پیشرفتهای رشته شنواییشناسی در ایران
به گزارش گروه اجتماعی ، محمد اکبری در مراسم افتتاحیه اولین کنگره مفاهیم و اصول کاربردی شنوایی شناسی گفت: رشته شنوایی شناسی از سال 52 در دانشکده توانبخشی تدریس میشد ولیکن در آن زمان اساتید و کارشناسان این رشته غالباً غیر ایرانی بودند و این موضوع با مشکلات فراوانی برای دانشجویان این رشته همراه بود.
وی ادامه داد: اما پس از انقلاب اسلامی ایران، این رشته در دانشگاههای بسیاری توسعه پیدا کرد و دانشجویان بیشتری به تحصیل در این رشته روی آوردند.
اکبری گفت: طی سالهای گذشته اساتید این رشته پیشرفتهای خوبی داشتند و در حال حاضر دانشجویان تا دوره PHD توسط اساتید ایرانی آموزش دیده و فارغالتحصیل میشوند.
رئیس دانشکده توانبخشی علوم پزشکی تهران با اشاره به دستاوردهای گذشته دانشمندان ایرانی در حوزه شنوایی شناسی گفت: یکی از مباحث مهم علوم پزشکی، کاربردی بودن آن است و در رشته شنوایی شناسی نیز لازم است تا به صورت کارگاهی بحثها تدریس و دنبال شوند و دانشجویان به صورت تئوری و عملی مهارت آموزی کنند چرا که ما در رقابت علمی در سطح منطقه هستیم و از این بابت نیز در جایگاه خوبی قرار داریم.
وی ادامه داد: به دانشجویان توصیه میکنم که تمرکز ویژهای در حوزه پژوهش و تحقیقات داشته باشند تا بتوانیم از این طریق رشته شنواییشناسی را در سطح دنیا مطرح کنیم.
وی در خاتمه گفت: مورد دیگری که حائز اهمیت است، جلب دانشجویان خارجی و بورسیه رشته شنوایی شناسی در دانشگاههای داخلی است، خوشبختانه ما این توانایی را داریم که به آموزش دانشجویان خارجی بپردازیم که این مسئله هم در بعد معرفی و صدور علم ما به دنیا و هم در بحث جذب و کسب درآمد برای دانشگاههای علوم پزشکی مهم است.
اولین کنگره مفاهیم و اصول کاربردی شنوایی شناسی از 12 تا 14 آبان ماه در سالن همایشهای برج میلاد تهران در حال برگزاری است.