شیرینیهای قنادی سبب ایجاد کیست میشود/ موسیر به هضم غذا کمک میکند/ تقویت حافظه کودکان با روغن رزماری/ کیفیت خوابتان را بالا ببرید
شیرینیهای قنادی سبب ایجاد کیست میشود، موسیر به هضم غذا کمک میکند، تقویت حافظه کودکان با روغن رزماری، کیفیت خوابتان را بالا ببرید و ... از خواندنیهای بسته سلامت امروز میزان است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، شیرینیهای قنادی سبب ایجاد کیست میشود، موسیر به هضم غذا کمک میکند، تقویت حافظه کودکان با روغن رزماری، کیفیت خوابتان را بالا ببرید و ... از خواندنیهای بسته سلامت امروز میزان است. در ادامه بخوانید ...
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
شیر مادر احتمال ابتلا به اگزمای پوستی را کاهش میدهد
ایسنا: در واقع اگزما حاصل یک حساسیت پوستی است و حساسیت به هر چیزی در سطح پوست میتواند زمینهساز این بیماری شود. همچنین میتواند در همه سنین افراد را درگیر کند، اما شیوع آن در اطفال و سالمندان بیش از دیگران است. قرمزی پوست، خارش، ضخیم شدن پوست و ایجاد جوشهای آبدار همراه با ضخیم شدن پوست از مهمترین نشانههای این بیماری است. در صورتیکه اگزما مزمن باشد، منجر به ضخیم شدن پوست، خارش شدید و ضایعات پررنگ و تیره میشود. این در حالیست که اگزمای حاد موجب ایجاد ضایعات ریزی بر روی پوست میشود. کودکانی که از شیر مادر تغذیه کردهاند، نسبت به کودکانی که تغذیهای غیر از شیر مادر داشتهاند کمتر به اگزما مبتلا میشوند. خشکی هوا، تماس با شویندهها، مصرف غذاهای کنسروی و فستفود همگی از عوامل تشدید این بیماری به شمار میرود. درمان اگزما در مرحله ابتدایی با پمادهای ضدحساسیت استروئیدی آغاز شده و در مراحل بعدی از قرصهای ضدحساسیت و آنتیهیستامین و در نهایت از آمپولهای کورتونی که تنظیمکننده ایمنی هستند، استفاده میشود. درمان این بیماری به صورت دورهای است و در مجموع احتمال عود مجدد آن دور از انتظار نیست. در بیشتر موارد اگزما با دوری از عوامل حساسیت و ایجاد آن بهبود مییابد و احتمال اینکه تبدیل به یک بیماری خطرناک شود، کمتر است. مصرف موادغذایی سالم و ارگانیک و دوری از غذاهای کنسروی و فستفود در کمک به درمان اگزما موثر است.
ترش مزههای غیر بهداشتی را بشناسید
جام جم آنلاین: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای برخی فراوردههای غذایی ترش مزه را به علت جعل یا نداشتن اسناد بهداشتی مورد نیاز غیر مجاز اعلام کرد. بنا براین گزارش ﻟﻮاﺷﮏ با نام تجاری ﺑﻠﻮچ، آﻟﻮﭼﻪ ﻓﺮاوری ﺷﺪه با نامهای تجاری ﺑﻬﻨﺎزﺗﺮش، ﻣﯽ ﺧﻮش، آﻟﻮﭼﻪ ﻓﺮآوری ﺷﺪه آﻟﻮﭼﻪ ذﻏﺎل اﺧﺘﻪ با نام تجاری ﺻﺒا، ﻟﻮاﺷﮏ روﻟﯽ ﺻﻨﺎﯾﻊ اورﻣﺎن با نام تجاری اورﻣﺎن، آﻟﻮﭼﻪ با نام تجاری ارﻏﻮان، آﻟﺒﺎﻟﻮ ﻋﺴﻠﯽ با نام تجاری ﯾﺎﺳﯿﻦ و آﻟﻮﭼﻪ زرداﻟﻮ و ﺧﺸﮑﺒﺎر با نام تجاری ﻫﻔﺖ ﺳﺘﺎره به علت جعل اسناد مورد نیاز اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی به عنوان محصولات غیر مجاز برای عرضه و مصرف معرفی میشوند. همچنین لواﺷﮏ ﺷﺮﮐﺖ ارس آذرﺑﺎﯾﺠﺎن با نام تجاری ارس ﺗﺮش، اﻧﻮاع ﻣﯿﻮه ﻓﺮاوری ﺷﺪه ﺷﺎﻣﻞ: زردآﻟﻮ- آﻟﻮﭼﻪ ﺟﻨﮕﻠﯽ- ﻫﻔﺖ ﻣﯿﻮه- آﻟﺒﺎﻟﻮزﻏﺎل اﺧﺘﻪ- آﻟﻮﭼﻪ ﻗﺮﻣﺰ با نام تجاری ﺳﺎﺗﮕﯿﻨﺎ، آﻟﻮﭼﻪ وزردآﻟﻮ ﻣﺤﺼﻮل ﺷﺮﮐﺖ ﺗﺮش آوران ﺳﯿﺎﻣﮏ با نام تجاری اﺻﻞ اﮐﺒﺮی ﻗﻤﺮاﻟﺪﯾﻦ مشمول لیست محصولات غیر مجاز میشوند. در ادامه اطلاعیه روابط عمومی سازمان غذا و داروآﻟﻮﭼﻪ ﻧﮕﯿﻦ با نام تجاری ﻃﻼﯾﯽ و ﻓﺮآوری ﻟﻮاﺷﮏ - ﻓﺮآوری ﻫﻔﺖ ﻣﯿﻮه- ﻓﺮآوری آﻟﻮﭼﻪ ﺷﺮاﺑﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻓﺮآوری ﺧﺸﮑﺒﺎر آذرﻣﺘﯿﻦ با نام تجاری ﺗﺮش ﺗﮏ نیز به دلیل نداشتن مجوزهای قانونی لازم غیر مجاز شمرده شده اند. روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پایان اطلاعیه خود از مردم خواسته است ضمن عدم خرید محصولات نام برده از طریق شماره تلفن ۶۶۴۰۵۵۶۹ نشانی محل عرضه آنها را اطلاع رسانی کنند تا با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکیهای سراسر کشور نسبت به جمع آوری آنها از سطح عرضه اقدامات لازم انجام شود. کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک میباشد، بر دندان اثر مخربی ندارد.
خاصیتهای شگفتانگیز «سرکه سیب» که تا به حال نشنیدهاید!
سرکه سیب یکی از بهترین و طبیعیترین راهحلها برای درمان بسیاری از عارضههاست. از سم زدایی بدن گرفته تا هضم بهتر و تولید انرژی مضاعف در بدن. مصرف سرکه سیب همراه با رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی منظم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. همچنین بعنوان مادهای بر علیه عفونت، پوکی استخوان، بهبود عملکرد سیستم گوارشی، تنظیم قندخون، درد گوش، خواص ضد پیری و نیز برای هضم بهتر موادغذایی شناخته شده است. در تصویر، ۲۰ خاصیت شگفتانگیز «سرکه سیب» را بخوانید:
بیماری تلخی که با نوشیدن آب یخ حین غذا به سراغتان میآید!
باشگاه خبرنگاران جوان: یک محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص مواد غذایی مفید و مضر در مبتلایان به کیست سینه، توضیحاتی را ارائه داد. حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی، در خصوص نقش تغذیه در ایجاد کیست سینه و به وجود آمدن کیستهای مکرر میگوید: مصرف برخی از مواد غذایی تاثیر چشمگیری در تشکیل کیست دارد، قند و شکر شیمیایی و شیرینیهای قنادی مهمترین غذای کیست محسوب میشود. افرادی که دچار کیست سینه هستند باید از مصرف قند، شکر، شیرینیهای قنادی، ترکیبات کافئین دار مانند چای پر رنگ، کاکائو، شکلات، قهوه و نسکافه خودداری کنند. از دیگر مواد غذایی مضر برای مبتلایان به کیست سینه میتوان به آب میوههای صنعتی، نوشابههای گازدار، روغن جامد و مایع صنعتی، کیک خامه ای، کله پاچه، انواع کنسروها، غذاهای زیاد سرخ شده، قرصهای ضد بارداری، فست فودها (سوسیس، کالباس و پیتزا) اشاره کرد. افرادی که دچار کیست سینه هستند، باید از مصرف بیش از حد بستنی پرهیز کنند. استفاده از ویتامین E. و عصاره گل مغربی نیز سبب تسکین درد در مبتلایان به کیست سینه میشود. البته مصرف این ترکیب نقش چندانی در درمان کیست ندارد. مصرف سبزیجاتی مانند کاهو و هویج، جوانههای حبوبات، جوانهها مانند جوانه گندم، سوپ جو دوسر (یولاف) سبوس دار به همراه یک قاشق غذا خوری روغن زیتون بودار و یک قاشق غذا خوری سرکه سیب طبیعی، سالاد به همراه روغن زیتون و لیموترش بدون سس، بادام، شیر بادام، گوشت گوسفند و دمنوش اسطوخودوس به همراه عسل در افرادی که دچار کیست سینه هستند، ضروری است. مبتلایان به کیست سینه باید از مصرف بادمجان، قارچ، گوشت گاو، گوساله و مرغ امتناع همچنین این گروه از افراد باید از مصرف ماست، دوغ و سالاد همراه غذا خودداری کنند. این مواد غذایی باید ۳۰ دقیقه قبل از غذا یا ۳۰ دقیقه پس از غذا میل شوند. خوردن سبزی خوردن همراه غذا در افرادی که دچار کیست سینه هستند، اشکالی ندارد.
۷۰ درصد معلولیتهای نوزادان قابل پیشگیری است
ایرنا: باتوجه به پیشرفتهای خوب کشور در علم ژنتیک، میتوان پیشگیری از معلولیت را قبل از بارداری انجام داد تا از تولد فرزندان معلول جلوگیری کرد تعداد تولد سالانه نوزاد معلول شناسایی شده در کشور حدود ۳۰ هزار مورد است. با اقدامات پیشگیرانه در مرحله قبل از بارداری مانند لانه گزینی جنین (اتصال سلول تخم به دیواره رحم که به دنبال آن بارداری رخ میدهد)، میتوان از تولد بیش از ۲۰ هزار نوزاد معلول جلوگیری کرد. عامل معلولیتها در نوزادان فقط ژنتیک نیست. حدود نیمی از موارد معلولیت نوزادان، ژنتیک است و در نیم دیگر آن، عوامل محیطی نقش دارند. داروها، مواد شیمیایی، اشعه ها، بیماریهای خودایمنی، فشارخون، دیابت، بیماری تیروئید و عفونتهای بارداری از جمله عوامل محیطی است که در تولد فرزندان معلول نقش دارند و مقابله با این عوامل راحتتر از عوامل ژنتیکی است. هرچند ختم حاملگی ممکن است قدری از مشکلات خانوادهها را کاهش دهد، اما این شیوه موثرترین و مناسبترین راه برای پیشگیری از تولد نوزاد معلول نیست. گرچه ختم حاملگی قانونی از ۳۰۰ تا ۵۰۰ مورد در سال به بیش از هزار مورد در سال افزایش یافته، اما هنوز سالانه حدود ۳۰ هزار نوزاد معلول در کشور متولد میشوند که با بهره گیری از پیشرفتهای علم ژنتیک، میتوان بر اغلب این موارد فائق آمد. در سالهای اخیر سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت اقدام به تربیت مشاوران مجرب ژنتیک کردند که از توان آنها میتوان برای تحقق این هدف مهم بهره برد. وزارت بهداشت درصدد است با حضور مشاورین مجرب ژنتیک در مراکز بهداشت، زمینه ارائه خدمات لازم در اقصی نقاط کشور را فراهم کند.
محققان توصیه میکنند؛ فشارخون بالا در جوانی را جدی بگیرید
مهر: محققان تاکید میکنند فشارخون بالا در اوایل جوانی با ریسک بالای سکته و آسیب به کلیهها در سنین بالاتر همراه است. محققان مرکز پزشکی دانشگاه تکزاس دریافتند افراد ۱۸ تا ۴۹ سال مبتلا به فشارخون بالا سیستولیک بیش از ۱۴۰ در معرض ریسک بالای سکته، آسیب به کلیهها و مغز هستند. این شرایط که به «فشارخون سیستولیک مجزا» (ISH) معروف است در افراد ۱۸ تا ۴۹ سال روی میدهد که دارای فشارخون سیستولیک ۱۴۰ یا بالاتر (در مقابل میزان مطلوب زیر ۱۲۰) هستند، اما فشار دیاستولیک عادی شان حدود ۸۰ است. فشار سیستولیک، عدد بالای به هنگام خوانش فشارخون بوده و دیاستولیک عدد پایینی است. در این مطالعه، تیم تحقیق وضعیت ۲۰۰۱ شرکت کننده را در قالب «مطالعه قلب دالاس» بررسی کرد. مرحله بعدی اسکن مغز، کلیهها و قلب شرکت کنندگان برای تعیین تاثیر تنگ شدن آئورت قلب خواهد بود. به گفته محققان، شناسایی نشانگرهای جدید ژنتیکی، پروتئینی و تصویری که بتواند بیماری قلبی-عروقی را در اولین مراحل تشخیص دهد بسیار برای پیشگیری موثر است.
تقویت حافظه کودکان با روغن رزماری
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد اسانس روغن رزماری به شکل قابل توجهی موجب تقویت حافظه کاری در کودکان میشود. محققان دانشگاه نورث آمبریا بریتانیا عنوان میکنند اگر فرزندتان برای به خاطرسپردن و حفظ کردن برخی دروس با مشکل مواجه است او را در معرض عطر اسانس رزماری قرار دهید، چراکه این اسانس به شکل قابل توجهی موجب افزایش حافظه کاری در کودکان میشود. مارک ماس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما میدانیم که حافظه کاری ضعیف با عملکرد ضعیف تحصیلی همراه است و این یافتهها راه حل مقرون بصرفه و سادهای برای بهبود عملکرد تحصیلی کودکان خواهد بود». در تحقیقات قبلی مشخص شده بود که عطر اسانس رزماری میتواند موجب بهبود شناخت در افراد بزرگسال سالم شود. در این مطالعه در مجموع ۴۰ کودک ۱۰ تا ۱۱ سال شرکت داشتند. نیمی از این کودکان به طورتصادفی در یک اتاقی که به مدت ۱۰ دقیقه عطر رزماری در آن منتشر شده بود قرار گرفته شدند و نیم دیگر به اتاقی بدون بو رفتند. سپس این کودکان در امتحان کلاسی در مورد مهارتهای مختلف فکری شرکت کردند. بررسیها نشان داد کودکان اتاق حاوی عطر رزماری در مقایسه با کودکان اتاق دیگر، نمرات بسیار بالاتری کسب کردند. به گفته محققان، اختلاف نمره این دو گروه کودکان در آزمون مربوط به یادآوری کلمات به مراتب بیشتر بود. ماس در این باره میگوید: «احتمالا عطر رزماری بر فعالیت الکتریکی مغز تاثیر گذاشته یا اینکه دارای ترکیبات فعال دارویی است که به هنگام قرارگیری افراد در مقابل آن قابل جذب هستند.».
دیگر اخبار سلامت
موسیر به هضم غذا کمک میکند
اگر در هضم غذامشکل دارید توصیه میکنیم موسیر راوارد برنامهی غذاییتان بکنید. به خاطراینکه سرشار از فیبرهاست که علاوه بر ایجاد احساس سیری میتواند به هضم غذا وعملکرد خوب رودههاکمک کند.
کاهو؛ بهترین سبزی برای وعده سحر
بهترین سبزی که میتوان در وعده سحر میل کرد کاهو است. کاهو درمقایسه با سایر سبزیها دارای آب بسیار بالایی است و از تشنگی در طول روز جلوگیری میکند و فیبر بالای آن مانع بروز یبوست میشود.
کشمش از فساد دندان جلوگیری میکند
کشمش نه تنها می تواند از فساد دندان ها جلوگیری کند بلکه این میوه خشک برای استحکام استخوان هم بسیار مفید است.
نکاتی که هنگام خوابیدن باید به آنها توجه کنید
اگر روی زمین میخوابید حتما یک یا دو بالش زیر ساق پاهایتان قرار دهید ایم کار باعث رسیدن گردش خون بیشتر به مغز شما میشود و کیفیت خوابتان را افزایش میدهد. دانشمندان معتقدند بدن هنگام خوابیدن باید ۳۰cm با زمین ارتفاع داشته باشد. در غیر اینصورت گرانش زمین باعث پیری زودرس، ایجاد چین و چروک و افتادگی اندامها میشود.
علت کاهش حس بویایی چیست؟
یکی از دلایل کاهش حس بویایی کمبود ویتامین ب. ١٢ است. از منابع غنی ویتامین B١٢ میتوان به جگر، قلوه، شیر، تخممرغ، ماهی، پنیر و ماهیچه اشاره کرد. غذاهای گیاهی فاقد این ویتامین هستند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *