نظارت مستمر دادستانی مرکز استان گیلان بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی و خوراکی در نوروز
معاون حقوق عامه دادستانی مرکز استان گیلان گفت: نظارت مستمر بر مراکز تولید و عرضه خوراکی و مواد غذایی در قالب گروههای بازرسی متشکل از نماینده دادستانی، مرکز بهداشت، اداره دامپزشکی و سازمان غذا و دارو در نوروز انجام می شود.
خبرگزاری میزان -
وی با بیان اینکه در راستای حفظ حقوق عامه در روزهای آغازین سال ۹۷ از حدود ۲۰ رستوران و اغذیه فروشی و چندین کارخانه و شرکت پخش مواد غذایی بازدید به عمل آمد عنوان نمود: در این بازرسیها مقدار ۱۵۵ لیتر روغن غیر قابل مصرف، ۱۷۰ کیلوگرم انواع گوشت فاسد و غیر بهداشتی، ۲۰ کیلوگرم سس غیر قابل مصرف، ۵ کیلوگرم انواع ادویه جات غیر بهداشتی و ۵ کیلوگرم مغز گردو چرخ شده غیر قابل مصرف معدوم گردید.
سبحانی افزود: در این بازرسیها همچنین ۲۹ نمونه مواد غذایی تهیه و به آزمایشگاه ارسال شد.
سبحانی معاون حقوق عامه دادستانی مرکز استان گیلان در گفت و گو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، از نظارت مستمر بر مراکز تولید و عرضه خوراکی و مواد غذایی در قالب گروههای بازرسی متشکل از نماینده دادستانی، مرکز بهداشت، اداره دامپزشکی و سازمان غذا و دارو در نوروز خبر داد.
وی با بیان اینکه در راستای حفظ حقوق عامه در روزهای آغازین سال ۹۷ از حدود ۲۰ رستوران و اغذیه فروشی و چندین کارخانه و شرکت پخش مواد غذایی بازدید به عمل آمد عنوان نمود: در این بازرسیها مقدار ۱۵۵ لیتر روغن غیر قابل مصرف، ۱۷۰ کیلوگرم انواع گوشت فاسد و غیر بهداشتی، ۲۰ کیلوگرم سس غیر قابل مصرف، ۵ کیلوگرم انواع ادویه جات غیر بهداشتی و ۵ کیلوگرم مغز گردو چرخ شده غیر قابل مصرف معدوم گردید.
سبحانی افزود: در این بازرسیها همچنین ۲۹ نمونه مواد غذایی تهیه و به آزمایشگاه ارسال شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *