افزایش ۳۰ درصدی مصرف قارچ در دوران کرونا

13:00 - 05 آبان 1400
کد خبر: ۷۶۹۲۶۲
دبیر انجمن صنفی پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی ایران گفت: تولیدکنندگان قارچ توانستند تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنند و با تبلیغ مزایای غذایی و بهداشتی این محصول، سرانه مصرف را در این ایام ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش دهند.

برچسب ها: قارچ قارچ خوراکی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *