ترفندهایی برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ رستورانی
_ مجله کوروش نوشت: ساندویچ مرغ و قارچ از آن دسته غذای نونی ساده و خوشمزه رستورانی است که برای شام و ناهار حسابی میچسبد و بچههای کوچکتر هم دوستش دارند. ساندویچ مرغ مجلسی و خوشمزه که نوعی از انواع ساندویچهای مرغ است، که در این مقاله ساندویچ مرغ به سبک رستوران را آموزش میدهیم. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه رستورانی در خانه را در این مطلب بخوانید.
در روزهای تعطیل بد نیست خودمان در خانه برای پخت انواع غذاهای رستورانی ایرانی و فرنگی و فست فودی دست به کار شویم. با طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی با سس مایونز همراه ما باشید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ رستورانی برای ۶ نفر
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با سینه مرغ
سینه مرغ خرد شده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
قارچ: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای: ۱ عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و فلفل قرمز: به مقدار لازم
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
ذرت: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه (اختیاری)
مواد لازم برای سس ساندویچ مرغ با مایونز
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری سر پر
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
خیارشور نگینی خرد شده: ۴ یا ۵ عدد بزرگ
جعفری ساطوری خرد شده: یک لیوان فرانسوی دستهدار
مراحل تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
مرحله اول؛ مزه دار کردن سینه مرغ
ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری باریک برش بزنید. سپس گوشت مرغ را با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زعفران دم کرده و پیازی که خلالی خرد شده مزهدار کنید. گوشت مرغ باید به مدت ۲ الی ۳ ساعت در این مواد بماند تا حسابی مرینیت و مزهدار شود.
مرحله دوم؛ آماده کردن سس ساندویچ مرغ و قارچ با مایونز
در این فاصله سس مخصوص ساندویچ مرغ و قارچ که پایه اصلی آن سس مایونز است را آماده کنید. ساندویچ قارچ و مرغ با سس مایونز بسیار محبوب است، اما اگر علاقهای به سس ندارید میتوانید آن را حذف کنید و فقط جعفری، خیارشور و در صورت تمایل سس خردل اضافه کنید. در هر صورت برای درست کردن این سس باید تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم؛ مرینیت کردن مواد ساندویچ مرغ و قارچ
یک ماهیتابه را داغ کنید و ۲ قاشق غذاخوری روغن و کمی کره در ماهیتابه بریزید. تکههای مرغ مزهدار شده را با همان مواد مرینیت در ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا رنگ مرغ کم کم عوض شود. وقتی آب مرغ کشیده شد و تکههای مرغ پخته شدند، فلفل دلمهای خرد شده و ذرت کنسروی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم؛ تفت دادن قارچ
قارچهای خرد شده را به صورت جداگانه در کمی کره و فلفل سیاه تفت دهید. نان همبرگر یا نان باگت را باز کنید و با مواد ساندویچ پر کنید، روی مواد قارچ تفت داده شده، جعفری، در صورت تمایل مقداری پیاز خام خرد شده، در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا و در نهایت سسی که آماده کرده بودید را بریزید و نوش جان کنید.
مرحله آخر؛ اضافه کردن سبزیجات و ادویه به ساندویچ مرغ
هر کدام از مواد مثل ذرت، جعفری، فلفل دلمهای و حتی پنیر پیتزا را در اگر در دسترس ندارید حذف کنید.
اگر این ساندویچ را به صورت ساندویچ بندری میپسندید مقداری رب گوجه به مرغهای در حال تفت اضافه کنید و طبعا مقدار فلفل قرمز را بیشتر بریزید تا تند و تیز شود.
نکات طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
در صورتی که ساندویچ قارچ و مرغ را با سیب زمینی میپسندید مقداری سیب زمینی حبهای خرد شده را به صورت جداگانه سرخ کنید و به مواد میانی ساندویچ همراه با مرغ و قارچ اضافه کنید.
پنیر پیتزا در این ساندویچ اختیاری است، اما به خوشمزهتر شدن آن کمک میکند.
این ساندویچ را بدون قارچ نیز میتوان سرو کرد. اما قارچ به خوشمزه شدن این ساندویچ کمک میکند.
این ساندویچ را با انواع سسها از جمله سس خردل، سس کچاپ، سس باربیکیو و … میتوانید سرو کنید.