جنایت خاموش یک شرکت آمریکایی علیه بشریت
بررسیهای یک گروه تحقیقاتی وابسته به دانشگاه "نبراسکا لینکن" حاکی از آن است که منابع آب آشامیدنی و کشاورزی حدود دو میلیون نفر از مردم آمریکا در کالیفرنیا و ایالات متحده غربی آمریکا، آلودگی شدیدی به رادیواکتیو دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، حقوق بشر موضوعی است که صرفا بهانه ای شده برای اعمال فشارهای سیاسی به ایران تا شاید به خیال خود از این طریق بتوانند قدری از محبوبیت ایران در منطقه بکاهند و از گسترش ارزشهای انقلاب اسلامی ایران در بین دولتها و ملتها جلوگیری کنند.
متاسفانه ساختارهای بین المللی حمایت از حقوق بشر و برخی کشورهای غربی که همواره خود را جزء پاسداران و مدافعان انحصاری حقوق بشر در جهان معرفی میکنند، در عرصه حقوق بشر رویکردی تبعیض آمیز، دوگانه، غیر مستقل و غیرمنصفانه در پیش گرفته و با عملکردی متناقض، سابقه سیاه و تلخی از خود برجای گذاشته اند.
کاظم غریب آبادی، معاون امور بین الملل و همکاریهای بین المللی قضایی ستاد حقوق بشر، در واکنش به انتشار گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران از سوی آمریکا، ضمن محکوم کردن این اقدام، اظهار کرد: آمریکا کشور ذیصلاحی نیست که بخواهد در حوزه حقوق بشر حرف بزند و کشورهایی مثل ایران را که خود قربانی نقض حقوق بشر در اثر اقدامات این کشور و همپیمانان آن هستند، متهم به نقض حقوق بشر کند.
معاون ستاد حقوق بشر کشورمان تصریح کرد: آمریکا با نقض سیستماتیک حقوق بشر در داخل و خارج از قلمرو خود مواجه است و انتشار چنین گزارشاتی در مورد کشورهای دیگر را با هدف انحراف افکار عمومی از مشکلات حقوق بشری این کشور میتوان ارزیابی کرد.
وی فقدان دادرسی عادلانه، شکنجه، خشونت، قتل، ناپدیدشدگی اجباری، تبعیض، نژادپرستی، اسلام ستیزی، نسل کشی، نقض گسترده حقوق زنان و کودکان و کارگران، اعمال محدودیتهای غیرقانونی بر سر راه آزادی های مدنی و اجتماعی را بخشی از زنجیره نقض حقوق بشر از سوی آمریکا خواند که توجه جدی مکانیسمهای بین المللی حقوق بشری را به خود می طلبد.
با توجه به جنایتهای فراوان و اقدامات ضد حقوق بشری توسط رژیم صهیونستی، گروهک تروریستی داعش و حمایت کشورهای غربی و چند کشور دیگر از جمله عربستان درصدد هستیم تا با رویکردی واقعگرایانه و بیطرفانه نسبت به موضوع حقوق بشر در آمریکا، بخشی از واقعیات را از دریچه اخبار رسمی سازمانها و نهادهای مدنی فعال در حوزه حقوق بشر منعکس کنیم.
از این رو وضعیت حقوق بشر و میزان پایبندی به موازین و تعهدات حقوق بشری در آمریکا در حوزههای مشخصی در بخشی از سال 2014 و همچنین 2015 مورد بررسی قرار میگیرد.
گفتنی است این اخبار قسمت کوچکی از مهمترین موارد موضوعی نقض حقوق بشر در این کشور است. مطالبی که در این اخبار منعکس میشود برگرفته از کتاب وضعیت حقوق بشر در آمریکا است که توسط مرکز پایش معاونت امور بینالملل ستاد حقوق بشر تهیه و تدوین شده است.
آلودگی محیط زیست
جنایت خاموش یک شرکت آمریکایی علیه بشریت ( یورونیوز – 4/4/94)
بررسیهای یک گروه تحقیقاتی وابسته به دانشگاه "نبراسکا لینکن" حاکی از آن است که منابع آب آشامیدنی و کشاورزی حدود دو میلیون نفر از مردم آمریکا درکالیفرنیا وایالات متحده غربی آمریکا، آلودگی شدیدی به رادیواکتیو دارد.
نتیجه این تحقیقات نشان می دهد افراد بسیاری از 275 هزار نمونه آزمایش انجام شده تنها با فاصله کمتر از یک کیلومتر از چاه های آبی آلوده به رادیواکتیو زندگی می کنند.
طبق این تحقیقات، 78 درصد از آلودگی آب ناشی از نیترات کودهای شیمیایی و حیوانی است که با اکسید نیترات اورانیوم در آب شهری محلول شده است.
بر اساس گزارش آر تی نیوز، "کری وبر" استادیار علوم زیست، زمین واتمسفر واز دست اندرکاران این تحقیقات گفت: باید قبول کرد که اورانیوم به عنوان یک آلوده کننده درحال گسترش است و ما با تولید اورانیوم، آلوده کننده اولیه ای را تولید کرده ایم که به آلوده کننده های ثانویه مبدل خواهند شد.
تحقیقات آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا، آلودگی "دشت بزرگ" واقع در مرکز آمریکا را نزدیک به 89 برابر میزان مجاز اعلام کرد که در این میان، ایالت کالیفرنیا با 180 برابر میزان آلودگی سفره های آب زیرزمینی، آلودگی بیشتری را نشان می دهد.
آب الوده به اورانیوم، برای آبیاری کشاورزی نیز مناسب نمی باشد و محصولات غذایی آبیاری شده توسط این گونه آب های زیرزمینی، باعث انتقال آلودگی ها به انسان خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *