11 خوراکی که قند خون را کاهش می دهد
برخي از مواد غذايي باعث کاهش سطح قند خون ميشوند که در ادامه به بررسي اين مواد غذايي ميپردازيم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، برخي از مواد غذايي باعث کاهش سطح قند خون ميشوند که در ادامه به بررسي اين مواد غذايي ميپردازيم.
پياز و سير باعث افزايش ميزان انسولين خون ميشوند، هر چقدر مصرف اين مواد بيشتر باشد، قند خون بيشتر کاهش پيدا ميکند.
شنبليله باعث تحريک لوزالمعده براي ترشح انسولين ميشود؛ با برگهاي آن سوپ بپزيد و با آب غوره ميل کنيد.
هر روز 25 گرم اسفرزه را در آب سرد بريزيد و خوب به هم بزنيد و آن را دائم به جاي آب خوردن، بنوشيد.
عرق شنبليله، عرق گردو و عرق بوقناق (روزي دو قاشق غذاخوري به طور اختصاصي) براي کاهش قند خون مفيدند.
براي صبحانه از سيب و خيار و کاهو استفاده کنيد.
بيماران ميتوانند از دمکرده دارچين به جاي چاي استفاده کنند که مفيد است.
منبع خبر: جام جم سرا
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *