نوشیدن چای داغ چه بر سرتان می آورد؟
براساس نتایج به دست آمده از تازهترین بررسیها، نوشیدن چای داغ به عنوان متداولترین نوشیدنی جهان، خطر ابتلا به سرطان مری را تا 5 برابر افزایش میدهد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، نتایج تازهترین بررسیها نشان داده است، نوشیدن چای داغ خطر ابتلا به سرطان مری را تا ۵ برابر افزایش میدهد.
محققان این پژوهش دریافتهاند، خطر بروز این سرطان در افرادی که علاوه بر چای داغ، سیگار و الکل استعمال میکنند بسیار بیشتر است.
به گفته پژوهشگران، نوشیدن چای داغ مخاط گوارشی به ویژه مخاط مری را آماده پذیرش مواد سرطان زا میکند و به همین علت در کشورهایی که عادت به مصرف چای داغ دارند، میزان ابتلا به این سرطان بیشتر است.
سرطان مری ششمین سرطان منجر به مرگ در میان مبتلایان به انواع سرطانها در جهان و چهارمین سرطان در کشورهای در حال توسعه است.
به گفته کارشناسان، نوشیدن چای داغ، سیگار، زمینه ژنتیکی، رژیم غذایی حاوی روغن جامد، قند و شکر، انواع شیرینی و دسر، نمک، انواع ترشی و نوشابه گازدار و کنسرو احتمال سرطان مری را افزایش میدهند.
محقق ارشد این مطالعه میگوید: «سلولهای مخاطی دهان و مری به شدت تحت تأثیر غذاها و نوشیدنیهای خیلی داغ یا خیلی سرد قرار میگیرند و آسیب میبینند».
این بررسیها که بر روی ۴۵۶ هزار و ۱۵۵ نفر صورت گرفته حاکی از آنست که سرطان مری در مردان به نسبت زنان، ۳ برابر شایعتر است.
آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان اخیرا مصرف نوشیدنیهایی که دمای ۶۵ درجه یا بیشتر دارند را در دسته نوشیدنیهای پرخطر برای ابتلا به سرطان مری طبقهبندی کرده است؛ این در حالیست که چای و قهوه به عنوان متداولترین نوشیدنی جهان، معمولاً در دمای بالا مصرف میشود.
محققان این پژوهش دریافتهاند، خطر بروز این سرطان در افرادی که علاوه بر چای داغ، سیگار و الکل استعمال میکنند بسیار بیشتر است.
به گفته پژوهشگران، نوشیدن چای داغ مخاط گوارشی به ویژه مخاط مری را آماده پذیرش مواد سرطان زا میکند و به همین علت در کشورهایی که عادت به مصرف چای داغ دارند، میزان ابتلا به این سرطان بیشتر است.
سرطان مری ششمین سرطان منجر به مرگ در میان مبتلایان به انواع سرطانها در جهان و چهارمین سرطان در کشورهای در حال توسعه است.
به گفته کارشناسان، نوشیدن چای داغ، سیگار، زمینه ژنتیکی، رژیم غذایی حاوی روغن جامد، قند و شکر، انواع شیرینی و دسر، نمک، انواع ترشی و نوشابه گازدار و کنسرو احتمال سرطان مری را افزایش میدهند.
محقق ارشد این مطالعه میگوید: «سلولهای مخاطی دهان و مری به شدت تحت تأثیر غذاها و نوشیدنیهای خیلی داغ یا خیلی سرد قرار میگیرند و آسیب میبینند».
این بررسیها که بر روی ۴۵۶ هزار و ۱۵۵ نفر صورت گرفته حاکی از آنست که سرطان مری در مردان به نسبت زنان، ۳ برابر شایعتر است.
آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان اخیرا مصرف نوشیدنیهایی که دمای ۶۵ درجه یا بیشتر دارند را در دسته نوشیدنیهای پرخطر برای ابتلا به سرطان مری طبقهبندی کرده است؛ این در حالیست که چای و قهوه به عنوان متداولترین نوشیدنی جهان، معمولاً در دمای بالا مصرف میشود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *