بازدید مستمر از آشپزخانههای مرکزی فعال در «مدینه منوره»
به گزارش گروه جامعه ، سیدرضا غلامی رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بازدید مستمر از آشپزخانههای مرکزی فعال در مدینه منوره همزمان با حضور حجاج خبر داد.
وی گفت: در این راستا بازدید از آشپزخانه «زین» و «دخیل» در اولویت قرار دارند.
وی افزود: کنترل بهداشت فردی کارکنان ایرانی و کارگران غیر ایرانی شاغل در آشپزخانه، کنترل فرآیند تهیه، پخت و نگهداری غذا، کنترل سیستم آبرسانی آشپزخانه، کنترل انبار و سردخانههای بالای صفر و زیر صفر، کنترل بهداشت محیطی سالنهای پستایی، ظرفشویی و محل استراحت کارکنان آشپزخانه و سرویسهای بهداشتی، کنترل مدیریت پسماند و پساب، کنترل هیترهای حمل غذا به هتل ها، آموزش مرتبط با بهداشت کارکنان، بهداشت موادغذایی و رعایت بهداشت محیط و بهداشت تجهیزات، از جمله برنامههای بهداشتی مورد توجه است.
غلامی با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی برای زائرین در مدینه منوره به طور مستمر و موضوعات ارائه شده در این کلاس ها، خاطرنشان کرد: بهداشت فردی به ویژه شستن صحیح دست با مایع صابون، بهداشت مواد غذایی مبنی بر عدم خرید مواد غذایی از مغازهها به ویژه از دستفروشان مواد غذایی و رعایت ممنوعیت نگهداری غذای پخته شده در اتاق ها، بهداشت آب، استفاده از آب بطری جهت شرب و عدم استفاده آب سرد به ویژه یخ زده، دوش گرفتن مستمر و شستن پا به طور مرتب بعد از هر مرحله ورود به هتل، داشتن استراحت کافی جهت بهره گیری از اعمال به طور مناسب از مهمترین موضوعاتی است که در این کلاسها به زائرین آموزش داده میشود.
وی در پایان گفت: همچنین در این کلاس ها، این آگاهی به زائرین داده میشود که در صورت مشاهده هرگونه تب، اسهال و یا علائم بیماری تنفسی، ضمن استفاده از ماسک و اجتناب از نزدیک شدن به دیگران، به نزدیکترین درمانگاه محل اقامت خود مراجعه کنند.