واکنش رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس به کوبیده ۸ هزار تومانی

15:01 - 29 بهمن 1397
کد خبر: ۴۹۵۱۷۳
میر ابراهیمی گفت: گوشت مورد نیاز برای طبخ کباب کوبیده کیلویی ۷۴ هزار تومان است؛ برای کباب ۲۰۰ گرمی، تنها باید ۱۵ هزار تومان گوشت مصرف شود؛ پس کباب کوبیده‌ای که با قیمت‌هایی پایین‌تر از این رقم عرضه می‌شود، کیفیت ندارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *