چگونه اصل یا تقلبی بودن گوشی موبایل را تشخیص دهیم؟ /نگران فراموشی رمز گوشی خود نباشید/عوارض امواج موبایل را کمتر کنید
ترفندی برای ویژگی جدید Stories در نسخه جدید اینستاگرام، با چه روش هایی عوارض امواج موبایل را کمتر کنیم، اگر گوشی شما گم شد یا به سرقت رفت از راه دور میتوانید اطلاعاتش را پاک کنید، آیا باتری موبایل خود را به درستی شارژ میکنید یا به آن آسیب میرسانید؟ و... از اخبار خواندنی فناوری امروز است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، ترفندی برای ویژگی جدید Stories در نسخه جدید اینستاگرام، با چه روش هایی عوارض امواج موبایل را کمتر کنیم، اگر گوشی شما گم شد یا به سرقت رفت از راه دور میتوانید اطلاعاتش را پاک کنید. و... از اخبار خواندنی فناوری امروز است. جزئیات را در ادامه بخوانید ....
گام دوم، در حال حاضر که برنامه گوگل درایو بر روی گوشی شما نصب شده است (بایت)، برنامه را باز کنید. با صفحهای شبیه به فایل منیجر رو به رو میشوید.
گام سوم، در صفحهای که باز شده است (بایت)، در پایین سمت راست یک علامت (+) قرار دارد، بر روی آن کلیک کنید.
اسکن، در صورتیکه نسخه کپی از اسناد خود نداشته باشید، میتوانید این گزینه را انتخاب (بایت) کنید تا عکسی از فایل مورد نظر شما گرفته شود.
اصل یا تقلبی بودن گوشی را قبل از خرید یا بعد از خرید تشخیص دهید
حال که اکانت سامسونگ دارید به راحتی میتوانید بدون داشتن گوشی خود، رمز آن را عوض کنید. کافی است برای تغییر رمز خود مراحل زیر را دنبال کنید:
حال که اکانت سامسونگ دارید به راحتی میتوانید بدون داشتن گوشی خود، رمز آن را عوض کنید. کافی است برای تغییر رمز خود مراحل زیر را دنبال کنید:
۴ -در این مرحله رمز فراموششده گوشی شما پاک میشود و رمز جدید جایگزینش میشود.
ترفندی برای ویژگی جدید Stories در نسخه جدید اینستاگرام
یکی از قابلیتهای جدید اپلیکیشن اینستاگرام، Stories یا داستانها است که به شکل دایره در بالای اپلیکیشن به چشم میخورد. این قابلیت برای بهاشتراکگذاری موقت تصاویر و ویدیوها برای فالوئرهای شما است. به طوری که هر Story به مدت ۲۴ ساعت در بالای فید هر فالوئر به چشم میخورد و قابل مشاهده است. هماکنون قصد داریم به معرفی ۲ ترفند به هنگام ایجاد یک Story جدید در Stories اینستاگرام بپردازیم.
برای ایجاد یک Story جدید ابتدا آیکن بهعلاوه در بالای اپلیکیشن را لمس کنید.
هنگامی که انگشت خود را بر روی دکمهی شاتر نگه میدارید فیلمبرداری آغاز و با برداشتن انگشت، فیلمبرداری پایان مییابد. در نتیجه (بایت) اگر به مانند معمول بخواهید با دو انگشت خود زوم یا بزرگنمایی کنید، فیلمبرداری قطع میشود.
برای فیلمبرداری در این حالت، مادامی که انگشت خود را روی دکمهی شاتر نگه داشتهاید، انگشت را به طرف بالا حرکت دهید. خواهید دید که زوم انجام میشود. با حرکت به پایین نیز زوم معکوس انجام میشود.
هنگامی که در حین فیلمبرداری با دوربین جلو هستید، با انگشت دیگر خود کافی است دوبار بر روی صفحه ضربه بزنید. بلافاصله دوربین عقب نمایش داده خواهد شد. با انجام مجدد این کار میتوانید به صورت متمادی بین دوربین عقب و جلو سوئیچ کنید.
وقتی شماره گرفتید، اجازه دهید اول ارتباط با طرف مقابل برقرار شود، سپس موبایل را روی گوش تان قرار دهید. در این صورت تحت اشعه مضر کمتری قرار میگیرید. شما میتوانید برقرار شدن ارتباط را روی صفحه تلفن همراه تان ببینید.
۳ - تلفن همراه تان را داخل پوششهای فلزی قرار ندهید.
برای موبایلتان پوششهای فلزی نخرید. این محفظههای فلزی مانند یک گیرنده عمل کرده و اثر امواج تلفن همراه را که به سمت بدن شما میآیند، تشدید و منعکس (بایت) میکنند. استفاده از تلفن همراه در کنار تخت بیماران و یا تجهیزات پزشکی خطرناک است
۴ - تلفن همراهی با میزان اِس. اِی. آر پایینتر (جذب پایین اشعه برای بدن) بخرید.
هنگام خرید تلفن همراه به میزان اِس. اِی. آر آن توجه کنید. این عدد به طور معمول به وسیله شرکت سازنده تلفن همراه روی گوشی و یا کاتالوگ آن درج میشود و نشان میدهد که هنگام استفاده از تلفن همراه چه مقدار از امواج جذب بدن شما میشود. هر چه این عدد در یک گوشی تلفن همراه پایینتر باشد، آن گوشی ایمنتر است.
۵ - موبایل در منزل
بهتر است موبایل را هنگام خواب دور از خودتان قرار دهید. همچنین در حالت آنتن دهی بالای موبایل در محل سکونت یا محل کار و داشتن علائمی نظیر سردرد، وزوز گوش، اضطراب، عدم کیفیت خواب خوب مثل بی خوابی یا کابوس، سوزش چشم، فشار خون بالا و یا حالت گُر گرفتگی، اضطراب و دلهره، تپش نامنظم قلب، استرس و پرخاشگری به احتمال زیاد در معرض امواج قوی الکترومغناطیس قرار دارید (بایت). بهتر است نسبت به شناسایی و ایزوله کردن محیط خود در برابر امواج بالا اقدام نمایید.
۶ - موبایل و استفاده از اینترنت
اتصال به اینترنت موبایل، امواج الکترومغناطیسی را چندین برابر میکند. بهتر است در موارد ضروری از اینترنت موبایل استفاده کنید و بعد از استفاده، در حالت خاموش قرار دهید و یا بهتر است در مواقع لزوم از وایفای موبایل بجای اینترنت سیم کارت استفاده کنید.
۷ - موبایل در وسیله نقلیه
موبایل در حال حرکت به میزان چند برابر آلودگی موجی تولید مینماید. همچنین به دلیل وجود دیوارههای فلزی در خودرو، امواج در داخل خودرو محبوس شده و باعث جذب و نفوذ بیشتر امواج به بدن (بایت) میگردد. همچنین استفاده طولانی مدت از موبایل هنگام رانندگی باعث بروز سردرد، سرگیجه، اختلال در هوشیاری و واکنش سریع راننده میگردد.
۸ - ارتباط موبایل با تومور مغزی
پژوهشگران علوم پزشکی در موسسه ملی بهداشت آمریکا اعلام کردند افرادی که از گوشیهای تلفن همراه استفاده میکنند، پنج برابر بیشتر در خطر ابتلا به انواع تومورهای مغزی قرار دارند. همچنین بر اساس تحقیق سازمان ملل، افرادی که طی ده سال روزانه نیم ساعت به طور مداوم با تلفن همراه صحبت کرده اند، دچار تومور مغزی از نوع گلیوما (تومور بدخیم سیستم عصبی مرکزی) میشوند. امواج مغناطیسی تلفن همراه روی جریان خون مغز و DNA سلولها تاثیر میگذارد و باعث ابتلا به تومور مغزی میشود، اما افرادی که برای صحبت طولانی با تلفن همراه از هندزفری (بایت) استفاده کرده اند، کمتر دچار تومور مغزی شده اند.
آیا باتری موبایل خود را به درستی شارژ میکنید یا به آن آسیب میرسانید؟
باتری تلفن هوشمندمان معمولا در یک روز، به پایان میرسد و مشخصا تعداد بسیار زیادی از کاربران، بابت همین موضوع گلایه هایی را نسبت به کمپانی سازنده روا میدارند، اما شاید بد نباشد چند لحظه فکر کنیم که آیا ما موبایل خود را درست شارژ میکنیم؟
۱- اجازه ندهید پس از پر شدن باتری، شارژر به موبایل متصل بماند.
باقی ماندن موبایل پس از شارژ شدن کامل به شارژر، برای مثال در طول شب، در دراز مدت برای عمر باتری زیان بسیاری دارد. زمانی که باتری موبایل به ۱۰۰ میرسد (بایت) و شما آن را از شارژر جدا نمیکنید، به شکل مکرر برق روی باتری قطع و وصل میشود تا میزان انرژی آن همواره روی ۱۰۰ درصد باقی بماند.
۲ -سعی کنید شارژ باتری به ۱۰۰ درصد نرسد.
گاهی نیاز داریم که باتری موبایل عمری طولانی داشته باشد، اما در مواقعی که کار ضروری با موبایل خود ندارید و بالا بودن عمر باتری آن اهمیتی ندارد، بهتر است آن را تا ۱۰۰ درصد شارژ نکنید.
۳- هر زمان که امکانش وجود دارد، موبایل را به شارژر متصل کنید.
به جای اینکه تا خالی شدن کامل باتری صبر کنید، آن را در مقاطع کوتاهتر به شارژ متصل نمایید تا از استهلاک بیش از اندازه اش در زمان شارژ صفر تا صد (بایت) و بیش از ۲ ساعت، جلوگیری به عمل آید. زمانی که شارژ باتری ۱۰ درصد کم میشود، بهترین موقع برای اتصال موبایل به شارژر است.
از عکسها و اطلاعات گوشی خود با استفاده از خود گوشی، پشتیبان دائمی بگیرید. در صورت سوختن حافظه گوشی این اطلاعات هیچگاه از بین نخواهند رفت.
هیچ تضمینی برای عمر گوشی هوشمند شما وجود ندارد و اگر گارانتی گوشی به پایان رسیده باشد و مشکلی برای آن به وجود آید این شما هستید که باید راه حلی برای آن پیدا کنید، به همین دلیل در اختیار داشتن یک نسخه پشتیبان از فایلها ضرورت دارد.
اگر گوشی شما اندرویدی باشد روی گوشی خود یک فولدر خواهید داشت (بایت) که تمامی سرویسهای گوگل درون آن قرار دارند و درون این فولدر یک برنامه به نام گوگل درایو خواهید داشت. برای استفاده از گوگل درایو، باید حساب کاربری گوگل داشته باشید و آن را به دستگاه خود متصل (بایت) کرده باشید. گوگل درایو فضای رایگان ۱۵ گیگابایتی در اختیار کاربران میگذارد و اگر به فضای بیشتری نیاز داشتید نیز میتوانید از طرحهای پرداختی استفاده کنید، اماً معمولاً ۱۵ گیگابایت برای پشتیبان گیری از فایلهای مهم کافی است.
گام اول، لیست اپلیکیشنهای موجود در گوشی را بررسی کنید (بایت) و مطمئن شوید برنامه گوگل درایو را بر روی گوشی خود نصب کردهاید. اگر نصب نبود به گوگل پلی بروید و این برنامه را نصب کنید.
گام سوم، در صفحهای که باز شده است (بایت)، در پایین سمت راست یک علامت (+) قرار دارد، بر روی آن کلیک کنید.
گام چهارم، اکنون ۳ گزینه متفاوت مشاهده میکنید.
فولدر، اگر این گزینه را انتخاب کنید، یک فولدر جدید ساخته میشود (بایت) که میتوانید در آن فایلهای خود را ذخیره کنید.
آپلود، این گزینه به شما اجازه میدهد فایلهای خود را درون درایو (بایت) آپلود کنید. قابلیت ذخیره سازی ویدیو، تصاویر، اسناد و هر چیز دیگری در این بخش وجود دارد.
به همین سادگی میتوانید فولدرها و فایلهای گوناگون را در اکانت گوگل درایو خود ذخیره سازی کنید. در پایان باید گفت: یکی از نقاط قوت گوگل درایو این است که از هر مکانی و به وسیله هر دستگاهی میتوانید (بایت) به فایلهای خود دسترسی داشته باشید.
اصل یا تقلبی بودن گوشی را قبل از خرید یا بعد از خرید تشخیص دهید
گوشیهای تلفن همراهی که به صورت قاچاق وارد کشور شده و رجیستر نمیشود، بعد از خرید کاربران را دچار مشکل خواهند کرد، این دسته از گوشیها یا هنگ میکنند یا آپدیت نمیشوند (بایت)، با بعضی برنامهها بخصوص فارسیسازها مشکل دارند.
برای این که ببینید گوشی که قصد خرید آن را دارید اصل است یا نه بهتر است از روش زیر استفاده کنید:
کد ستاره نامبر صفر شش نامبر (# ۰۶ #*) را شمارهگیری کنید. سریال مادربرد گوشی یا imei روی نمایشگر ظاهر میشود. اگر این سریال با بارکد روی کارتن یا باتری مطابقت داشت، احتمالاً گوشی مورد نظر اصل است (برخی قاچاقچیان بارکدهای تقلبی روی کارتن میچسبانند (راه بعدی هم این است که به سراغ سایت http://www.imei.info/ بروید و همان شماره IMEI که با روش قبلی به دست آوردید را در این سایت وارد کنید (بایت). اگر پس از وارد کردن این شماره ۱۵ رقمی و فشردن دکمه Check تصویر و اطلاعات گوشی برای شما نمایش داده شد، میتوانید از اصل بودن گوشی اطمینان پیدا کنید.
اگر گوشی شما گم شد یا به سرقت رفت از راه دور میتوانید اطلاعاتش را پاک کنید.
خوشبختانه گوشیهای اندرویدی همیشه راه حلی برای مشکلاتی که فکر میکنیم غیر قابل حل است دارند. اگر گوشی شما به سرقت رود یا گم شود نباید نگران شوید که روی آن عکس یا اطلاعات بسیار محرمانهای دارید، از راه دور هم میتوانید حافظه گوشی خود را پاک کنید. برای این کار کافی است که اگر گوشی شما اندرویدی است یک حساب کاربری مربوط به شرکت سازنده گوشی خود داشته باشید. مثلا اگر گوشی شما سامسونگ است. برای این کار قبل از هر چیز باید یک حساب کاربری جیمیل برای خود ایجاد کنید این کار را به سادگی با ورود به صفحه www.gmail.com میتوانید انجام دهید. سپس برای ایجاد حساب کاربری سامسونگ خود به بخش تنظیمات گوشی خود مراجعه کرده و مراحل زیر را انجام دهید:
۱- وارد بخش settings گوشی خود شوید
۲- گزینه accounts را انتخاب نمایید
۳- گزینه add account و سپس Samsung account را انتخاب کنید.
۴- آدرس جیمیل خود را وارد کرده و یک پسورد برای آن وارد نمایید.
۵- اکانت شما ساخته شده است.
۱- به آدرس google.com/android/devicemanager بروید و وارد اکانت گوگل خود شوید.
۲ -در صفحه بازشده، موبایلتان یا هر دستگاه دیگری که برای آن اکانت ساخته اید را انتخاب و سپس روی گزینه Erase کلیک کنید.
۳- با استفاده از این گزینه میتوانید بدون این که گوشی خود را در اختیار داشته باشید در اولین باری که گوشی شما به اینترنت متصل شود، کلیه فایلها و اپلیکیشنهای موجود روی گوشی خود را پاک کرده و هیچ چیزی باقی نگذارید.
اگر رمز گوشی خود را فراموش کردیم، چطور قفلش را باز کنیم؟
خوشبختانه گوشیهای اندرویدی همیشه راه حلی برای مشکلاتی که فکر میکنیم غیر قابل حل است دارند. اگر رمز گوشی خود را فراموش کردید کافی است که اگر گوشی شما اندرویدی است یک حساب کاربری مربوط به شرکت سازنده گوشی خود داشته باشید. مثلا اگر گوشی شما سامسونگ است. برای این کار قبل از هر چیز باید یک حساب کاربری جیمیل برای خود ایجاد کنید این کار را به سادگی با ورود به صفحه www.gmail.com میتوانید انجام دهید. سپس برای ایجاد حساب کاربری سامسونگ خود به بخش تنظیمات گوشی خود مراجعه کرده و مراحل زیر را انجام دهید:
۱- وارد بخش settings گوشی خود شوید.
۲ -گزینه accounts را انتخاب نمایید.
۳ -گزینه add account و سپس Samsung account را انتخاب کنید.
۴- آدرس جیمیل خود را وارد کرده و یک پسورد برای آن وارد نمایید.
۵ -اکانت شما ساخته شده است.
۱ -به آدرس google.com/android/devicemanager بروید و وارد اکانت گوگل خود شوید.
۲- در صفحه بازشده، موبایلتان یا هر دستگاه دیگری که برای آن اکانت ساخته اید را انتخاب و سپس روی Lock کلیک کنید.
۳ -در مرحله بعد از شما خواسته میشود که یک رمز موقت جدید برای گوشیتان انتخاب کنید.
به یاد داشته باشید که بهتر است پس از باز کردن قفل گوشیتان با هر کدام از این دو روش به بخش تنظیمات گوشی بروید و یک پسورد یا پترن جدید انتخاب کنید که به خاطر سپردنش سادهتر باشد.
آموزش فعال کردن بازیها در تلگرام
اگر کاربر تلگرام هستید باید بدانید که در حال حاضر در حدود ۳۰ بازی برای کاربران تلگرام طراحی شده است که بیشتر آنها توسط ربات @gamee و سه بازی هم از طریق ربات @gamebot قابل دسترس هستند. برای مشاهده بازیها کافی است که در بخش جست و جوی تلگرام عبارت gamee را تایپ کنید و روی نتیجهای که با نام Gamee برای شما نمایش داده میشود یک ضربه بزنید. در گام بعدی باید روی دکمه start کلیک کنید. بعد از شروع بات یا ربات میتوانید انتخاب کنید که آیا بازیهای تصادفی نمایش داده شوند یا این که از دسته بندیها بازی دلخواه خود را انتخاب کنید. دسته بندیهای زیادی برای بازی وجود دارد. مثلا اگر ربات gamebot@ را انتخاب میکنید میتوانید انواع بازیهای پرشی، پازل و جورچین رقابتهای ورزشی را از میان سایرین برگزینید. برای ربات gamee@ هم بازیهای Math Battle، Corsairs و Lumber Jack را میتوانید امتحان کنید. بعد از انتخاب بازی روی آن کلیک کنید. میتوانید انتخاب کنید که آیا بازی را تک نفره انجام دهید یا با سایر دوستانتان رقابت کنید. بعد از انتخاب گزینه مد نظر شما بازی بارگذاری خواهد شد. اغلب بازیهای تلگرامی با دو دکمه کنترل میشوند و بنابراین کنترل آن برای اغلب افراد ساده است. تلگرام نیز امتیاز شما و دوستانتان را هر لحظه ثبت میکند. اگر دوست داشتید نام چند بازی محبوب و جذاب در تلگرام را بدانید نظرات خود را با ما (بایت) در میان بگذارید.
ترفندی برای ویژگی جدید Stories در نسخه جدید اینستاگرام
یکی از قابلیتهای جدید اپلیکیشن اینستاگرام، Stories یا داستانها است که به شکل دایره در بالای اپلیکیشن به چشم میخورد. این قابلیت برای بهاشتراکگذاری موقت تصاویر و ویدیوها برای فالوئرهای شما است. به طوری که هر Story به مدت ۲۴ ساعت در بالای فید هر فالوئر به چشم میخورد و قابل مشاهده است. هماکنون قصد داریم به معرفی ۲ ترفند به هنگام ایجاد یک Story جدید در Stories اینستاگرام بپردازیم.
برای ایجاد یک Story جدید ابتدا آیکن بهعلاوه در بالای اپلیکیشن را لمس کنید.
زوم با یک انگشت
برای فیلمبرداری در این حالت، مادامی که انگشت خود را روی دکمهی شاتر نگه داشتهاید، انگشت را به طرف بالا حرکت دهید. خواهید دید که زوم انجام میشود. با حرکت به پایین نیز زوم معکوس انجام میشود.
جابهجایی سریع بین دوربین جلو و عقب
با چه روش هایی عوارض امواج موبایل را کمتر کنیم
۱ - مدت زمان مکالمه تان را کاهش دهید.
مطالعات نشان میدهد اگر شما بیش از دو دقیقه با تلفن همراه صحبت کنید، امواج مغزی شما تحت تاثیر امواج تلفن همراه قرار میگیرد.
۲ - اول بگذارید ارتباط برقرار شود.
۱ - مدت زمان مکالمه تان را کاهش دهید.
مطالعات نشان میدهد اگر شما بیش از دو دقیقه با تلفن همراه صحبت کنید، امواج مغزی شما تحت تاثیر امواج تلفن همراه قرار میگیرد.
۲ - اول بگذارید ارتباط برقرار شود.
وقتی شماره گرفتید، اجازه دهید اول ارتباط با طرف مقابل برقرار شود، سپس موبایل را روی گوش تان قرار دهید. در این صورت تحت اشعه مضر کمتری قرار میگیرید. شما میتوانید برقرار شدن ارتباط را روی صفحه تلفن همراه تان ببینید.
۳ - تلفن همراه تان را داخل پوششهای فلزی قرار ندهید.
برای موبایلتان پوششهای فلزی نخرید. این محفظههای فلزی مانند یک گیرنده عمل کرده و اثر امواج تلفن همراه را که به سمت بدن شما میآیند، تشدید و منعکس (بایت) میکنند. استفاده از تلفن همراه در کنار تخت بیماران و یا تجهیزات پزشکی خطرناک است
۴ - تلفن همراهی با میزان اِس. اِی. آر پایینتر (جذب پایین اشعه برای بدن) بخرید.
هنگام خرید تلفن همراه به میزان اِس. اِی. آر آن توجه کنید. این عدد به طور معمول به وسیله شرکت سازنده تلفن همراه روی گوشی و یا کاتالوگ آن درج میشود و نشان میدهد که هنگام استفاده از تلفن همراه چه مقدار از امواج جذب بدن شما میشود. هر چه این عدد در یک گوشی تلفن همراه پایینتر باشد، آن گوشی ایمنتر است.
۵ - موبایل در منزل
بهتر است موبایل را هنگام خواب دور از خودتان قرار دهید. همچنین در حالت آنتن دهی بالای موبایل در محل سکونت یا محل کار و داشتن علائمی نظیر سردرد، وزوز گوش، اضطراب، عدم کیفیت خواب خوب مثل بی خوابی یا کابوس، سوزش چشم، فشار خون بالا و یا حالت گُر گرفتگی، اضطراب و دلهره، تپش نامنظم قلب، استرس و پرخاشگری به احتمال زیاد در معرض امواج قوی الکترومغناطیس قرار دارید (بایت). بهتر است نسبت به شناسایی و ایزوله کردن محیط خود در برابر امواج بالا اقدام نمایید.
۶ - موبایل و استفاده از اینترنت
اتصال به اینترنت موبایل، امواج الکترومغناطیسی را چندین برابر میکند. بهتر است در موارد ضروری از اینترنت موبایل استفاده کنید و بعد از استفاده، در حالت خاموش قرار دهید و یا بهتر است در مواقع لزوم از وایفای موبایل بجای اینترنت سیم کارت استفاده کنید.
۷ - موبایل در وسیله نقلیه
موبایل در حال حرکت به میزان چند برابر آلودگی موجی تولید مینماید. همچنین به دلیل وجود دیوارههای فلزی در خودرو، امواج در داخل خودرو محبوس شده و باعث جذب و نفوذ بیشتر امواج به بدن (بایت) میگردد. همچنین استفاده طولانی مدت از موبایل هنگام رانندگی باعث بروز سردرد، سرگیجه، اختلال در هوشیاری و واکنش سریع راننده میگردد.
پژوهشگران علوم پزشکی در موسسه ملی بهداشت آمریکا اعلام کردند افرادی که از گوشیهای تلفن همراه استفاده میکنند، پنج برابر بیشتر در خطر ابتلا به انواع تومورهای مغزی قرار دارند. همچنین بر اساس تحقیق سازمان ملل، افرادی که طی ده سال روزانه نیم ساعت به طور مداوم با تلفن همراه صحبت کرده اند، دچار تومور مغزی از نوع گلیوما (تومور بدخیم سیستم عصبی مرکزی) میشوند. امواج مغناطیسی تلفن همراه روی جریان خون مغز و DNA سلولها تاثیر میگذارد و باعث ابتلا به تومور مغزی میشود، اما افرادی که برای صحبت طولانی با تلفن همراه از هندزفری (بایت) استفاده کرده اند، کمتر دچار تومور مغزی شده اند.
انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای
منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *