فرش قرمز اروپایی برای سرکرده تروریستهای منافقین
پارلمان اروپا که سابقه طولانی در اقدامهای ضدایرانی دارد، بهتازگی در بروکسل میزبان سرکرده گروهک تروریستی منافقین بود.
براساس گزارشها، حضور سرکرده گروهک تروریستی منافقین در پارلمان اروپا به دعوت چند نفر از نمایندگان معلومالحال این نهاد اروپایی صورت گرفت.
بهعنوان نمونه، پارلمان اروپا پیشتر قطعنامهای ضدایرانی را با طرح ادعاهای واهی تصویب کرد.
در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، ۴ رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع تصویب شد، از اتحادیه اروپا خواسته شده بود که یک راهبرد مشترک را برای آنچه مقابله با ایران خوانده شده بود، اتخاذ کند.
قانونگذاران اروپایی همچنین در ادامه سیاستهای خصمانه خود درباره ایران، درخواست اضافه کردن برخی نهادهای ایران را به فهرست سیاه اتحادیه اروپا بارها تکرار کردهاند.
پارلمان اروپا علاوه بر تصویب قطعنامههای ضدایرانی در سالهای اخیر تلاشی گسترده را برای تشدید تحریمها علیه ایران انجام داده است.
این نهاد در حالی مدعی دفاع از حقوق بشر است که در سال ۱۴۰۲ دستکم ۲ بار میزبان کنفرانسهایی بود که تروریستها آن را با اهداف کاملا آشکار ضدایرانی برگزار کردند.
میزبانی پارلمان اروپا از تروریستهای ضدایرانی، آن هم در شرایطی که دستان این تروریستها به خون هزاران شهروند ایرانی آلوده است، بهخوبی عمق پوچی و بیهودگی ادعاها و ابراز نگرانیهای پارلمان اروپا درباره آنچه نقض حقوق بشر بهویژه زنان در ایران میخواند، آشکار میکند.
نگاهی به رویکردها، اقدامها و موضعگیریهای پارلمان اروپا در قبال ایران فهرستی بلندبالا از دشمنیها، مانع تراشیها و کارشکنیهای این نهاد در قبال ایران را ارائه میکند.
این نهاد اروپایی که همواره یکی از اصلیترین ناقضان حقوق بشر علیه مردم ایران، با استفاده از ابزارهای مختلف برای دستیابی به اهداف نامشروع سیاسیاش بوده، خود را تا حد یک تریبون برای ایرانستیزان و سرکردگان گروهکهای ورشکسته تقلیل داده است.
راهروها و سالنهای برگزاری رویدادهای پارلمان اروپا اکنون به محل انداختن عکس یادگاری و سخنرانی افرادی تبدیل شدهاند که سابقه ایرانستیزی آنها بر کسی پوشیده نیست.
تلاشهای منافقین برای نفوذ در اتحادیه اروپا در حالی انجام میشود که نام این گروهک تروریستی در فهرست سازمانهای تروریستی این اتحادیه نیز وارد شده است.
گروهک منافقین در میانه استفاده از حضور مقامهای سابق آمریکایی مانند مایک پنس، معاون رئیسجمهور پیشین آمریکا در گردهمایی سالانه در پاریس، برای نزدیک شدن به بروکسل تلاش میکند.
نهتنها سوابق گذشته منافقین، بلکه فعالیتهای فعلی آن، بهویژه در زمینه تشدید نگرانیها درباره تلاشهای غیرقانونی جهت مداخله در فرآیندهای بهاصطلاح دموکراتیک آمریکا و اروپا، برای هر سیاستمداری باید یک پرچم قرمز باشد.
جنایتهای تروریستی گروهک منافقین باعث رقم خوردن جامعه بزرگی از قربانیان و بازماندگان تروریسم در کشورمان شد.
آمریکاییها بهمدت ۲ دهه گروهک تروریستی منافقین را زیر چتر حمایت مالی، سیاسی و تبلیغی خود قرار دادند و از جنایتهای تروریستی آن بر ضد مردم ایران حمایت کردند.
استکبار جهانی در برابر این فعالیتهای تروریستی، نهتنها هیچ واکنشی از خود نشان نداد، بلکه از آن حمایت میکرد.
براساس آمارهای منتشرشده بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم ایران قربانی تروریسم شدهاند؛ شمار زیادی از این شهدا مربوط به عملیاتهای تروریستی گروهک منافقین نیز هستند.
انتهای پیام/