه لغو کرد با اینکه بیشتر پول آن نیز پرداخت شده بود.
وی ادامه داد: دولت موقت بازرگان خدمت نظام وظیفه را هم به نصف کاهش داد.
سردار رضایی گفت: به همین علت هر وقت صداهایی مبنی بر لزوم کاهش نیروی نظامی می شنوم می گویم نکند می خواهد دوباره جنگی آغاز شود.
وی با تأکید بر اینکه این حرف ها نباید زده شود افزود: در برخی اوقات این حرف ها از روی اشتباه و در برخی موارد هم بر اثر جوسازی های هدایت شده و از روی ناآگاهی مسئولان زده می شود.
رضایی اضافه کرد: آنها ناخودآگاه در میدان دشمن بازی می کنند.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران ، آمادگی مستمر نیروهای نظامی را یکی دیگر از مولفه های امنیت دانست و گفت: در 15 سال اخیر چند حمله به ایران را در نطفه خفه کردیم.
رضایی ادامه داد: پس از جنگ تاکنون اسرائیلی ها سه بار قصد حمله به ایران را داشتند و حتی هواپیماهای آنها با همین هدف بر روی باند پرواز مستقر شده بودند.
وی اضافه کرد: آمریکایی ها هم 2 بار قصد حمله به ایران را داشتند به ویژه پس از حمله به عراق جورج بوش در خاطرات خود نوشته که به پنتاگون دستور دادم برای حمله به ایران آماده شود و رئیس ستاد مشترک آمریکا هم در سندی دیگر همین موضوع را تأکید کرد.
سردار رضایی گفت: دو سال پیش چند نفر از کابینه نتانیاهو استعفا دادند و سپس افشاء کردند که استعفای آن ها در مخالفت با دستور حمله به ایران بود.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه آمادگی نیروهای مسلح بسیار مهم است افزود: دکترین ما بازدارندگی است زیرا نمی خواهیم جنگی روی دهد.
سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی افزود: برای رسیدن به این هدف باید همیشه آمادگی لازم را داشته باشیم و به دشمنان نشان دهیم که اگر حمله کنند جان سالم به در نخواهند برد.
وی با بیان اینکه ایجاد رعب و وحشت مهمترین عامل بازدارندگی است، گفت: حدود 60 تا 70 درصد امنیت کنونی ایران به همین جهت است زیرا دشمن فکر می کند پس از حمله به ایران، جان سالم به در نخواهد برد.
سردار رضایی افزود: هرچه آمادگی و انسجام ما بیشتر باشد امنیت ما بیشتر خواهد بود و جنگ، کمتر اتفاق می افتد.
وی گفت: اگر مؤلفه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و دفاعی و امنیتی را نداشته باشیم هر چند مدت به ایران حمله می کنند و نا امنی به وجود می آید و زندگی مردم مختل خواهد شد.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه همه اطراف ایران در آشوب است افزود: فقط ترکیه از امنیت نسبی برخوردار بود که از 7 ماه پیش با توجه به جنگ کردها و وقوع کودتا نا امن شده است.
سردار رضایی در پاسخ به این پرسش که حاشیه سازی های سیاسی چه پیامدهایی برای نظامیان ما دارد؟ گفت: این ها پارازیت هایی است که ارسال می شود.
وی ادامه داد: این پارازیت ها جنبه های مختلفی دارد از جمله اینکه برخی از نظر ایدئولوژی با نیروهای انقلاب و نظامی مشکل دارند برخی ها هم برای اینکه پاسخی برای حل مسئله اقتصادی ندارند به نظامی ها گیر می دهند.
سردار رضایی گفت: نظامی ها از اول انقلاب کار بزرگی کردند و آن این است که موضوع امنیت و اقتدار را حل کرده اند چرا آن ها موضوع اقتصاد را حل نمی کنند؟
وی با اشاره به اینکه ایران از نظر نظامی تحریم های بیشتری را در مقایسه با اقتصاد متحمل شده است افزود: چه گونه است که کشورمان با وجود همه این تحریم ها اکنون یک قدرت بزرگ است اما از نظر اقتصادی هنوز در مهار تورم و بیکاری دچار مشکل هستیم؟
سردار رضایی افزود: انتقاد از نظامی ها نوعی فرار به جلو برای پاسخ ندادن به انتظارات اقتصادی مردم از مسئولان به ویژه پس از برجام است.
وی تأکید کرد: اقتصاد ایران هیچ گاه درست نخواهد شد مگر همان راهی که ملت ایران در اقتدار پیموده است در اقتصاد طی کنیم.
سردار رضایی گفت: راه های غلطی که امروز در اقتصاد طی می شود هیچ گاه اقتصاد ایران را به سر و سامان نمی رساند.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران در پاسخ به این پرسش که چرا برخی از سیاسیون ما هنوز به این باور نرسیده اند که بی اعتمادی به استکبار جهانی به ویژه آمریکا یکی از عناصر قدرت نرم ایران است؟ گفت: روشنفکران ما در دوران مشروطه فریب انگلیسی ها را خوردند و کل مشروطه از دست رفت در ملی شدن نفت هم آقای مصدق به آمریکا اعتماد کرد اما در نهایت آمریکا علیه وی کودتا کرد.
سردار رضایی ادامه داد: ما در انقلاب اسلامی این دندان اعتماد به آن ها را کندیم و گفتیم دیگر به هیچ وجه به قدرت های استکباری از جمله آمریکا و انگلیس اعتماد نمی کنیم.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه، وجود تردید یکی از مشکلات کنونی کشور ماست گفت: هنوز بسیاری منتظر آمدن آمریکا هستند بنابراین کار و فعالیت نمی کنند و انرژی درونی، خلاقیت و خودباوری را بروز نمی دهند.
سردار رضایی ادامه داد: آسمان رویایی به نام ارتباط و رابطه و مذاکره با آمریکا را ایجاد کردند و وقت مردم و کشور را گرفته اند.
وی با تأکید بر اینکه بی اعتمادی به قدرت های استکباری یکی از دستاوردهای تاریخی ماست افزود: پس از انقلاب بارها آمریکایی ها را آزمایش کردیم از جمله در موضوع آزادسازی گروگان های آمریکایی در لبنان اما آنها بد عهدی کردند.
رضایی با بیان اینکه باید به توان، نیرو و خلاقیت خودمان تکیه کنیم، گفت: هر چه از موضع قدرت به جلو برویم آمریکایی ها ناچار می شوند راه را برای ما باز کنند.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این پرسش که آمریکایی ها با پیشنهاد مذاکره دو جانبه در پی چه هستند؟ گفت: هدف نخست آن ها این است که پشتوانه مقاومت را بشکنند و همچنین در پی فرصت و وقت کشی هستند.
سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی در پاسخ به این پرسش که وجوه مثبت و منفی برجام چیست؟ گفت: مشکل فعلی در برجام این است که بانک های بزرگ بین المللی با ما کار نمی کنند.
وی ادامه داد: سوئیفت باز هست و امکان مبادله ارز وجود دارد اما وقتی بانک های بزرگ جهان با ما کار نمی کنند بانک های کوچک هم به آن ها نگاه و تبعیت می کنند.
سردار رضایی با اشاره به اینکه در تبدیل پول هایی که در خارج از کشور داریم به دلار و دیگر ارزها مشکل داریم گفت: آمریکایی ها بر روی کاغذ یک چیزی نوشته اند اما در عمل، کار دیگری می کنند.
وی افزود: انتظارات مردم در مسئله مذاکرات بسیار بالا رفت اما هنوز از ناحیه برجام چیز دندان گیری که بتواند مشکل اقتصاد مردم را حل کند برای کشور حاصل نشده است.
سردار رضایی گفت: حسن مذاکرات این بود که در سطح بین المللی که قدرت های بزرگ در یک طرف میز و ایران در طرف دیگر آن بود، اعتبار و وجاهت و منزلت بین المللی برای ایران درست کرد.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران ادامه داد: آمریکایی ها هم بر سر دو راهی عقب نشینی یا جنگ گیر کرده بودند و اوباما و کری با مذاکرات برجام، آمریکا را از باتلاق سیاسی نجات دادند.
وی گفت: نتیجه برجام از نظر امنیت ملی این است که دنیا متوجه شد که اگرآمریکایی ها می توانستند وارد جنگ با ایران شوند مذاکره نمی کردند و این نقطه مثبتی برای ما بود.
سردار رضایی با اشاره به اینکه در برجام فقط با آمریکا مذاکره نکردیم بلکه قدرت های جهانی دیگری هم بودند گفت: آن ها می خواستند در برجام فقط مذاکره دوجانبه داشته باشیم همان گونه که اکنون هم در موضوع منطقه می خواهند مذاکره دوجانبه داشته باشیم در حالی که منطقه به آن ها مربوط نمی شود که بخواهیم با آن ها در این باره مذاکره و بحث کنیم.
وی ادامه داد: اگر مجموعه بین المللی برای حل بحران سوریه شکل بگیرد بحث دیگری است.
سردار رضایی درباره نقش ایران در عراق و سوریه گفت: نقش ما کمک به مقاومت است و هرکاری که بر اساس قوانین کشورمان و استاندارد های بین المللی باشد از جمله آموزش، مستشاری، بهداری و پزشکی دریغ نمی کنیم.
وی تاکید کرد: هدف ما حفظ جبهه مقاومت است زیرا اگر ناامنی در منطقه فراگیر شود همه کشورها از جمله کشور ما ناامن می شود.
سردار رضایی با تأکید بر اینکه امنیت منطقه به هم پیوسته است، گفت: امنیت ایران از امنیت عراق، خلیج فارس،ترکیه و سوریه قابل جدا شدن نیست.
وی با بیان اینکه جنگ نامتقارن یعنی اینکه با توانایی هایی وارد جبهه شویم که دشمن آن توانایی ها را نداشته باشد، گفت: یکی از این توانایی های ما، ایمان و شهادت طلبی است. مسئله دوم نوآوری، ابتکار وخلاقیت و مسئله سوم سلاح های خاص ما از جمله قایق های تندرو است.
سردار رضایی با اشاره به اینکه عربستان در سال 2014 چهارمین و در سال 2015 سومین مصرف کننده و خریدار تجهیزات نظامی بود، افزود: هزینه های نظامی این کشور 87 میلیارد دلار در سال 2015 بود.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران با اشاره به اینکه در مقایسه با عربستان پولی خرج تجهیزات نظامی نمی کنیم، گفت: در دوران 8 سال جنگ تحمیلی بیش از 100 میلیارد دلار درآمد داشتیم اما حدود 22 میلیارد دلار یعنی کمتر از 20 درصد آن را صرف هزینه های نظامی کردیم.
سردار رضایی افزود: اکنون سعودی ها حدود 10 برابر ما هزینه نظامی می کنند و حتی هزینه های نظامی امارات متحده عربی از ما بیشتر است و انبوهی موشک و هواپیما خریدند.
وی با لبخندی گفت: فکر می کنم آن ها ان شاء الله می خواهند این تجهیزات را دو دستی تحویل ما بدهند که تا 10 یا 15 سال آینده کاملا تجهیز شویم.
سردار رضایی افزود: وقتی از جنگ تحمیلی فارغ شدیم بیش از هزار توپ و 800 دستگاه تانک از ارتش عراق بدست آوردیم.
وی اضافه کرد: ان شاءالله روزی این تجهیزات دست ما یا نیروهای انقلابی که به جای آل سعود می آیند قرار می گیرد و از همه این ها علیه خودشان از جمله اسرائیل استفاده خواهند کرد.
وی گفت: از آن تاریخ به این طرف هر ساله به همین مناسبت مراسمی با حضور فرماندهان سپاه برگزار می شود و آن ها قبلا با حضرت امام راحل دیدار می کردند و پس از ایشان با مقام معظم رهبری دیدار می کنند و برای یکسال آینده خود خطوط اصلی راهبردی را از زبان امامشان می شنوند و بر اساس آن برای دفاع و امنیت کشور در آینده برنامه ریزی می کنند.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: امام راحل فرمودند بعد از جنگ، بیشترین توجه خود را به بازسازی نیروهای مسلح معطوف کنیم و به فکر دفاع همه جانبه باشیم.
سردار رضایی با تاکید بر اینکه امنیت کنونی در کشورمان به هیچ وجه متکی به قدرت های بین المللی نیست، گفت: آمریکا پیش از انقلاب می توانست به شاهان و حاکمان ایران با ندادن تسلیحات فشار بیاورد و آن ها را تسلیم کند زیرا همه امنیت ایران وابسته به قدرت های بین المللی به ویژه آمریکا بود.
وی افزود: اکنون بزرگترین قدرت در منطقه خاورمیانه و جنوب غربی آسیا هستیم و این قدرت چه در داخل و چه بیرون از ایران کاملا حس می شود.
رضایی ادامه داد: تجهیزات دفاعی را خودمان طراحی و تولید می کنیم و سازمان دهی دفاعی ما متکی بر دانش داخلی و تولید ماست و آن را به بیرون هم صادر کردیم.
وی اضافه کرد: علت اینکه حزب الله لبنان روی پای خود ایستاده است و علت اینکه تکفیری ها در عراق و سوریه نمی توانند موفق شوند مربوط به دانش و مهارت و فنونی است که در دوران انقلاب و دفاع مقدس به آن جا منتقل کردیم.
سردار رضایی گفت: این امنیت و اقتدار متکی بر چند عنصر از جمله ایمان است که نمونه آن را در شهادت طلبی مدافعان حرم می بینیم.
وی، عنصر دوم را فکر، ابتکار، خلاقیت و نوآوری بیان و اضافه کرد: این عنصر در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موج می زند.
رضایی با اشاره به اینکه سومین عنصر هم تجهیزات است و نباید از پیشرفت های روز عقب بمانیم، گفت: موشک های قبلی ما حدود 300 کیلومتر برد با ضریب خطای حدود 150 متر بود اما اکنون برد موشک های ما حدود 2 هزار کیلومتر با ضریب خطای زیر 5 متر است.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران افزود: اکنون در مقایسه با 5 سال پیش موشک ها را با یک دهم هزینه تولید می کنیم یعنی در ساخت موشک 90 درصد صرفه جویی کردیم.
سردار رضایی گفت: امروزه امنیت فقط در عرصه سخت افزاری نیست بلکه ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی ، دفاعی، نظامی هم دارد.
وی با اشاره به اینکه باید از انسجام ملی برخوردار باشیم گفت: برخی ها انتقاد می کنند که چرا این قدر نیروی نظامی داریم و باید آن را کاهش دهیم.
رضایی افزود: هر وقت خبرهای این چنینی زیاد می شود به یاد یک سال قبل از آغاز جنگ می افتم که دولت موقت آقای مهندس بازرگان اشتباهات بسیار بزرگ و راهبردی را انجام داد و بسیاری از قراردادهای نظامی را از جمله قرارداد اف 16 را با آمریکایی ها، قرارداد ناو را با ایتالیا و همچنین آلمان و انگلیس به صورت یک طرفه لغو کرد با اینکه بیشتر پول آن نیز پرداخت شده بود.
وی ادامه داد: دولت موقت بازرگان خدمت نظام وظیفه را هم به نصف کاهش داد.
سردار رضایی گفت: به همین علت هر وقت صداهایی مبنی بر لزوم کاهش نیروی نظامی می شنوم می گویم نکند می خواهد دوباره جنگی آغاز شود.
وی با تأکید بر اینکه این حرف ها نباید زده شود افزود: در برخی اوقات این حرف ها از روی اشتباه و در برخی موارد هم بر اثر جوسازی های هدایت شده و از روی ناآگاهی مسئولان زده می شود.
رضایی اضافه کرد: آنها ناخودآگاه در میدان دشمن بازی می کنند.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران ، آمادگی مستمر نیروهای نظامی را یکی دیگر از مولفه های امنیت دانست و گفت: در 15 سال اخیر چند حمله به ایران را در نطفه خفه کردیم.
رضایی ادامه داد: پس از جنگ تاکنون اسرائیلی ها سه بار قصد حمله به ایران را داشتند و حتی هواپیماهای آنها با همین هدف بر روی باند پرواز مستقر شده بودند.
وی اضافه کرد: آمریکایی ها هم 2 بار قصد حمله به ایران را داشتند به ویژه پس از حمله به عراق جورج بوش در خاطرات خود نوشته که به پنتاگون دستور دادم برای حمله به ایران آماده شود و رئیس ستاد مشترک آمریکا هم در سندی دیگر همین موضوع را تأکید کرد.
سردار رضایی گفت: دو سال پیش چند نفر از کابینه نتانیاهو استعفا دادند و سپس افشاء کردند که استعفای آن ها در مخالفت با دستور حمله به ایران بود.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه آمادگی نیروهای مسلح بسیار مهم است افزود: دکترین ما بازدارندگی است زیرا نمی خواهیم جنگی روی دهد.
سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی افزود: برای رسیدن به این هدف باید همیشه آمادگی لازم را داشته باشیم و به دشمنان نشان دهیم که اگر حمله کنند جان سالم به در نخواهند برد.
وی با بیان اینکه ایجاد رعب و وحشت مهمترین عامل بازدارندگی است، گفت: حدود 60 تا 70 درصد امنیت کنونی ایران به همین جهت است زیرا دشمن فکر می کند پس از حمله به ایران، جان سالم به در نخواهد برد.
سردار رضایی افزود: هرچه آمادگی و انسجام ما بیشتر باشد امنیت ما بیشتر خواهد بود و جنگ، کمتر اتفاق می افتد.
وی گفت: اگر مؤلفه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و دفاعی و امنیتی را نداشته باشیم هر چند مدت به ایران حمله می کنند و نا امنی به وجود می آید و زندگی مردم مختل خواهد شد.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه همه اطراف ایران در آشوب است افزود: فقط ترکیه از امنیت نسبی برخوردار بود که از 7 ماه پیش با توجه به جنگ کردها و وقوع کودتا نا امن شده است.
سردار رضایی در پاسخ به این پرسش که حاشیه سازی های سیاسی چه پیامدهایی برای نظامیان ما دارد؟ گفت: این ها پارازیت هایی است که ارسال می شود.
وی ادامه داد: این پارازیت ها جنبه های مختلفی دارد از جمله اینکه برخی از نظر ایدئولوژی با نیروهای انقلاب و نظامی مشکل دارند برخی ها هم برای اینکه پاسخی برای حل مسئله اقتصادی ندارند به نظامی ها گیر می دهند.
سردار رضایی گفت: نظامی ها از اول انقلاب کار بزرگی کردند و آن این است که موضوع امنیت و اقتدار را حل کرده اند چرا آن ها موضوع اقتصاد را حل نمی کنند؟
وی با اشاره به اینکه ایران از نظر نظامی تحریم های بیشتری را در مقایسه با اقتصاد متحمل شده است افزود: چه گونه است که کشورمان با وجود همه این تحریم ها اکنون یک قدرت بزرگ است اما از نظر اقتصادی هنوز در مهار تورم و بیکاری دچار مشکل هستیم؟
سردار رضایی افزود: انتقاد از نظامی ها نوعی فرار به جلو برای پاسخ ندادن به انتظارات اقتصادی مردم از مسئولان به ویژه پس از برجام است.
وی تأکید کرد: اقتصاد ایران هیچ گاه درست نخواهد شد مگر همان راهی که ملت ایران در اقتدار پیموده است در اقتصاد طی کنیم.
سردار رضایی گفت: راه های غلطی که امروز در اقتصاد طی می شود هیچ گاه اقتصاد ایران را به سر و سامان نمی رساند.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران در پاسخ به این پرسش که چرا برخی از سیاسیون ما هنوز به این باور نرسیده اند که بی اعتمادی به استکبار جهانی به ویژه آمریکا یکی از عناصر قدرت نرم ایران است؟ گفت: روشنفکران ما در دوران مشروطه فریب انگلیسی ها را خوردند و کل مشروطه از دست رفت در ملی شدن نفت هم آقای مصدق به آمریکا اعتماد کرد اما در نهایت آمریکا علیه وی کودتا کرد.
سردار رضایی ادامه داد: ما در انقلاب اسلامی این دندان اعتماد به آن ها را کندیم و گفتیم دیگر به هیچ وجه به قدرت های استکباری از جمله آمریکا و انگلیس اعتماد نمی کنیم.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه، وجود تردید یکی از مشکلات کنونی کشور ماست گفت: هنوز بسیاری منتظر آمدن آمریکا هستند بنابراین کار و فعالیت نمی کنند و انرژی درونی، خلاقیت و خودباوری را بروز نمی دهند.
سردار رضایی ادامه داد: آسمان رویایی به نام ارتباط و رابطه و مذاکره با آمریکا را ایجاد کردند و وقت مردم و کشور را گرفته اند.
وی با تأکید بر اینکه بی اعتمادی به قدرت های استکباری یکی از دستاوردهای تاریخی ماست افزود: پس از انقلاب بارها آمریکایی ها را آزمایش کردیم از جمله در موضوع آزادسازی گروگان های آمریکایی در لبنان اما آنها بد عهدی کردند.
رضایی با بیان اینکه باید به توان، نیرو و خلاقیت خودمان تکیه کنیم، گفت: هر چه از موضع قدرت به جلو برویم آمریکایی ها ناچار می شوند راه را برای ما باز کنند.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این پرسش که آمریکایی ها با پیشنهاد مذاکره دو جانبه در پی چه هستند؟ گفت: هدف نخست آن ها این است که پشتوانه مقاومت را بشکنند و همچنین در پی فرصت و وقت کشی هستند.
سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی در پاسخ به این پرسش که وجوه مثبت و منفی برجام چیست؟ گفت: مشکل فعلی در برجام این است که بانک های بزرگ بین المللی با ما کار نمی کنند.
وی ادامه داد: سوئیفت باز هست و امکان مبادله ارز وجود دارد اما وقتی بانک های بزرگ جهان با ما کار نمی کنند بانک های کوچک هم به آن ها نگاه و تبعیت می کنند.
سردار رضایی با اشاره به اینکه در تبدیل پول هایی که در خارج از کشور داریم به دلار و دیگر ارزها مشکل داریم گفت: آمریکایی ها بر روی کاغذ یک چیزی نوشته اند اما در عمل، کار دیگری می کنند.
وی افزود: انتظارات مردم در مسئله مذاکرات بسیار بالا رفت اما هنوز از ناحیه برجام چیز دندان گیری که بتواند مشکل اقتصاد مردم را حل کند برای کشور حاصل نشده است.
سردار رضایی گفت: حسن مذاکرات این بود که در سطح بین المللی که قدرت های بزرگ در یک طرف میز و ایران در طرف دیگر آن بود، اعتبار و وجاهت و منزلت بین المللی برای ایران درست کرد.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران ادامه داد: آمریکایی ها هم بر سر دو راهی عقب نشینی یا جنگ گیر کرده بودند و اوباما و کری با مذاکرات برجام، آمریکا را از باتلاق سیاسی نجات دادند.
وی گفت: نتیجه برجام از نظر امنیت ملی این است که دنیا متوجه شد که اگرآمریکایی ها می توانستند وارد جنگ با ایران شوند مذاکره نمی کردند و این نقطه مثبتی برای ما بود.
سردار رضایی با اشاره به اینکه در برجام فقط با آمریکا مذاکره نکردیم بلکه قدرت های جهانی دیگری هم بودند گفت: آن ها می خواستند در برجام فقط مذاکره دوجانبه داشته باشیم همان گونه که اکنون هم در موضوع منطقه می خواهند مذاکره دوجانبه داشته باشیم در حالی که منطقه به آن ها مربوط نمی شود که بخواهیم با آن ها در این باره مذاکره و بحث کنیم.
وی ادامه داد: اگر مجموعه بین المللی برای حل بحران سوریه شکل بگیرد بحث دیگری است.
سردار رضایی درباره نقش ایران در عراق و سوریه گفت: نقش ما کمک به مقاومت است و هرکاری که بر اساس قوانین کشورمان و استاندارد های بین المللی باشد از جمله آموزش، مستشاری، بهداری و پزشکی دریغ نمی کنیم.
وی تاکید کرد: هدف ما حفظ جبهه مقاومت است زیرا اگر ناامنی در منطقه فراگیر شود همه کشورها از جمله کشور ما ناامن می شود.
سردار رضایی با تأکید بر اینکه امنیت منطقه به هم پیوسته است، گفت: امنیت ایران از امنیت عراق، خلیج فارس،ترکیه و سوریه قابل جدا شدن نیست.
وی با بیان اینکه جنگ نامتقارن یعنی اینکه با توانایی هایی وارد جبهه شویم که دشمن آن توانایی ها را نداشته باشد، گفت: یکی از این توانایی های ما، ایمان و شهادت طلبی است. مسئله دوم نوآوری، ابتکار وخلاقیت و مسئله سوم سلاح های خاص ما از جمله قایق های تندرو است.
سردار رضایی با اشاره به اینکه عربستان در سال 2014 چهارمین و در سال 2015 سومین مصرف کننده و خریدار تجهیزات نظامی بود، افزود: هزینه های نظامی این کشور 87 میلیارد دلار در سال 2015 بود.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران با اشاره به اینکه در مقایسه با عربستان پولی خرج تجهیزات نظامی نمی کنیم، گفت: در دوران 8 سال جنگ تحمیلی بیش از 100 میلیارد دلار درآمد داشتیم اما حدود 22 میلیارد دلار یعنی کمتر از 20 درصد آن را صرف هزینه های نظامی کردیم.
سردار رضایی افزود: اکنون سعودی ها حدود 10 برابر ما هزینه نظامی می کنند و حتی هزینه های نظامی امارات متحده عربی از ما بیشتر است و انبوهی موشک و هواپیما خریدند.
وی با لبخندی گفت: فکر می کنم آن ها ان شاء الله می خواهند این تجهیزات را دو دستی تحویل ما بدهند که تا 10 یا 15 سال آینده کاملا تجهیز شویم.
سردار رضایی افزود: وقتی از جنگ تحمیلی فارغ شدیم بیش از هزار توپ و 800 دستگاه تانک از ارتش عراق بدست آوردیم.
وی اضافه کرد: ان شاءالله روزی این تجهیزات دست ما یا نیروهای انقلابی که به جای آل سعود می آیند قرار می گیرد و از همه این ها علیه خودشان از جمله اسرائیل استفاده خواهند کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *