فرنگیکاران و رکوردی که به دلیل دوپینگ از دستشان رفت!
در حالی که تیم ملی کشتی فرنگی این شانس را داشت تا با کسب ۱۰ مدال در هر ۱۰ وزن مسابقات قهرمانی آسیا بار دیگر تاریخساز شود، اما به دلیل دوپینگ یکی از نفرات، این رکورد از دست رفت.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، تیم ملی کشتی فرنگی در حالی با ۵ مدال طلا، یک نقره و ۳ برنز به عنوان نخست سیاُمین دوره رقابتهای کشتی قهرمانی آسیا دست یافت که شاگردان محمد بنا موفق به کسب ۹ مدال در ۱۰ وزن شدند و در صورت عدم تخلف بهروز هدایت در وزن ۸۷ کیلوگرم و کسب مدال در این وزن بار دیگر رکوردی بینظیر در ورزش کشور به ثبت رسیده بود.
پویا ناصرپور در وزن ۵۵ کیلوگرم، امین کاویانینژاد در ۷۲ کیلوگرم، مهدی ابراهیمی در ۸۲ کیلوگرم، محمدهادی ساروی در ۹۷ کیلوگرم و امین میرزازاده در ۱۳۰ کیلوگرم قهرمان شدند، پژمان پشتام در وزن ۷۷ کیلوگرم نقره گرفت و مهدی محسننژاد در ۶۰ کیلوگرم، میثم دلخانی در ۶۳ و حسین اسدی در ۶۷ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.
تنها کشتیگیر اعزامی کشورمان که موفق به کسب مدال در این بین نشد، بهروز هدایت در وزن ۸۷ کیلوگرم بود که متاسفانه به دلیل مثبت شدن تست دوپینگش در مسابقات جام تختی، در جریان مسابقات به نوعی بازنده شد تا مبادا با محرومیت احتمالی از بابت دوپینگ مواجه شود.
اگر این اتفاق رخ نمیداد و تیم ملی کشتی فرنگی در وزن ۸۷ کیلوگرم هم موفق به کسب مدال میشد برای دومین بار در تاریخ این رشته تمام اعضای یک تیم صاحب مدال شده بودند تا رکوردی کمنظیر به نام محمد بنا و شاگردانش ثبت شود.
در مسابقات آسیایی سال ۱۹۸۳ که به میزبانی تهران برگزار شد برای نخستین بار رقابتهای کشتی فرنگی نیز در دستور برگزاری قرار گرفت که تیم ملی کشورمان در ۱۰ وزن موفق به کسب ۸ مدال طلا و ۲ نقره شد تا رکوردی بینظیر از خود بر جای بگذارد که اتفاقا محمد بنا، سرمربی فعلی تیم ملی نیز موفق به کسب مدال طلا در آن سال در وزن ۶۸ کیلوگرم شد. هرچند آن مسابقات از سطح پایینی برخوردار بود و طی سالیان اخیر کشتی فرنگی به مراتب جذابتر از کشتی آزاد برگزار میشود.
البته فرنگیکاران کشورمان در مسابقاتی که به غیر از میزبانی ایران برگزار شده بود تاکنون موفق به کسب چنین نتیجه درخشانی نشده بودند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *