نزاجا در بالاترین سطح آمادگی رزمی قرار دارد/ ورود هزاران محصول نیروی زمینی ارتش به چرخه دفاعی
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقاربا بیان اینکه امنیت پایدار در مرزهای شرقی، غربی و جنوبی کشور، برقرار است، بر عبور نیروی زمینی ارتش از دروازه بازدارندگی برای کشور تأکید و در بیان گوشهای از قدرت آن در ساخت محصولات بومی، گفت: ورود هزاران محصول به چرخه دفاعی کشوردرنزاجا انجام شده است.
خبرگزاری میزان -
امیر سرتیپ دوم بازنشسته محمد غفاری در گفتوگو با میزان، با اشاره به جایگاه نیروی زمینی ارتش در استمرار امنیت پایدار حاکم بر کشور، گفت: فرمانده معظم کل قوا در بیان جایگاه نزاجا، فرمودند «نیروی زمینی مهم است، در مجموعه ارتش، نیروی زمینی، یک بخش بسیار مهمی است، همیشه گفته میشد که ستون فقرات ارتش، نیروی زمینی است»، فرمایش مقام معظم رهبری، فصل الخطاب جایگاه نزاجا در بدنه قدرت دفاعی کشور است و با این کلام گوهربار، اهمیت و جایگاه نیروی زمینی ارتش مشخص میشود.
حضور یگانهای نزاجا در تمامی عملیاتها در دوران دفاع مقدس
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار با اشاره به کارنامه نزاجا در دوران جنگ تحمیلی، با تأکید بر اینکه هیچ عملیاتی در دوران دفاع مقدس، بدون حضور یگانهای نیروی زمینی ارتش انجام نشد، تصریح کرد: بعد از دوران دفاع مقدس، مأموریت نزاجا با برخورداری از آمادگی کامل در تأمین امنیت مرزهای کشور بهویژه در مرزهای شرقی، جنوبی و غربی کشور در راستای تأمین امنیت و استمرار آن، آغاز شد.
حضور مقتدرانه نزاجا، در مرزهای شرقی، جنوبی و غربی کشور
غفاری از حکمفرما بودن امنیت پایدار در مرزهای شرقی، غربی و جنوبی کشور خبر داد و اضافه کرد: امنیت پایدار اکنون در این نقاط مرزی کشور، باهمت نیروهای مرزبانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی انتظامی، برقرار است.امنیت پایدار در نقاط مرزی کشور، باهمت نیروهای مرزبانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی انتظامی، برقرار است
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار بابیان خدمات دیگر نیروی زمینی ارتش درراه پرافتخار «ارتش، فدای ملت»، بر حضور نزاجا در خط مقدم خدمت به مردم در بلایای طبیعی و بحرانها، تأکید کرد و افزود: این نیرو همواره در شرایط مختلف کنار ملت ایران حضور دارند، زلزله کرمانشاه و سیل سال ۹۸، ازجمله این اقدامات نزا جاست، این خدمات موردتمجید فرمانده معظم کل قوا هم قرار گرفت.
نزاجا در میدان احداث بیمارستانهها و عملیات واکسیناسیون عمومی در کشور
غفاری احداث و برپایی بیمارستانهای ثابت و صحرایی، عملیات گَندزدایی در مناطق مختلف را از اقدامات مهم و مؤثر نیروی زمینی ارتش در شرایط کرونایی حاکم بر کشور برشمرد و بابیان اینکه نزاجا، با برپایی مراکز واکسیناسیون عمومی و خودرویی در این حوزه هم عملکرد مثبتی ارائه کرده است، اضافه کرد: امروز نزاجا، با الهام از رهنمودهای فرمانده معظم کل قوا، سازمانی پویا و به روز است.
پویایی نزاجا در ابعاد تجهیزات و تاکتیکهای جنگی
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار به ساختار پویای نزاجا در ابعاد نیروی انسانی، تجهیزات، ساختار سازمانی، آموزشها و تاکتیکهای جنگی اشاره کرد و گفت: نیروی زمینی ارتش، این مهم را با رصد جنگهای منطقهای (تجربیات هشت سال دفاع مقدس، جنگ اول و دوم خلج فارس، جنگ افغانستان، سوریه و عراق و جنگهای ۲۲، ۳۳ و... لبنان و فلسطین)، بهدست آورده است.
متحرک بودن صد درصدی یگانهای نیروی زمینی ارتش
غفاری بابیان تحرک صد درصدی یگانهای نیروی زمینی ارتش، حضور این یگانها، در کمترین زمان به منطقه مأموریت موردنظر را از ویژگیهای منحصربهفرد یگانهای نزاجا برشمرد و تصریح کرد: نمونه این تحرک و چابکی را در رزمایشهای فاتحان خیبر و ذوالفقار ۱۴۰۰ شاهد بودیم.
نزاجا، در بالاترین سطح آمادگی رزمی قرار دارد
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار با اشاره به اینکه امروز بهجرئت میتوان گفت که نزاجا در بالاترین سطح آمادگی رزمی قرار دارد، بر عبور نیروی زمینی ارتش از دروازه بازدارندگی تأکید و اضافه کرد: این نیرو، مقابل تهاجم دشمن، فقط به دفاع اکتفا نخواهد کرد، بلکه تهاجم دشمن را تعقیب میکند.نزاجا در بالاترین سطح آمادگی رزمی قرار دارد، این نیرو، مقابل تهاجم دشمن، فقط به دفاع اکتفا نخواهد کرد، بلکه تهاجم دشمن را تعقیب میکند.
«فرماندهی شهید زرهرن»، از مراکز تقویتکننده بنیه دفاعی کشور
غفاری بابیان ابعاد تحقق راهبرد «ما میتوانیم» در نزاجا، راهاندازی فرماندهی تولید، بهینهسازی و نوسازی شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش را از اقدامات هوشمندانه امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده این نیرو برشمرد و تصریح کرد: اکنون، این مرکز، یکی از پویاترین مجموعههای صنعتی دفاعی کشور است که هرروز شاهد نوآوری و خلاقیت در بعد تجهیزات در آن هستیم.
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار نوسازی، بهینهسازی و ورود هزاران محصول به چرخه دفاعی کشور را خروجی کارنامه مرکز «فرماندهی تولید، بهینهسازی و نوسازی شهید زرهرن» در راستای تقویت بنیه دفاعی این نیرو و صنعت دفاعی کشور دانست و بابیان اینکه این مرکز با نوآوری، محصولات جدیدی را تولید کرده است، اضافه کرد: این اقدامات بسیار مهم و ارزشمند است.
«ربات هوشمند کاراکال»، محصولی ایرانی ساختهشده در نزاجا
غفاری ساخت «ربات هوشمند کاراکال»، را محصول حرکت نیروی زمینی ارتش بروی ریل خودکفایی در مسیر راهبرد «ما میتوانیم»، برشمرد و در تشریح قابلیتهای این محصول کاملاً ایرانی، گفت: ربات جنگجو و هوشمند کاراکال، برای نبرد زمینی طراحیشده و بسیار چابک و دارای سیستم تعلیق مستقل است.ربات جنگجو و هوشمند کاراکال، برای نبرد زمینی طراحیشده و بسیار چابک و دارای سیستم تعلیق مستقل است
وی افزود: این ربات با حداکثر سرعت ۳۰ کیلومتر بر ساعت و برد عملیاتی بیش از ۵۰۰ متر، قابلیت حمل سلاحهای سبک و نیمه سنگین را دارد و همچنین دارای سیستم کنترل از راه دور هوشمند و مسافت یاب لیزری و سامانه اپتیکی است.
«لانچر ۲ فروندی هدف ۲ نزاجا»، یک سامانه کاملاً ایرانی
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار با معرفی «لانچر ۲ فروندی هدف ۲ نزاجا»، یک سامانه کاملاً ایرانی ساخت شده در مرکز «فرماندهی تولید، بهینهسازی و نوسازی شهید زرهرن» نیروی زمینی ارتش، شلیک همزمان دو موشک را از قابلیتهای این سامانه بومی دانست و با تأکید بر اینکه لانچر ۲ فروندی هدف ۲ نزاجا، مجهز به تَراز اتوماتیک است، تصریح کرد: این سامانه با خصوصیت استقرار، تحرک و جابجایی سریع، با تجهیز به سامانه نشانهروی مدرن، سکوی پرتاب دو فروند موشک «لبیک ۱» است.
غفاری اظهار داشت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، در سنگرهای دفاعی، امنیتی و ساخت محصولات ایرانی متناسب با نیاز نیروها، اقدامات بسیار ارزشمندی را انجام دادهاند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *