مصرف هم زمان این ۲ خوراکی ممنوع!
متخصص صنایع غذایی گفت: افراد نباید شیر را هم زمان با فرآوردههای غذایی حاوی آهن مانند گوشت مصرف کنند زیرا در این صورت آهن و کلسیم همدیگر را دفع میکنند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، سید امیر محمد مرتضویان متخصص صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره بهترین ساعت مصرف شیر اظهار کرد: شیر نباید همراه با وعده غذایی اصلی مصرف شود، زیرا اگر شیر همراه با وعده غذایی اصلی مصرف شود تداخل غذایی ایجاد و جذب شیر کمتر میشود، همچنین مصرف شیر همراه با فرآوردههای غذایی حاوی آهن مانند گوشت اشتباه است، زیرا آهن و کلسیم در صورتیکه هم زمان مصرف شود همدیگر را دفع میکنند؛ بنابراین افراد باید روزانه یک تا ۲ لیوان شیر را در میان وعدهها استفاده کنند.
شیر شتر، بهترین شیر مصرفی
وی بیان کرد: جایگزینی برای شیر وجود ندارد، شیر سویا نیز که امروزه در بازار موجود است از عصاره سویا تهیه شده است و خواص شیر را ندارد، در بین پستانداران شیر شتر بهترین شیر است، البته به مقدار کم در بازار وجود دارد و گران قیمت و بد مزه است، اما برای انواع بیماریها مفید است.
متخصص صنایع غذایی افزود: افرادی که تمایل به مصرف شیر ساده و بدون طعم را ندارند میتوانند از شیرهای طعمدار مانند شیر کاکائو، شیرموز و شیر توتفرنگی استفاده کنند، البته شیرهای طعمدار حاوی قند هستند، بنابراین افرادی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند و نیز مبتلیان به دیابت باید در مصرف آنها احتیاط کنند.
مرتضویان تاکید کرد: برخی تصور میکنند که کاکائو موجود در شیر جذب کلسیم را کاهش میدهد در حالیکه دو سوم کلسیم شیر در پروتئینهای شیر وجود دارد و کاکائو موجود در شیر حداکثر تا ۱۵ درصد جذب کلسیم شیر را کاهش میدهد.
شیر شتر، بهترین شیر مصرفی
وی بیان کرد: جایگزینی برای شیر وجود ندارد، شیر سویا نیز که امروزه در بازار موجود است از عصاره سویا تهیه شده است و خواص شیر را ندارد، در بین پستانداران شیر شتر بهترین شیر است، البته به مقدار کم در بازار وجود دارد و گران قیمت و بد مزه است، اما برای انواع بیماریها مفید است.
متخصص صنایع غذایی افزود: افرادی که تمایل به مصرف شیر ساده و بدون طعم را ندارند میتوانند از شیرهای طعمدار مانند شیر کاکائو، شیرموز و شیر توتفرنگی استفاده کنند، البته شیرهای طعمدار حاوی قند هستند، بنابراین افرادی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند و نیز مبتلیان به دیابت باید در مصرف آنها احتیاط کنند.
مرتضویان تاکید کرد: برخی تصور میکنند که کاکائو موجود در شیر جذب کلسیم را کاهش میدهد در حالیکه دو سوم کلسیم شیر در پروتئینهای شیر وجود دارد و کاکائو موجود در شیر حداکثر تا ۱۵ درصد جذب کلسیم شیر را کاهش میدهد.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *