روایتی از یک زن قهرمان ایرانی
امیرمحمد مریدی زاده، کارگردان مستند «دریا مرا بس است» که در مرکز مستند سوره تهیه شده و در هجدهمین جشنواره سینماحقیقت حضور دارد در گفتگو با میزان در خصوص نحوه تولید این مستند گفت: بعد از سیاه نماییهای دروغینی که توسط برخی رسانههای خارجی برای بانوان ایرانی انجام شد، تصمیم گرفتم تا تصویری از یک زن موفق ایرانی را در یک اثر مستند به نمایش در بیاورم و البته این تصمیم را داشتم که در یک محیط روستایی این تصویر را ثبت و ضبط کنم که به دلیل اصالتم که مربوط به استان هرمزگان است، تصمیم گرفتم به دنبال بانویی از این استان باشم.
وی در ادامه تشریح مراحل ساخت این مستند گفت: حدود سه ماه به همراه مرتضی نوابی، دیگر کارگردان این مستند، در روستاهای استان هرمزگان جستجو کردیم تا با کمک دوستانی که در گروههای جهادی فعالیت داشتند، شخصیتی پیدا کردیم که علیرغم سختیهای زیادی که در زندگی کشیده بود، توانسته بود به تنهایی صاحب موفقیتهای زیادی شود و در حال حاضر صیادی میکند و صاحب منطقه بومگردی است.
مریدی زاده افزود: بعد از گفتگوهایی که با این خانم داشتیم، پذیرفت که مستند را از زندگی او درست کنیم.
این مستندساز درباره مدت زمان تولید مستند عنوان کرد: مدت زمان تولید مستند از طرح سوژه تا خروجی نهایی ۸ ماه طول کشید.
وی در تشریح چالشهای ساخت این مستند اظهار کرد: اصل داستان در بندر مقام در استان هرمزگان روایت میشود و من با اینکه اصالتی مربوط به این استان دارم، ساکن شهر قم هستم که در این خصوص، مسافت طولانی، سختیهای را برای ما ایجاد کرده بود.
مریدی زاده در پایان درباره هدف تولید این مستند اینطور گفت: زنان ایران اسلامی پا به پای مردان در راستای تحقق اهداف و آرمانهای کشورمان کوشا هستند و هدف ما نشان دادن و ترسیم تصویر یک زن قهرمان ایرانی بود و از نظر ما زن قهرمان زنی است که برای ساختن و حفظ زندگی خود تلاش میکند و با مشکلات مبارزه میکند.
گفتنی است؛ مستند «دریا مرا بس است»، توسط مرکز مستند سوره به کارگردانی امیرمحمد مریدی زاده و مرتضی نوابی تولید شده است و در بخش نیمه بلند و کوتاه جشنواره سینما حقیقت در رقابت شرکت کرده است.
انتهای پیام/