کم رنگ شدن کسب و کار رنگرزان+ تصاویر
رنگرزی از جمله حرفههایی است که با گذشت زمان و روی کار آمدن صنعتهای بهروز در حوزه نساجی درحال کمرنگ شدن است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، حرفه رنگرزی مهارتی است که طی آن ماده رنگزا در درجه حرارت هدایت شده و زمان معین، داخل الیاف و یا کالای منسوج نفوذ کرده و باعث رنگ گرفتن آن می شود.
در این میان روناس، اسپرک، نیل، گل بابونه، برگ انگور عسگری، چغندر، پوست پیاز، برگ درخت توت، وسمه، گل رنگ، گل جعفری، برگ انجیر، پوست انار، بلوط، پوست گردو، هلیله، سماق، زعفران، جا شیر و غیره از گیاهانی هستند که مواد رنگزای آنها در رنگرزی استفاده میشود.
لازم به ذکر است که حرفه رنگرزی با روی کار آمدن صنعتهای بهروز در حوزه نساجی نسبت به گذشته کمرنگ شده و واردات بیرویه از رونق چنین کسب و کارهایی کاسته است.
برای دیدن عکسهای بیشتر بر روی لینک کلیک کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *