مناسبسازی حدود ۶۱ درصد از معابر تعیین تکلیف شده پایتخت در ۳ سال اخیر
به گزارش شهر، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در آیین بهرهبرداری از پروژههای مناسبسازی معابر ویژه افراد دارای معلولیت که صبح امروز (شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳) در یکصد و پنجاه و چهارمین پویش امیدو افتخار در منطقه ۸ برگزار شد، با بیان اینکه کشور هر روز به عرصههای نویی دست پیدا میکند، اظهار کرد: در مورد کمبودها در کشور مبالغه میشود و در ناامید کردن مردم تلاش میشود تا کارها به چشم نیاید، اما ما باید تلاش کنیم که اقدامات انجام شده دیده شود چرا که سیاه نمایی قلب مردم را خالی میکند.
صارمی با بیان اینکه اولین کار این دوره در حوزه شهرسازی این بود که جلوی رکود در بخش مسکن و ساخت و ساز گرفته شد، ادامه داد: امسال همچنین یک ردیف بودجه اختصاصی برای بحث مناسب سازی در نظر گرفته شده است. حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که حدود ۸۹۰ میلیارد ریال به مناطق و مابقی به حوزههای ستادی اختصاص یافت.
حدود ۶۱ درصد از معابر تعیین تکلیف شده، مناسبسازی شدهاند
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران عنوان کرد: درمجموع سه سال گذشته از ۱۲۹۷ کیلومتر طول در شهر که باید شهرداری مناسب سازی میکرد، حدود ۷۹۱ کیلومتر مناسب سازی در مناطق ۲۲ گانه انجام شده است. در بحث مناسب سازی بوستانها از حدود ۲۲۵ بوستانی که از ابتدا در شهرداری مناسب سازی آن شروع شده حدود ۱۱۵ مورد آن در سه سال گذشته انجام شده و سهم امسال نیز ۵۲ بوستان بوده است.
وی اضافه کرد: از گذشته استاندارهای مناسب سازی ایستگاههای مترو وجود نداشته، اما از بعد از مصوبه شورای شهر تهران ایستگاههای مترو استانداردهای مناسب سازی افراد دارای معلولیت را رعایت میکنند و درخصوص مناسبسازی ایستگاههای اتوبوس نیز اقدامات مناسبی در حال انجام است. همچنین از مجموع ۱۸۲ ساختمان شهرداری، ۱۷۰ ساختمان شهرداری مناسب سازی شده و مابقی تا پایان سال تمام میشود.
صارمی با بیان اینکه شهر باید زمینه زندگی آسان و بی دردسر افراد دارای معلولیت را داشته باشد و باید همه نهادها و سازمانها در همه فرایندها به این مساله توجه داشته باشند، گفت: از مجموع ۱۵۰۰ جای پارک شناسایی شده، ۶۵۰ جای پارک به طور کامل مناسبسازی شده و قابل بهره برداری است.
فرآیند صدور پروانه در حوزه شهرداری زیر ۳۰ روز زمان میبرد
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در حاشیه این مراسم نیز در جمع خبرنگاران بیان کرد: زمان صدور پروانههای ساختمانی را به دو قسمت شهرسازی و بخشی که مربوط به سایر نهادها است تقسیم کردیم و در بخشی که در اختیار خودمان است فرایند به زیر ۳۰ روز رسید.
وی با بیان اینکه در بحث صدور پروانه، اقدامات و استعلاماتی که در سایر نهادها انجام میشود، در اختیار ما نیست، عنوان کرد: در مناطق ۹ و ۱۰ در تمام فرآیندها درمجموع آمار زمان صدور به زیر ۲ ماه رسیده است. بر اساس فرایندها در تمام مناطق آمار پروانه در بخش متعلق به شهرداری زیر ۳۰ روز است، اما در خصوص سایر استعلامها و ادارات تلاش میکنیم تا پایان امسال این روند را به زیر سه ماه برسانیم.
صارمی بیان کرد: امکان این کاهش فرایند در حال حاضر در کمیسیون ماده ۱۲ وجود ندارد و بعضا ۵ تا ۶ ماه طول میکشد و باید در بحث برخط بودن تمام فرایندها دولت کمک کند چرا که از ۳۱ اداره ممکن است بحث استعلام را داشته باشیم مثلا میراث فرهنگی میتواند دادهها را در اختیار ما قرار دهد تا هر بار نیاز به استعلام نداشته باشیم، اما تلاش میکنیم بخشهای در اختیار شهرداری تهران را تسریع ببخشیم.
انتهای پیام/