جنایتهای جنگی رژیم صهیونیستی؛ رویکرد دیرینه هدف قرار دادن خبرنگاران
خبرگزاری میزان - دستکم ۷ خبرنگار فلسطینی در جریان گزارش اخیر حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه جان خود را از دست داده و ۲ خبرنگار دیگر نیز ناپدید شدند.
«سعید الطویل» و «محمد صبح»، خبرنگار و عکاس فلسطینی، در حمله جنگندههای رژیم صهیونیستی به منطقهای در شهر غزه که چندین دفتر رسانهای در آن قرار دارد، به شهادت رسیدند.
کمیته حفاظت از روزنامه نگاران به نقل از گروههای آزادی مطبوعات فلسطین اعلام کرد که ۳ روزنامهنگار فلسطینی دیگر نیز هنگام گزارش رویدادهای غزه، هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته و به شهادت رسیدند.
«ابراهیم محمد لافی»، عکاس فلسطینی روز شنبه گذشته هنگام تهیه گزارش رویدادها از نوار غزه با شلیک گلوله به شهادت رسید در حالی که «محمد جرغون»، در بخش جنوبی منطقه غزه به شهادت رسید.
«ابراهیم لافی، محمد جرغون، محمد صالحی، اسعد شملخ، سعید طویل، محمد صبح ابو رزق و هشام النواجحه» ۷ روزنامهنگاری هستند که در روزهای اخیر در پی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند.
رویکرد دیرینه رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن روزنامهنگاران
این نخستین بار نیست که روزنامهنگاران در هنگام هدف قرار دادن حملات رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفته و کشته میشوند.
«شیرین ابوعاقله»، روزنامهنگار فلسطینی-آمریکایی که در ماه می سال ۲۰۲۲ یورش نظامیان صهیونیست را به اردوگاه جنین پوشش میداد، هدف قرار گرفته و به شهادت رسید.
چندین ماه از شهادت این روزنامهنگار فلسطینی میگذرد، اما تاکنون هیچگونه پاسخگویی وجود نداشته است.
قتل ۵۵ روزنامهنگار فلسطینی از سال ۲۰۰۰
از سال ۲۰۰۱، کمیته حفاظت از روزنامهنگاران دستکم ۲۰ قتل روزنامهنگاران از سوی ارتش رژیم صهیونیستی را مستند کرده است که ۱۸ نفر از آنها فلسطینی و ۲ نفر از آنها خبرنگاران اروپایی بودند.
با این وجود نهادهای دیگر شمار روزنامهنگارانی را که رژیم صهیونیستی هدف قرار داده، بسیار بیشتر اعلام کردهاند؛ یک انجمن محلی فلسطینی میگوید که نیروهای نظامی صهیونیست از سال ۲۰۰۰ تاکنون ۵۵ روزنامهنگار فلسطینی را به شهادت رساندهاند.
رئیس انجمن روزنامهنگاران فلسطینی گفته که ۵۵ روزنامهنگار از سال ۲۰۰۰ در اثر شلیک یا بمباران از سوی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند.
در سال ۲۰۲۲ نیز ۲ خبرنگار از جمله شیرین ابوعاقله، خبرنگار شبکه الجزیره از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
بیشترین تعداد حملات رژیم صهیونیستی به روزنامهنگاران فلسطینی در قدس اشغالی گزارش شده است.
هدف از این حملات جلوگیری از انعکاس حقیقت در مورد جنایات رژیم صهیونیستی به وسیله خبرنگاران است.
در سال گذشته میلادی نیز ۴۰ روزنامهنگار فلسطینی از سوی نظامیان صهیونیست بازداشت شدند که ۲۰ نفر از آنها هنوز در زندان هستند.
انتهای پیام/