کارِلا میوه ای دارویی اما کمتر شناخته شده
کارِلا گیاهی با خواص دارویی و خوارکی است اما کمتر شناخته شده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ،جهانتیغی کارشناس گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کارلا یکی از سبزیجات معروف آسیای جنوبی است که طی یک دهه گذشته در مناطقی از شمال و جنوب استان کشت می شود. کارلا جزو گیاهان خانواده کدوئیان ، دارای تاک های خزنده و طویل ، با گل های زرد روشن است که میوه آن بعد از رسیدن زرد یا نارنجی رنگ می شود و سرشار از ویتامین ث است.
کارشناس گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: این گیاه به صورت تازه خوری ، خشک و در تهیه انواع خوراک مورد استفاده قرار می گیرد.
جهانتیغی افزود: کارلا در کنترل بیماری دیابت بسیار موثر است و استفاده از هر عدد میوه آن ، حدود 10 واحد از قند خون را در کاهش می دهد.
وی ادامه داد:کشاورزان استان هنوز شناخت کاملی از خواص دارویی و گیاهی این گیاه ندارند و به همین علت سطح زیر کشت آن در استان بسیار اندک است.
جهانتیغی گفت: شرایط کشت این گیاه در دو فصل بهاره و پاییزه در استان فراهم است و کشاورزان می تواند کشت این گیاه پر فایده را در سبد تولید محصولات خود قرار دهند.
انتهای پیام/
کارشناس گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: این گیاه به صورت تازه خوری ، خشک و در تهیه انواع خوراک مورد استفاده قرار می گیرد.
جهانتیغی افزود: کارلا در کنترل بیماری دیابت بسیار موثر است و استفاده از هر عدد میوه آن ، حدود 10 واحد از قند خون را در کاهش می دهد.
وی ادامه داد:کشاورزان استان هنوز شناخت کاملی از خواص دارویی و گیاهی این گیاه ندارند و به همین علت سطح زیر کشت آن در استان بسیار اندک است.
جهانتیغی گفت: شرایط کشت این گیاه در دو فصل بهاره و پاییزه در استان فراهم است و کشاورزان می تواند کشت این گیاه پر فایده را در سبد تولید محصولات خود قرار دهند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *