مصرف دوبار ماهی در هفته خطر حمله قلبی و سکته مغزی را گم میکند
مصرف ماهی سالمون، خال مخالی و شاه ماهی 50درصد خطر حمله قلبی و 14 درصد سکته مغزی را کم میکند.
خبرگزاری میزان -
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،مصرف ماهی سالمون، خال مخالی و شاه ماهی 50درصد خطر حمله قلبی و 14 درصد سکته مغزی را کم میکند. محققان افزودند مصرف بیش از دو بار غذاهای دریایی در هفته فایده ای ندارد.
ماهی پخته شده یا بخارپز بیشتر از ماهی سرخ شده مواد مغذی دارد. محققان پیشنهاد دادند به جای استفاده از گوشت قرمز بهتر است از ماهی استفاده شود زیرا گوشت قرمز موجود در سوسیس و برگرها باعث انسداد رگ ها میشود.
تریسی پارکر محقق موسسه قلب انگلیس گفت: مصرف ماهی های روغنی مثل خل مخالی و سالمون به علت داشتن اسیدچرب امگا سه از التهاب و انسداد رگ ها جلوگیری میکند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *