مشکلات اقتصادی هم از عرض ارادت هموطنان به اهل بیت (ع) نکاست/پیشبینی افزایش میزان مشارکت مردم در بازسازی و توسعه عتبات
به گزارش گروه جامعه ، یوسف افضلی با بیان اینکه سال گذشته با وجود مشکلات اقتصادی و تنگناهای معیشتی، بیش از ۹۰ میلیارد تومان کمکهای مردمی به ستاد بازسازی عتبات اهداء شد افزود: نکته جالب در تحقق این ارقام، مشارکت اقشار محروم و استانهای کمبرخوردار است.
وی به شبههافکنیهایی که در فضای مجازی صورت میگیرد اشاره کرد و گفت: در حالی برخی با طرح این پرسش که «آیا بهتر نیست بجای هزینه در عتبات، به فقرا کمک شود»، به ایجاد شبهه میپردازند که همین اقشار کمبرخوردار جامعه از استانهایی مانند خراسان جنوبی بیشترین میزان مشارکت در بازسازی و توسعه عتبات را دارند.
افضلی به نقش اتاقهای فکر وهابی، صهیونیستی و سعودی در شبهه افکنی و ایجاد تفرقه میان شیعیان اشاره کرد و گفت: در حادثه سیل اخیر، شاهد موج همدلی برادران عراقی در ارسال موکبها، محمولههای غذایی و نیروهای حشد الشعبی جهت کمک به هموطنان سیلزده بودیم که تبلیغات سوء دشمنان در تفرقهاندازی را نقش بر آب کرد.
این مقام مسئول در ستاد بازسازی عتبات عالیات تصریح کرد: پیش از اینها برخی شکلگیری موکبهای اربعینی را زیر سوال میبردند، اما حالا با عنایت اهل بیت (ع) و معجزه اربعین حسینی، شاهد این هستیم که موکبها تبدیل به یکی از منسجم ترین، کاراترین و آمادهترین نهادهای مردمی برای خدمت رسانی به مردم در مواقع بحرانی تبدیل شدهاند.
وی ساختار مردمی، چالاکی در سازماندهی، عمل جهادی و خدمت بدون چشم داشت مالی را از مهمترین دلایل موفقیت موکبها در شرایط بحرانی دانست و افزود: کمتر از ۲۴ ساعت پس از فراخوان سردار سلیمانی از اربعینیها، شاهد برپایی موکبهای پذیرائی و اسکان در خوزستان و لرستان بودیم.
وی اعتماد مردم به ستاد بازسازی عتبات عالیات را اصلیترین پشتوانه این ستاد دانست و گفت: با توجه به حجم کمکهای نقدی و غیر نقدی اهدائی مردم در همین ایام کوتاهی که از سال ۹۸ میگذرد، پیشبینی میکنیم میزان مشارکت خیرین در بازسازی و توسعه عتبات امسال به ۱۲۰ میلیارد تومان برسد.
معاون هماهنگی و مشارکتهای مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: مردم میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #۲۳۳* (ستاره دویست و سی و سه مربع) کمکهای نقدی خود را اهداء کنند.