عملکرد سازمان شیلات در سال گذشته/ پرورش ماهی در قفس پروژه مصوب اقتصاد مقاومتی
برگزاری بیست و پنجمین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریاییی تهران در 25 تیر ماه سال جاری و برپایی دو نماشگاه بینالمللی شیلات و آّبزیان از جمله اقدامات سازمان شیلات ایران در سال گذشته بوده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، طی سالهای 95-94 در سازمان شیلات ایران بیش از یکصد برنامه تلویزیونی در زمینه صنعت شیلات و آبزیان کشور در زمینههای صید، صیادی، بنادر، آبزیپروری، فرآوری، عملآوری با پراکنش متنوع در استانهای کشور شامل اردبیل مرکزی، لرستان، کردستان، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفته است.
همچنین فرآوری و عملآوری در استانهای تهران، شمالی و آبهای داخلی، پرورش ماهی در قفس در استانهای هرمزگان، گیلان، مازندران و کارخانجات خوراک آبزیان در شهرکرد از دیگر اقدامات سازمان شیلات در سال گذشته بوده است.
در این میان پرورش ماهی در قفس بهعنوان پروژه مصوب اقتصاد مقاومتی، روشهای جدید و فناورانه مکانیزاسیون آبزیپروری، بستهبندی، تولید و هج نمودن تخم چشمزدهی قزلآلا، تکثیر میلیونی بچه ماهیان خاویاری، قزلآلا،کپور، آمور، فیتوفاک، بیگ هد، آرتمیا، میگوی پرورشی جنوب و گمیشان بندر ترکمن و صنایع پشتیبانی پرورش ماهی در قفس میتواند سرآغازی دوباره برای این مهم باشد.
لازم به ذکر است که پخش 152 برنامه تلویزیونی شیلات ایران در سالهای 95-94 از رسانه ملی، نشان از توان و ظرفیتهای پیدا و پنهان این بخش مهم کشاورزی در کشور دارد.
با برگزاری بیست و پنجمین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریاییی تهران در 25 تیر ماه سال جاری و برپایی دو نماشگاه بینالمللی شیلات و آّبزیان در سال 95 و همکاریهای بینالمللی شیلات ایران با کشورهای نروژ، فرانسه، ایتالیا، چین، کره جنوبی و ... بهویژه در راستای پرورش ماهی در قفس، تشکیل اجلاس جهانی کمیته آبزیپروری سازمان جهانی خواربار و کشاورزی ملل متحد(FAO) در نیمه دوم سال 1396 در تهران با حضور بیش از 200 میهمان خارجی از سراسر دنیا که پس از برجام دستاوردهای ارزشمندی بهویژه در عرصه بینالمللی نصیب سازمان شیلات ایران نموده است.
فضایی آکنده از طلیعه سرمایهگذاری های خارجی، ارتباطات بینالمللی و افزایش تولید آبزیان در ایران و فناوریهای نوین با تکیه بر بومیسازی زیرساختهای راهبردی در پی داشته که میتوان گفت پرچم شیلات ایران همواره بالاست و موجب اقتدار و شکوفایی هرچه بیشتر مؤلفههای مثبت غذایی کشور عزیزمان، بهویژه در عرصه بینالمللی شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *