متولیان پروندههای مربوط به موانع بخش تولید را سریعا اعلام کنند/ توسعه كشور بدون هماهنگی قوای سه گانه غیرممكن است
سیاوشپور از متولیان حوزه های اقتصادی استان گیلان خواست تا پروندههای مهم قضایی را كه مربوط به موانع بخش تولید و سرمایه گذاری است، سریعا اعلام کنند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی دادگستری کل استان گیلان، احمد سیاوش پور در نشست كمیته حمایت قضایی از سرمایهگذاری با اشاره به دیدار اخیر وزیر ارتباطات با مدیران صنایع و بخشهای تولیدی استان گیلان روند ركود و تعطیلی كارخانجات استان را كند اعلام كرد و افزود: گزارشات واصله حاكی از احداث وتاسیس واحدهای تولیدی جدید نیز است.
رئیس شورای قضایی استان گیلان تصریح كرد: در 9 ماهه سال جاری حدود 000/330 پرونده در دادگستری ها ی استان وارد شده است و تقریبا به تمامی این پرونده ها با تلاش و كوشش قضات و كارمندان دستگاه قضایی رسیدگی و مختومه گردیده است كه نسبت به سال گذشته 3% افزایش داشته است.
وی در ادامه از متولیان حوزه های اقتصادی استان خواست تا پروندههای مهم قضایی را كه مربوط به موانع بخش تولید و سرمایه گذاری است، سریعا اعلام کنند و اظهار داشت: تلاش می شود تا پایان سال جاری این پرونده ها پیگیری شده و در مسیر مناسب قرار گیرد.
سیاوش پور با بیان اینكه در سال آینده دو انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر را پیش رو داریم گفت: مردم ما با رشد فكری و سیاسی و تعهداتی كه نسبت به سرنوشت خود احساس می كنند همچون ادوار گذشته در انتخابات شركت كرده و مسئولین نیزتلاش میکنند تا فضا و شرایط مساعد و سالمی جهت برگزاری هرچه بهتر انتخابات مهیا کنند.
وی پیشرفت و توسعه كشور را بدون هماهنگی قوای سه گانه غیرممكن دانست و ابراز داشت: روند اجرایی شدن چشم انداز توسعه در برنامه ششم نیازمند پایبندی و هماهنگی سه قوه است.
رئیس كل دادگستری استان گیلان افزود: مدیران و مسئولان استان نیز باید بدون هیچ حاشیه و اهمالی به امورات مردم توجه داشته و در مسیر انتظارات آنان در جهت آبادانی استان گام بردارند.
رئیس شورای قضایی استان گیلان در پایان از مدیران حاضر خواست تا در راستای ارتقاء كیفیت این كمیته، فهرستی از برنامه های خود را كه موجب تقویت سرمایه گذاری و واحدهای تولیدی می شود را به دبیرخانه كمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری اعلام کنند.
مهندس اصغریان معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در این نشست با اشاره به گزارشاتی كه حاكی از عبور استان از ركود اقتصادی می باشد گفت: به جهت تحریمها و اقتضائات منطقه، سرعت خارج شدن از ركود كند است.
این مقام مسئول با اشاره به محدودیت منابع مالی و محدویت شدیدی كه در بخش عرصه مشاهده می شود اظهارداشت: بخشی از كمبود عرصه به جهت عدم مدیریت صحیح مدیران از گذشته تا حال بوده است.
وی خاطر نشان كرد: برخی سرمایه گذاران كه از كشورهای دیگر برای سرمایه گذاری به گیلان می آیند با مشكل عدم عرصه مناسب روبرو شده و طرح ها از استان خارج میشود.
وی در پایان توسعه اقتصادی استان را مثبت ارزیابی كرد و اظهار داشت: استاندار گیلان ومدیران دستگاه های اجرایی و نظارتی تلاش می كنند تا به دور از سیاست زدگی، توسعه اقتصادی استان رونق یابد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *