مصرف لبنیات خطر ابتلا به پرفشاری خون را کاهش می‌دهد

15:18 - 12 بهمن 1402
کد خبر: ۴۷۵۷۷۷۳
مصرف لبنیات خطر ابتلا به پرفشاری خون را کاهش می‌دهد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت یکی از راهکار‌های کاهش فشارخون را مصرف روزانه لبنیات عنوان کرد و گفت: محصولات لبنی سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، کلسیم، منیزیم و فسفر هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به پرفشاری خون کمک کند.

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *