بیش از 15 هزار پرونده به صلح و سازش منجر شد
محبتی گفت: در سه ماهه دوم سال جاری تعداد 15هزار و 825 فقره پرونده در استان مازندران به صلح و سازش منجر شده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری استان مازندران، رئیس شوراهای حل اختلاف استان مازندران گفت: در سه ماهه دوم سال جاری تعداد 15هزار و 825 فقره پرونده به صلح و سازش منجر شده است.
وی افزود: در 33 حوزه ی قضائی استان مازندران، شعب استان به شعب صلحی و حکمی تقسیم و از تعداد 215 شعبه شهری تعداد 141 شعبه حکمی و تعداد 74 شعبه صلحی فعال هستند ، 8 شعبه ویژه امور زندانیان و نیز 6 شعبه تخصصی در سطح استان و یک شعبه ویژه ارامنه در شهرستان نور و نیز یک شعبه اصلاح و تربیت در شهرستان نکا مشغول فعالیت و خدمت رسانی هستند.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان در ادامه بیان کرد: همچنین با طرح تجمیع شعب روستائی، تعداد 209 شعبه روستائی در استان به صورت شعب صلحی به جهت صلح و سازش فعالیت می کنند.
وی در خصوص وضعیت پرسنل شوراهای حل اختلاف استان گفت: تعداد 1248 نفر کارکنان شعب شهری( نفر اعضا، نفر اداری) و تعداد 613 نفر اعضای شعب روستائی هستند و تمامی اطلاعات پرسنلی و وضعیتی کارکنان شوراهای حل اختلاف استان به تعداد 1861 نفر وارد سامانه مدیریت منابع انسانی شوراهای حل اختلاف کشور(سامانه پرسنلی) شده است.
محبتی با اشاره به افزایش صلاحیت رسیدگی در شوراهای حل اختلاف اضافه کرد: حدود 33 درصد از پرونده های وارده به اداره دادگستری کل استان به شعب شوراهای حل اختلاف استان جهت رسیدگی ارجاع می شود که تعداد پرونده های وارده به اجرای احکام شوراهای حل اختلاف استان در سه ماهه دوم 15هزار و962 فقره پرونده و تعداد 15هزار و 995 فقره پرونده مختومه و نیز تعداد 23هزار و 623 فقره پرونده در حال رسیدگی است.
محبتی با اشاره به دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری زندانها گفت: تعداد زندانیان در سال 95 ، 1003 نفر بوده اند که با تلاش کارکنان خدوم شورای حل اختلاف ویژه امور زندانیان، تعداد 500 نفر طی شش ماهه اول آزاد شدند.
معاون قضائی رئیس دادگستری کل نسبت مصالحه به پرونده های قابل صلح را حدود 25درصد اعلام کرد و افزود: از ابتدای سال 95 تا کنون تعداد 101هزار و 720 فقره پرونده وارد شعب شوراهای حل اختلاف شده که از این تعداد 97هزار و 272 فقره پرونده مختومه شده است و از تعداد 66هزار و 149 فقره پرونده که قابلیت صلح و سازش داشته است، تعداد 15هزار و 825 فقره پرونده نیز به صلح و سازش منجر شده است.
عبدالرضا محبتی در ادامه بیان کرد: در شش ماهه اول سال جاری دوره آموزشی سمپ در 33 حوزه ی قضایی استان با همکاری معاونت منابع انسانی واحد آموزش کارکنان اداری و مشاغل پیرامونی دادگستری کل استان برای تعداد 448 نفر از کارکنان اداری به ازای هر نفر 8 ساعت آموزشی و در نهایت میزان 3584 نفر ساعت دوره ی cms اجرا و تا پایان سال جاری نیز سه دوره جدید شامل حفاظت در شورای حل اختلاف، قانون جدید شوراهای حل اختلاف مصوب 1394 و حفاظت فیزیکی، اسناد و ارتباطات) مصوب و اجرا خواهد شد.
وی از پرداخت هزینه دوره ی آموزشی سمپ گفت: امیدواریم که به زودی طرح بستر سازی و اتصال مجتمع های شورای حل اختلاف استان به شبکه فیبر نوری قوه قضائیه صورت گیرد که در این صورت علاوه بر متصل شدن به سیستم مدیریت پرونده و ارسال ابلاغ الکترونیکی، مکاتبات نیز از طریق اتوماسیون اداری انجام می شود که این مستلزم اختصاص بودجه مناسب جهت اجرای این طرح مهم می باشد.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان مازندران همچنین در خصوص بیمه شوراهای حل اختلاف با عنوان تعداد 605 نفر بیمه شده بیان کرد: تعداد 64 نفر فاقد بیمه تامین اجتماعی هستند که بزودی آنها نیز مشمول این طرح می شوند و از دی ماه سال جاری طرح بیمه تکمیلی کارکنان شوراهای حل اختلاف نیز اجرایی می شود که اطلاعات بیشتر در سایت شوراهای حل اختلاف استان و مرکز امور شوراهای حل اختلاف کشور منتشر شده است.
محبتی هزینه اجاره اماکن استان را مبلغ 58 میلیون تومان در ماه عنوان کرد و در ادامه افزود: تعداد 23 واحد ملکی و تعداد 59 واحد به صورت استیجاری در حوزه های قضائی شهری و روستایی فعالیت می کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *