جان باختن ۱۲ هزار نفر طی ۸ ماه در کشور / وجود ۲۷۵ نقطه حادثه خیز در استان فارس
به گزارش گروه جامعه ، سردار " تقی مهری" در نهمین سمینار بین المللی کاهش سوانح ترافیکی در شیراز، گفت: طی سال گذشته ۶ هزار و ۲۰۰ تصادف منجر به فوت در سطح کشور به وقوع پیوسته است که بر اثر آن ۱۶ هزار و ۲۰۱ نفر جان خود را از دست داده اند.
وی با بیان اینکه خودروهای تولید داخل، از ۱۲۰ استاندارد اروپایی تنها ۵۰ استاندارد را اعمال میکنند، افزود: در حال حاضر تعداد خودروهای کشور از مرز ۲۲ میلیون دستگاه عبور کرده است.
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بر اساس آمارهای موجود ۵۱ درصد قربانیان تصادف به دلیل نوع شدت جراحات جان خود را از دست میدهند و این موضوع یکی از عوامل فوت در صحنه تصادف است.
وی بر لزوم مشخص شدن سهم سازمانهای مربوطه در حوادث جادهای تأکید کرد و گفت: در سال ۸۵ به ازای هر ۱۰ هزار وسیله نقلیه، ۵/۱۹ درصد متوفی به ثبت رسیده است.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه بر اساس آمارها، ۲۸ میلیون نفر در کشور گواهینامه فعال دارند، افزود: آمار جانباختگان تصادفات درونشهری در ۶ ماه اول امسال به نسبت سال گذشته، ۶ درصد کاهش داشته است.
سردار مهری با بیان اینکه شناسایی عوامل خطر زا باعث کاهش سوانح و حوادث ترافیکی خواهد شد، گفت: بیش از ۵۱ درصد جانباختگان حوادث رانندگی، ۲۱ تا ۵۰ ساله هستند که جزء نیروی کار کشور به حساب میآیند.
وی با اشاره به حوادث رانندگی در استان فارس گفت: براساس آمارها امروزه از ۳ هزار و ۴۰۰ نقطه حادثه خیز کشور، ۲۷۵ نقطه در استان فارس قرار دارد.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه امروزه ۹۵ درصد خودروهای کشور تولید داخل است، اظهارداشت: به خودروسازان تاکید شده که همه استانداردهای اروپایی را رعایت کنند.
سردار مهری افزود: معتقدیم تمامی ترمزهای خودروهای ایرانی باید به صورت ۴ چرخ دیسک دار شوند که از تعداد تصادفات در کشور کاسته شود.
نهمین سمینار بین المللی کاهش سوانح ترافیکی، چالشها و راهکارهای پیش رو با محورهایی همچون بررسی سیاستهای کلان سلامت بر کاهش سوانح ترافیک، نقش نهاد راهبر بر کاهش سوانح ترافیکی، مداخلات موثر در سوانح ترافیکی در کشورهای در حال توسعه و ایران، روند و تغییرات سوانح ترافیکی در سالهای اخیر و علل و عوامل موثر بر سوانح ترافیکی به مدت ۲ روز در شیراز برگزار میشود.