راهنمای خرید همزن در بازار
به گزارش گروه اقتصاد ، همزنها ویژگیهای مختلفی دارند از جمله این ویژگیها میتوان به نوع همزن، تعداد سرعت موتور، تعداد تیغهها، و سایر ویژگیها اشاره کرد.
انواع همزن
همزنها در دو نوع دستی و برقی در بازار وجود دارند و شما میتوانید بر حسب نیازتان یکی از آنها را خریداری کنید.
همزنهای دستی
این همزنها، نسل اولیه همزنها هستند. همزنهای دستی بسیار ساختار سادهای دارند و از یک دسته، یک میله و یک سر همزن ساخته شده اند. در این همزنها، سرعت همزدن به سرعت دست شما برمی گردد. سرعت همزدن مواد غذایی با همزنهای دستی به مراتب کمتر از همزنهای برقی است.
این نوع همزنها در انواع گوناگونی تولید شده اند که در موارد مختلفی کاربرد دارند. برخی از آنها عبارتند از:همزن مسطح، همزنهای دو در یک، همزن خمیر، همزن بالونی و همزن دندانه دار. همزن مسطح و همزنهای دو در یک برای تهیه سس کاربرد فراوانی دارند. همزن خمیر را میتوانید برای همزدن خمیر و مواد اولیه کیک استفاده کنید. همزن بالونی مختص همزدن مواد اولیه کیک است. همزن دندانه دار برای ترکیب کردن مواد مایع مناسب است.
همزنهای برقی
همزنهای برقی، نسل جدید همزنها هستند. در این همزنها، از یک موتور الکتریکی برای به حرکت در آوردن سر همزن استفاده میشود و با استفاده از آنها دیگر نیازی نیست که با حرکت دست خود مواد را هم بزنید. همزنهای برقی، در انواع مختلفی تولید و روانه بازار شده اند که ما اکنون به بررسی دو نوع معمولی و کاسه دار آنها میپردازیم.
همزن برقی معمولی
همزن برقی معمولی، سادهترین همزنهای برقی هستند. این همزنها، دارای دو بخش دسته و سر همزن هستند. طرز کار این همزنها به این صورت است که شما ابتدا همزن در دست خود میگیرید و را روشن میکنید و سپس با فرو بردن سر در حال چرخش همزن به درون ظرف حاوی مواد غذایی، آنها را هم میزنید.
همزنهای برقی کاسه دار
این همزنها را میتوان پیشرفتهترین نوع همزنهای موجود در بازار دانست این همزنها، همانگونه که از نامشان پیداست دارای کاسه هستند. در همزنهای برقی کاسه دار نیازی نیست که همزن را در دست بگیرید و آن را در ظرف مواد غذایی فرو ببرید بلکه شما با قرار دادن مواد غذایی درون کاسه همزن و سپس نصب کاسه در محل مورد نظر و روشن کردن دستگاه، اقدام به همزدن مواد غذایی میکنید.
حجم کاسهها در همزنهای مختلف متفاوت است. ظرفیت کاسه این همزنها با با واحد لیتر اندازه میگیرند و ضروری است که شما در هنگام خرید، حتما همزنی دارای ظرف متناسب با ظرفیت مورد نیازتان خریداری کنید.
توان
توان هر دستگاه الکتریکی در واقع قدرت دستگاه را نشان میدهد و رابطه مستقیمی با میزان مصرف انرژی آن دارد هر چه توان همزن بیشتر باشد، سریعتر و آسانتر مواد غذایی را برای شما مخلوط میکند. همچنین توان بالاتر سبب میشود که در استفاده طولانی مدت فشار کمتری به دستگاه وارد شود.
تعداد سرعت موتور
همانطور که میدانید، سرعت همزنهای دستی به سرعت همزدن شما با دستتان بر میگردد. اما همزنهای برقی معمولا دارای سرعتهای چرخش متفاوت هستند. سرعتهای چرخش برخی کند و برخی تند هستند و هر سرعت برای هم زدن مواد خاصی کاربرد دارد. همزنهای برقی معمولی، معمولا دارای ۳ سرعت چرخش هستند و همزنهای برقی کاسه دار، ۳ تا ۶ سرعت چرخش موتور دارند.
تعداد سریها (تیغه ها)
تیغهها یا همان سریهای همزن، انواع مختلفی دارند، همزنهای برقی معمولا دارای تیغههای مختلفی هستند که هر کدام از آنها برای همزدن مواد خاصی کاربرد دارند.