۵۵۰۰ دانشجوی زبان فارسی در دانشگاه بانوان پاکستان
وی با اشاره به فعالیتهای بنیاد سعدی در امر آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبان، خطاب به رئیس بخش زبان فارسی دانشگاه بانوان پاکستان، گفت: هر نیازی که در حوزه آموزش زبان فارسی دارید، میتوانید از طریق بنیاد سعدی تامین کنید و این را بدانید که در این بنیاد همیشه یک گوشی منتظر شنیدن صدای شما و یک چشمی منتظر دیدار شماست.
حدادعادل، با اشاره به تبلیغات منفی گسترده درباره ایران، افزود: با وجود فشارهایی که روی ما وجود دارد، همچنان سرپا هستیم و تکیه و توکل ما به خداست و کار خود را انجام میدهیم و ان شاءالله در سال آینده دستاوردهای خوبی از بنیاد سعدی برای شما خواهیم فرستاد.
در این دیدار، سیده فلیحه زهرا کاظمی نیز ضمن تشکر از معاون امور بین الملل بنیاد سعدی برای همکاریها وحمایتهایی که از فعالان زبان فارسی در پاکستان داشته است، گفت: حمایتهای بنیاد سعدی از ما موجب شده که فعالیتهایمان در حوزه زبان فارسی در دانشگاه بیشتر شود.
وی با بیان اینکه عشق و علاقهام به ایران به اندازه ای است که همکارانم در دانشگاه، من را نماینده ایران در دانشگاه خطاب میکنند، افزود: در این سالها سعی کردهام نظرات و تفکرات کاذب درباره ایران را تغییر دهم و خوشبختانه بسیار موفق بودهام.
کاظمی از تصویب دوره دکتری زبان فارسی در دانشگاه متبوعش خبر داد و گفت: در حال حاضر در دانشگاه بانوان حدود 550 نفر زبان فارسی میخوانند که 300 نفر در مقطع پیش دانشگاهی هستند و بقیه در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و 15 نفر هم در دوره پیش دکتری تحصیل میکنند.
وی با اشاره به اینکه زبان فارسی را در خانه فرهنگ لاهور آموخته است، گفت: بعد از خانه فرهنگ لاهور بنیاد سعدی را خانه خود احساس میکنم.
رئیس بخش زبان فارسی دانشگاه بانوان پاکستان در ادامه به فعالیتهای اتاق ایران شناسی در کشورش پرداخت و گفت: در آغاز سال نو، جشن نوروز را برگزار کردیم که بسیار مورد استقبال قرار گرفت. در این برنامه مهمانان ویژهای از کشورهای دیگر اروپایی داشتیم که پس از دیدن مراسم نوروز از ما سوالاتی درباره ایران مطرح کردند چراکه به دلیل تبلیغات نادرست فکر میکردند زنان در ایران اجازه کار ندارند و حتی موسیقی در ایران پخش نمیشود.
رئیس بخش زبان فارسی دانشگاه بانوان با اشاره به را اندازی فضای دانشگاهی جدیدی برای کرسی فردوسی شناسی، تاکید کرد: از دانشگاه خواسته ام تا 30 نفر از اساتید زبان فارسی را در این بخش استخدام کنند و زبان فارسی را در دانشکدههای اقتصاد و زبانهای خارجی، اضافه کنند تا به این واسطه، دغدغه اشتغال برخی اساتید زبان فارسی برطرف شود.