سایه روشن انتخابات فدراسیون والیبال؛ داورزنی را رئیس بدانیم!
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، فردا (چهارشنبه) انتخابات فدراسیون والیبال برگزار میشود، انتخاباتی که بسیاری از اهالی والیبال مدتها در انتظار آن بودند چرا که والیبال کشور از به خاطر عدم ثبات مدیریتی مشکلات زیادیدر یکی دو سال گذشته پیدا کرده بود اما آیا میتوان امیدوار بود که با مشخص شدن رئیس جدید فدراسیون والیبال این مشکلات به پایان برسد؟
کاندیداهای فدراسیون والیبال عبارتند از محمود افشاردوست، محمدرضا رشیدی، محمدرضا داورزنی، احمد سعادتمند، افشین داوری، امیرحسین منظمی و بهنام محمودی که از بین این نفرات تنها محمدرضا رشیدی برای والیبالیها فردی ناشناخته است. در ادامه وضعیت کاندیداهای ریاست فدراسیون والیبال در مجمع انتخابات فردا مورد بررسی قرار گرفته است.
روز گذشته بود که بالاخره تایید صلاحیت بهنام محمودی به وی ابلاغ شد و حالا او میتواند در انتخابات فدراسیون والیبال به عنوان کاندیدا شرکت کند. محمودی که از پیشکسوتان والیبال کشور محسوب میشود در چند سال گذشته یکی از منتقدان عملکرد فدراسیون والیبال بود و این انتقادها در دوران ریاست ضیایی بیشتر از هر زمان دیگری بود. برخی بر این عقیده هستند که او شانس دوم پیروزی در انتخابات فدراسیون والیبال است.
محمدرضا داورزنی با وجود همه انتقادهایی که علیه او مطرح شده بود سرانجام کاندیدای ریاست فدراسیون والیبال شد و در حال حاضر شانس اول پیروزی در انتخابات است و بعید است فرد دیگری بتواند رئیس فدراسیون والیبال شود. داورزنی پیش از این حدود 10 سال رئیس فدراسیون والیبال بود اما به خاطر پست معاونت در وزارت ورزش قید ریاست فدراسیون والیبال را زد و با توجه به اینکه تنها یک سال و نیم به پایان دولت یازدهم باقی مانده او ترجیح داد دوباره به والیبال بازگردد. اینکه چقدر والیبال برای داورزنی اهمیت دارد مورد تردید است و به همین خاطر انتظار میرود بر خلاف قبل این بار داورزنی با چالشهای زیادی روبرو شود.
یکی دیگر از کاندیداهای انتخابات فدراسیون والیبال، محمود افشاردوست است. افشاردوست که در دوره ریاست داورزنی در فدراسیون والیبال، دبیر این فدراسیون بود میخواهد شانس خود را در انتخابات فردا بسنجد هر چند شانس وی برای پیروزی در این انتخابات بسیار کم است.
زمانی که احمد سعادتمند از ریاست هیئت مدیره باشگاه استقلال استعفا کرد پیشبینی می شد که وی برای انتخابات فدراسیون والیبال ثبتنام کند و در نهایت این اتفاق نیز رخ داد. سعادتمند سابقه فعالیت در والیبال را زمانی که مدیرعامل باشگاه بانک سرمایه بود دارد. زمانی که سعادتمند کاندیدای ریاست فدراسیون والیبال شد اینطور به نظر میرسید که وی آلترناتیو داورزنی است اما در نهایت مشخص شد که داورزنی با کاندیداتوری سعادتمند چندا موافق نبوده است.
امیرحسین منظمی که در دوره قبلی انتخابات فدراسیون والیبال کاندیدا شده بود این بار هم خودش را کاندیدای انتخابات فدراسیون کرده است. او در دوره قبلی انصراف داد و باید دید این بار او تا پایان انتخابات کاندیدا میماند یا اینکه یک بار دیگر انصراف میدهد.
بدون شک افشین داوری یکی از چهرههای خبرساز والیبال کشور در چند ماه گذشته بود. او که سرپرست فدراسیون والیبال بود در آخرین روز ثبتنام از کاندیداهای ریاست فدراسیون والیبال از سمتش در این فدراسیون استعفا کرد تا بتواند کاندیدا شود که البته وزارت ورزش با استعفای داوری مخالفت کرد تا وی نتواند کاندیدای ریاست فدراسیون والیبال شود اما زمانی که لیست اسامی کاندیداهای تایید صلاحیت شده اعلام شد نام افشین داوری هم در این لیست دیده میشد. هنوز مشخص نیست داوری چه زمانی توانسته ثبتنام کند چرا که روابط عمومی فدراسیون والیبال در روز پایانی ثبتنام از کاندیداها اعلام کرد که داوری نتوانسته ثبتنام کند.
تا حدود زیادی مشخص است که برنده انتخابات فدراسیون والیبال چه کسی است اما تنها نکته مثبت این انتخابات میتواند این باشد که والیبال کشور پس از ماهها دارای رئیس میشود اما آیا این اتفاق باعث خواهد شد والیبال کشور از این وضعیت نجات پیدا کند؟ پاسخ این سوال را گذشت زمان مشخص خواهد کرد.
گزارش از آرش عبدی
بیشتر بخوانید:
نماینده مربیان، بازیکنان و داوران در انتخابات فدراسیون والیبال چه کسانی هستند؟