تولید مواد ضدعفونی میوه و سبزیجات در دانشگاه امیرکبیر + فیلم
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر توانستند مواد ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات تولید کنند.
خبرگزاری میزان -
- محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به تولید مواد ضد عفونی کنندهای برای میوه و سبزیجات شدند که شیمیایی نبوده وآسیبی به افراد وارد نمیکند.
[video src='https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/2673116_668.mp4']
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *