تشکیل هسته فکری بیوالکترومغناطیس در حوزه طب نظامی
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، امیر سرتیپ دوم پزشک «رامین حمیدی» صبح امروز سه شنبه ۲۹ بهمن در دومین کنگره ملی «بیوالکترومغناطیس؛ فرصتها و چالشها» که در دانشگاه علوم پزشکی آجا برگزار شد، گفت: دانشگاه علوم پزشکی آجا از سال ۷۲ با تایید رهبر معظم انقلاب اسلامی شروع به فعالیت کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی ارتش در حوزههای پزشکی، پیراپزشکی، طب هوافضا، پرستاری و همچنین دیگر رشتههای مرتبط با علوم پزشکی نیروی انسانی متخصص تربیت میکند، افزود: ما به عنوان یک مجموعه پزشکی با تلاش مواردی را که با سلامت نیروی انسانی و ارتقای سلامت جمعی ارتباط دارد، را در حوزه تکنولوژی شناسایی کرده و حرکت در این مسیر را جزو وظایف خود میدانیم.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی آجا با بیان اینکه امروز مسئله بیوالکترومغناطیس به نوعی با زندگی روزمره انسانها عجین شده است، گفت: همه ما در معرض این جریان و امواج آن هستیم، مثلا موبایل و امواج آن، دستگاه ماکرویو و امواج آن همگی بر ساختار ایمنی بدن انسان تاثیرگذار هستند.
امیر حمیدی ادامه داد: البته همین پیشرفتهای تکنولوژیکی امروز به کمک علم پزشکی آمده و سبب شده تا روندهای تشخیص بیماری یا حتی مراحل درمانی با سرعت شایانی پیش رود.
وی تصریح کرد: از جذابیتهای حوزه بیوالکترومغناطیس ورود به حوزه دفاعی است که در این رابطه میتوان به جنگهای شناختی و تغییرات الگوهای خواب در نیروهای نظامی اشاره کرد.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی آجا گفت: در حوزه بیوالکترومغناطیس بدنبال تشکیل هسته فکری با حضور متخصصان و پژوهشگران هستیم تا یک کار مستمر در این حوزه تا رسیدن به نتیجه ایجاد شود؛ لذا در این رابطه تحقیقات بسیار وسیعی پیش رو داریم تا نیازمندیهایی که در این حوزه داریم را بتوانیم با قدرت پوشش دهیم.