رایزنی با کارخانهها برای عرضه مستقیم جهیزیه به مصرف کننده
- حسین مدرس خیابانی در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: به طور کلی ساخت لوازم خانگی داخلی در برخی از کالاها رشد۹۰ درصدی داشته و میانگین تولید به حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد میرسد و امکان تولید ۲۰ میلیون دستگاه لوازم خانگی را در سال میدهد.
وی افزود: تولید کنندگان در زمینه تولیدلوازم خانگی مشکلاتی از جمله نوسانات نرخ ارز را اعلام کرده اند که توسط بانک مرکزی در حال انجام است.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: با وجود تمام مشکلات در سه ماهه ابتدایی سال ۹۹، بالغ بر۱۵۰ درصد در تولید ماشین لباسشویی و ۵۰ درصد در تولید تلویزیون افزایش رخ داده است.
مدرس خیابانی گفت: وزارت صنعت در بخش تقاضا رایزنی با کارخانهها برای عرضه جهیزیه به صورت مستقیم به مصرف کننده را در دستور کار دارد.
وی افزود: یکی از طرحهایی که از سال گذشته دولت پیگیر انجام آن است حذف ارز ترجیحی یا همان ارز ۴۲۰۰ تومانی است که به دلیل نگرانی دولت از تاثیر آن بر بازار تاکنون به صورت پلهای انجام شده است.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در حال حاضر شکر و برنج کالاهایی هستند که دیگر ارز ترجیحی دریافت نمیکنند، اما تا پایان سال ۹۹ محصولات پروتئینی، لبنیات و نهادههای دامی همچنان ارز ۴۲۰۰ تومانی را دریافت خواهند کرد.