ممانعت از مصرف کالاهای آسیبرسان به سلامت در مراکز آموزشی
در این نامه تصریح شده است: از این رو به منظور صیانت از سلامت جامعه خواهشمند است دستور فرمائید ضمن آموزش و اطلاع رسانی، در مورد پذیرایی در مراکز غذاخوری، بوفههای کارکنان، دانشجویان و مراکز آموزشی شبانه روزی از سرو مواد غذایی مندرج در این فهرست ممانعت به عمل آورند.
نمکی افزود: مواد غذایی مندرج در فهرست مذکور به دلیل کالری بالا (داشتن شکر و روغن افزوده، چربی اشباع و ترانس) یا نمک و همچنین مواد نگهدارنده به عنوان عوامل بیماریهای غیرواگیر محسوب شده و مصرف آنها میتوانند در دراز مدت، موجب اضافه وزن، چاقی، فشار خون، دیابت و سایر بیماریهای غیرواگیر شود.
در این نامه آمده است: مزید استحضار، دانشگاههای علوم پزشکی آماده همکاری در زمینه آموزش و اطلاع رسانی در این مورد با مراکز آموزشی در استانهای کشور است و قبلاً از دستور مساعدت جناب عالی در این مورد سپاسگزارم.