کارگران خارجی چهقدر پول به کشورشان میفرستند؟
به گزارش گروه فضای مجازی ، بانک جهانی در گزارشی اعلام کرد که با تقویت رشد در اروپا، روسیه و آمریکا، پول ارسالی از طرف کارگران خارجی به کشورهایشان که برای حمایت از اقتصاد بسیاری از کشورهای فقیر ضروری است، افزایشی بیش از حد انتظار داشته است.
بانک جهانی تخمین میزند میزان این پولها با ۸.۵ درصد افزایش نسبت به مبلغ ۴۲۹ میلیارد دلار سال ۲۰۱۶ به ۴۶۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ رسیده است و انتظار میرود امسال نیز این مبلغ ۴ درصد افزایش پیدا کند.
جریانات پولی از طرف کارگران خارجی به کشورهای خود در تمامی مناطق بهبود داشته است که در این میان کارگران هندی با ارسال ۶۹ میلیارد دلار به کشور خود رکورددار هستند و پس از آن کشور چین با ۶۴ میلیارد دلار، فیلیپین با ۳۳ میلیارد دلار و مکزیک با ۳۱ میلیارد دلار قرار دارند. نیجریه با ۲۲ میلیارد دلار و مصر با ۲۰ میلیارد دلار در ردههای بعدی قرار دارند.
متوسط هزینه ارسال ۲۰۰ دلار به کشورهای مهاجرین در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۸ معادل ۷.۱ درصد از این مبلغ بوده است و منطقه صحرای غربی، گرانترین منطقه برای انتقال وجه به شمار میرود که ۹.۴ درصد از هر ۲۰۰ دلار صرف هزینه انتقال میشود.
در حالی که مقدار پولهای ارسالی کارگران خارجی به کشورهای خود رو به افزایش است، موسسات مالی و آژانسهای توسعه باید هزینه این انتقال را کمتر کنند تا بدین ترتیب خانواده این افراد پول بیشتری به دست آورند. بانک جهانی از کشورها خواسته است با معرفی فناوریهای موثرتر، فرآیند انتقال وجه را تسهیل و هزینهها را کاهش دهند.
شرق آسیا و اقیانوسیه با جذب ۱۳۰ میلیارد دلار از این منابع رکورددار است و پس از آن آسیای جنوبی با ۱۱۷ میلیارد دلار و آمریکای لاتین با ۸۰ میلیارد دلار قرار دارند.
منبع: اقتصادآنلاین
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.