پیشگیری از وقوع جرم در اولویت سازمانهای فرهنگی و اجتماعی باشد
حجت الاسلام موسوی گفت: بسیاری از مسایل قضایی در بستر مسایل اجتماعی قابل حل و فصل است و از این رو توجه به پیشگیری از وقوع جرم در سازمانهای فرهنگی و اجتماعی باید در اولویت قرار گیرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی موسوی در چهارمین جلسه استانی پیشگیری از وقوع جرم که با حضور مسئولان قضایی، انتظامی، سازمانهای اجرایی و نهادهای فرهنگی و اجتماعی برگزار شد، با بیان اینکه بسیاری از جرایم وآسیبهای اجتماعی از قبیل توهین، ضرب و جرح عمدی، طلاق و... ریشه در معضلات اجتماعی دارد گفت: بسیاری از مسایل قضایی در بستر مسایل اجتماعی قابل حل و فصل است و از این رو توجه به پیشگیری از وقوع جرم در سازمانهای فرهنگی و اجتماعی باید در اولویت قرار گیرد.
وی با ارائه گزارشی از آمار جرایم در کل کشور و همچنین در سطح استان مازندران طی سال 94 و مقایسه آن با 6 ماهه نخست سال 95، خاطرنشان کرد: در سال 94 سرقت، ضرب و جرح عمدی، توهین به اشخاص، ایراد صدمه بدنی غیر عمدی، تهدید، تخریب در صدر جرایم کشور بود؛ این در حالی است که در استان مازندران، توهین، سرقت، تهدید و ایراد صدمه بدنی غیرعمدی و تخریب به ترتیب در صدر جرایم استان قرار دارند.
وی اضافه کرد: با نگاهی به جرایم مذکور مشخص میشود که اکثر جرایم ریشه در معضلات اجتماعی دارند و باید با اقدامات مناسب فرهنگی این معضلات را حل کرد.
معاون اجتماعی دادگستری مازندران با تاکید بر این که نهادهای اجتماعی و فرهنگی باید وارد حوزه پیشگیری شوند، تصریح کرد: پیشگیری از وقوع جرم باید در اولویت برنامههای هر سازمانی بویژه سازمانهای فرهنگی و اجتماعی باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *