"اسفناج" سلطان گیاهان در پیشگیری از سرطان
"اسفناج" یکى از گیاهانى است که ظرفیت ضدسرطانى آن خیلى بالا و براى پیشگیرى ابتلاى به سرطان به سلطان گیاهان معروف است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، "اسفناج" طبیعت آن، معتدل در گرمی و سردی است لذا برای گرممزاجان و سردمزاجان سازگار است، هضم سریعی دارد و نرمکننده شکم است.
"اسفناج" نسبت به سایر سبزیها نفخ کمتری تولید میکند، بهترین ملین برای زنان بارداری که مشکلات گوارشی جدی ندارند، شورباهای چرب حاوی سبزیجات به ویژه "اسفناج" و چغندر است که برای پیشگیری از نفخ، موقع خوردن شوربا چغندرها را نخورند.
"اسفناج" طبق نظر اغلب دانشمندان یکى از گیاهانى است که ظرفیت ضدسرطانى آن خیلى بالا و براى پیشگیرى ابتلاى به سرطان به سلطان گیاهان معروف است؛ بنابراین اشخاصى که سالها اعتیاد به سیگار و دخانیات داشتهاند از نظر این خاصیت باید به خوردن "اسفناج" توجه خاص کنند؛ "اسفناج" که از سبزیهاى داراى رنگ سبز تیره است، همراه با هویج در صدر لیست خوراکىهاى ضد سرطان جاى دارد و طبق تحقیقات دانشمندان در کاهش نرخ ابتلاى به سرطان مؤثر است به خصوص در پیشگیرى سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات و سرطان حنجره، حلق، سرطان مخاط رحم، سرطان گردن، سرطان مرى، به ویژه سرطان ریه نقش والایى دارد.
مطالعات علمى نشان میدهد اشخاصى که در حد بسیار کم و بندرت از سبزیجات به رنگ سبز تیره که داراى مقدار زیادى ماده معروف کاروتنوئید هستند و در این گروه اسفناج در صدر آنها قرار دارد، مىخورند، دو برابر بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلاى به سرطان هستند و در عین حال تحقیقات علمى نشان مىدهد اشخاصى که هر روز یک خوراک "اسفناج" مىخورند، خیلى کمتر از دیگران در معرض خطر سرطان قرار دارند.
"اسفناج" نسبت به سایر سبزیها نفخ کمتری تولید میکند، بهترین ملین برای زنان بارداری که مشکلات گوارشی جدی ندارند، شورباهای چرب حاوی سبزیجات به ویژه "اسفناج" و چغندر است که برای پیشگیری از نفخ، موقع خوردن شوربا چغندرها را نخورند.
"اسفناج" طبق نظر اغلب دانشمندان یکى از گیاهانى است که ظرفیت ضدسرطانى آن خیلى بالا و براى پیشگیرى ابتلاى به سرطان به سلطان گیاهان معروف است؛ بنابراین اشخاصى که سالها اعتیاد به سیگار و دخانیات داشتهاند از نظر این خاصیت باید به خوردن "اسفناج" توجه خاص کنند؛ "اسفناج" که از سبزیهاى داراى رنگ سبز تیره است، همراه با هویج در صدر لیست خوراکىهاى ضد سرطان جاى دارد و طبق تحقیقات دانشمندان در کاهش نرخ ابتلاى به سرطان مؤثر است به خصوص در پیشگیرى سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات و سرطان حنجره، حلق، سرطان مخاط رحم، سرطان گردن، سرطان مرى، به ویژه سرطان ریه نقش والایى دارد.
مطالعات علمى نشان میدهد اشخاصى که در حد بسیار کم و بندرت از سبزیجات به رنگ سبز تیره که داراى مقدار زیادى ماده معروف کاروتنوئید هستند و در این گروه اسفناج در صدر آنها قرار دارد، مىخورند، دو برابر بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلاى به سرطان هستند و در عین حال تحقیقات علمى نشان مىدهد اشخاصى که هر روز یک خوراک "اسفناج" مىخورند، خیلى کمتر از دیگران در معرض خطر سرطان قرار دارند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *