چرا با وجود اینکه غذا میخوریم باز هم گرسنه هستیم؟
برخی افراد با وجود آنکه به طور مداوم غذا میخورند، اما همیشه احساس گرسنگی میکنند که علتهای بسیاری دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، ما همیشه تصور میکنیم که کنترل سیری و گرسنه بودن به طور مستقیم و صد در صد در اختیار ما است در حالی که علاوه بر خواست و اراده ما هورمونها هم نقش بسیار مهمی در بروز گرسنگی و یا سیری دارند به طوری که اگر یک سری نکات را رعایت نکنیم در نهایت تعادل هورمونها بهم میریزد.
همه میدانند که مصرف نمک باعث تشنگی میشود، اما تحقیقات نشان داده، مصرف سدیم در دراز مدت باعث میشود که افراد آب کمتری استفاده کنند و در نهایت باعث افزایش ترشح هورمون گرسنگی در بدن میشود، در نتیجه میتوان گفت که میزان سدیم بالا باعث افزایش وزن در افراد میشود.
واقعیت این است که کلرور نمک باعث تولید اسید کلورهیدریک میشود که بدن را اسیدی میکند که در مورد گوشت قرمز و پنیر نیز همین اتفاق روی میدهد و این مواد غذایی اسید فسفریک بدن را بالا میبرند، اما سبزیجات حالت قلیای بدن را افزایش میدهند که به دلیل داشتن بیکربنات و پتاسیم موجود در آنها است.
توجه داشته باشید که حالت بالای اسیدیته بدن باعث کاهش متابولیسم پایه بدن میشود و در نتیجه کالریهای دریافتی کمتر میسوزند و توده چربی بدن بیشتر میشود.
محققان معتقدند که برای مقابله با این وضعیت باید رژیم غذایی کم نمک و سرشار از پتاسیم داشته باشید، به همین خاطر لازم است که مصرف نمک و غذاهای شور را کاهش دهید و در عوض مصرف میوه و سبزیجات را بالا ببرید.
مصرف زیاد نمک خطر چاقی را افزایش میدهد. محققان اعلام کردند هر گرم نمک اضافی که فرد در روز مصرف میکند خطر چاقی را تا ۲۵ درصد افزایش میدهد.
محققان میگویند نمک موجب تغییر سوخت و ساز بدن و تغییر روش جذب چربی میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
همه میدانند که مصرف نمک باعث تشنگی میشود، اما تحقیقات نشان داده، مصرف سدیم در دراز مدت باعث میشود که افراد آب کمتری استفاده کنند و در نهایت باعث افزایش ترشح هورمون گرسنگی در بدن میشود، در نتیجه میتوان گفت که میزان سدیم بالا باعث افزایش وزن در افراد میشود.
واقعیت این است که کلرور نمک باعث تولید اسید کلورهیدریک میشود که بدن را اسیدی میکند که در مورد گوشت قرمز و پنیر نیز همین اتفاق روی میدهد و این مواد غذایی اسید فسفریک بدن را بالا میبرند، اما سبزیجات حالت قلیای بدن را افزایش میدهند که به دلیل داشتن بیکربنات و پتاسیم موجود در آنها است.
توجه داشته باشید که حالت بالای اسیدیته بدن باعث کاهش متابولیسم پایه بدن میشود و در نتیجه کالریهای دریافتی کمتر میسوزند و توده چربی بدن بیشتر میشود.
محققان معتقدند که برای مقابله با این وضعیت باید رژیم غذایی کم نمک و سرشار از پتاسیم داشته باشید، به همین خاطر لازم است که مصرف نمک و غذاهای شور را کاهش دهید و در عوض مصرف میوه و سبزیجات را بالا ببرید.
مصرف زیاد نمک خطر چاقی را افزایش میدهد. محققان اعلام کردند هر گرم نمک اضافی که فرد در روز مصرف میکند خطر چاقی را تا ۲۵ درصد افزایش میدهد.
محققان میگویند نمک موجب تغییر سوخت و ساز بدن و تغییر روش جذب چربی میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *