نحوه عملکرد خودروی ارتباطات رادیویی+فیلم
میرکمال تاج الدین در گفتوگو با میزان گفت: خوردوی تیپ یک ارتباطات رادیویی، در اختیار سازمان امداد و نجات است که در حوادث ومانورها به منطقه مورد نظر، اعزام میشود.
رییس اداره مخابرات و ارتباطات رادیویی سازمان امداد و نجات افزود: این خودرو با استفاده از بسترهای مختلف مخابراتی، میتواند به عنوان یک پل ارتباطی بین فرماندهان، مرکز عملیات و امدادگران حاضر در محل حادثه عمل کند.
تاج الدین با اشاره به تجهیزات این خودرو گفت:سیستم رادیویی VHF برای ارتباط محلی، سیستم HF برای ارتباط راه دور، کامپیوترهای صنعتی برای تنظیمات بیسیم ها، سیستم مدیریت برق خودرو، آنتن و دیش ماهوارهای VSAT برای ایجاد ویدیو کنفرانس، مودم و سیم کارت برای ارتباط با شبکه تلفنی و بستر تلفنی ماهوارهای ثریا از جمله تجهیزات این خودرو هستند. همچنین انواع آنتن و دیش روی سقف خودرو نصب شده است.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ادامه داد: ۱۰ دستگاه از این خودرو در کشور ما موجود است که در استانهای قطب جمعیت مستقر هستند و در صورت نیاز از نزدیکترین استان اعزام میشود.
تاج الدین گفت: دستگاههای این خودرو از امکانات رادیویی، مخابراتی و ماهوارهای استفاده میکنند که حدود یک دهه پیش پس از تحقیقات گسترده کارشناس فنی جمعیت هلال احمر ایجاد شد.
وی افزود: در مراسم اربعین حسینی، سیل و زلزله این خودروها کاربرد و تاکنون استفاده بسیاری از آنها شده است.
رییس اداره مخابرات و ارتباطات رادیویی سازمان امداد و نجات اظهار کرد: در زمان بحرانی، دو الی سه نفر در این خودرو میتوانند علاوه بر مدیریت خودرو و انجام وظیفه، به صورت مستقل زندگی کنند.
بخشی از اظهارات تاج الدین در خودروی ارتباطات رادیویی را در این ویدیو ببینید.