بررسی اثرات افزایش نرخ ارز ترجیحی بر بازار گوشت؛ از رشد هزینه‌های تولید تا شوک قیمتی

8:02 - 17 آذر 1403
کد خبر: ۴۸۰۷۶۰۷
دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
بررسی اثرات افزایش نرخ ارز ترجیحی بر بازار گوشت؛ از رشد هزینه‌های تولید تا شوک قیمتی
تغییر نرخ ارز ترجیحی از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان موضوعی است که این‌روز‌ها باعث نگرانی تولیدکنندگان شده است؛ رئیس شورای تامین‌کنندگان دام کشور می‌گوید این موضوع افزایش شدید هزینه‌های تولید را به همراه خواهد داشت و باعث ایجاد شوک قیمتی دیگری بر بازار گوشت می‌شود.

برچسب ها: گوشت قرمز

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *